Triplă crimă în Bucureşti: Mamă şi doi copii, găsiţi morţi în casă. Principalul suspect este un alt fiu al victimei

Principalul suspect ar fi băiatul femeii, care, spun martorii, și-ar fi ucis mama, sora și un frate. Suspectul a fost prins și este acum în custodia poliției, la audieri.
Filip Stan
06 aug. 2024, 19:49
Triplă crimă în Bucureşti: Mamă şi doi copii, găsiţi morţi în casă. Principalul suspect este un alt fiu al victimei

UPDATE: Bărbatul a ajuns deja la poliție și este audiat. Anchetatorii sunt acum la fața locului. Nu se știe încă de ce a recurs acest bărbat la un asemenea gest. Legiștii urmează să ridice cele trei trupuri neînsuflețite. De asemenea, vor fi ridicate și mai multe probe, și în funcție de ce vor descoperi anchetatorii, și de ce va declara bărbatul la audieri, vor fi luate și măsuri preventive.

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Polițiștii Secției 8 și polițiștii de la Omoruri au sosit adresa din Calea Moșilor în jurul orei 18:00, după ce un apel la 112 anunța într-un bloc o triplă o triplă crimă. Este vorba despre o familie formată dintre dintr-o femeie și cei doi copii ai săi.

Principalul suspect ar fi băiatul femeii, care, spun martorii, și-ar fi ucis mama, sora și un frate. De altfel, una dintre victime ar fi fost găsită, spun anchetatorii, chiar în pragul ușii.

Alfred Bulai, dat afară de la SNSPA. Rectorul Remus Pricopie a semnat dispoziția de desfacere a contractului de muncă al profesorului acuzat de abuzuri sexuale

A sosit la fața locului și laboratorul de criminalistică, iar doi suspecți au fost ridicați și duși la audieri, cel mai probabil la Secția 8 sau la Serviciul Omoruri.

Unul dintre suspecți este fiul femeii ucise și fratele celor două persoane găsite decedate într-un apartament de la etajul patru al blocului, iar în compania lui se mai afla un alt bărbat.

Amenzi uriașe pentru părinții care fac acest lucru cu copiii lor! Adio vacanțe în timpul anului școlar

Ambii au fost duși la audieri, iar toată zona fost sigilată și urmează cercetarea la fața locului pentru a se afla, în principiu, motivul pe care l-a avut bărbatul ca să comită această triplă crimă.

Bistriţa-Năsăud: Bărbatul care le-a dat foc soţiei şi copiilor săi a fost externat şi este audiat

Bărbatul din judeţul Bistriţa-Năsăud care a turnat benzină în camera în care se aflau soţia şi cei trei copii minori ai familiei a fost externat din spital. El este audiat, marţi după-amiază, procurorii urmând să emită ordonanţă de reţinere pe numele lui.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud au început urmărirea penală pentru tentativă de omor calificat sub forma violenţei în familie pe numele bărbatului care, luni, a turnat benzină în camera în care se aflau soţia şi cei trei copii şi a dat foc, femeia şi unul dintre copii suferind arsuri.

El a petrecut noaptea în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, sub paza Poliţiei, iar marţi a fost externat, la ora transmiterii acestei ştiri fiind audiat la Parchet, în calitate de suspect, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Procurorul de caz urmează să emită ordonanţă de reţinere pe numele lui, iar ulterior va fi prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă.

Un bărbat din localitatea Nepos, judeţul Bistriţa-Năsăud, a aruncat, luni, cu benzină în încăperea în care erau soţia sa şi cei trei copii, după care a dat foc, în urma unui conflict spontan cu femeia. Soţia a suferit arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, iar unul dintre cei trei copii, o fetiţă în vârstă de 9 ani, are arsuri pe 20% din corp.

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 8 august. Schimbări benefice, oportunități, dar și surprize pentru acești nativi
Capital.ro
Cutremur pentru Elena Udrea. Motivul real al condamnării: Credeau că...
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
TOȚI VOM AVEA un cod QR personal! La ce ne folosește
Adevarul
„Ilegalii“, cei mai îndrăzneți spioni ai Rusiei și misiunea lor de un secol de a infiltra Occidentul
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Cum scoți cele mai enervante pete de pe haine. Soluția o ai în casă și costă cât o franzelă
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
BREAKING | Triplă crimă pe Calea Moșilor, Poliția Română are deja 2 suspecți . Cum au fost găsite trupurile în casă și ce spun vecinii
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Exercițiul Sabrinei Voinea va fi reanalizat, la solicitarea Nadiei Comăneci și a lui Mihai Covaliu! Ce a spus președintele FIG despre gimnasta română
Capital.ro
Interzis pentru șoferii români. N-ai voie să împrumuți mașina. Faci 5 ani închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Pasager da in judecata United Airlines după un incident cu un fir de metal în mâncarea servită în avion
MediaFlux
AFARĂ din SCHENGEN! Uniunea Europeană e pe cale să ia o decizie istorică
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!