Trucul banal cu care Monica Bârlădeanu îşi menţine silueta de vis la 46 de ani. La ce aliment a renunţat definitiv: „Există un mic sabotaj din partea corpului”

Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 46 de ani, arată spectaculos, dar face multe sacrificii pentru a se menține în formă. Vedeta recunoaşte însă că şi moștenirea genetică joacă un rol important când vine vorba despre frumusețea ei.
Filip Stan
16 sept. 2024, 09:38
Trucul banal cu care Monica Bârlădeanu îşi menţine silueta de vis la 46 de ani. La ce aliment a renunţat definitiv:
Trucul banal cu care Monica Bârlădeanu îşi menţine silueta de vis la 46 de ani. La ce aliment a renunţat definitiv: "Există un mic sabotaj din partea corpului"

Cum își menține Monica Bârlădeanu silueta de vis. Vedeta a fost inclusă tot timpul în topul celor mai frumoase femei din România şi, la aproape 46 de ani, face furori cu silueta sa impecabilă. Actriţa s-a căsătorit în această vară cu Valeriu Gheorghiță, iar sportul și alimentația o ajută să strălucească! Pentru a ajunge aici, a făcut câteva schimbări radicale!

„E foarte clar că moștenirea genetică e un mare avantaj. Adică în proporție de 50 la sută ai niște setări. Dar toate lucrurile astea le poți pierde foarte ușor dacă nu ai grijă. Pielea o dată ce se duce la vale o recuperezi atât de greu, iar silueta. Și e o luptă după 35 de ani, există așa un mic sabotaj din partea corpului. Începe să te saboteze și să nu mai răspundă neapărat. Și atunci trebuie să intensifici: un program de alimentație foarte atent – am scos pâinea, de exemplu, din alimentație, o rutină de sport de care să te ții, că așa cu toții ne apucăm de sport. Dar cheia de fapt nu e apucatul de sport, cât e ținutul”, a declarat Monica Bârlădeanu pentru Ciao!.

Citeşte şi: Nunta anului în showbiz: fiul lui Nelson Mondialu’ s-a căsătorit religios. Marcel Pavel şi Florin Salam, dedicaţii fără număr!

Un truc simplu la care a apelat vedeta este dormitul la temperaturi scăzute: „Aprilia, managera mea, știe și îmi tot zice că reușesc să mă mențin așa pentru că dorm la 17 grade Celsius. Dorm în frig. Eu nu am nicio problemă să dorm în frig, sunt pe aer condiționat, pe frig, îmi place pe rece, să fie cât mai rece. Dincolo de asta, îngrijirea pielii pentru mine este pasiunea absolută. Mă pasionează tot ce nu implică intervenții, pentru că dacă intervii modifici trăsături. Dacă ai modificat trăsături e o problemă. Dar tot ce înseamnă stimulare, potențare a trăsăturilor pe care tu le ai deja, la asta sunt cel mai deschis om. Mă documentez, mă duc fac stimulări, lasere și așa mai departe”.

Monica Bârlădeanu fnu neglijează nici sportul, iar pentru acest lucru are un antrenor personal. „Pe mine mă ajută foarte mult, deși în punctul acesta cred că aș ști și să lucrez singură. Dar îmi plac două lucruri: îmi place cu antrenor personal pentru că el știe și cât poți, te provoacă să poți mai mult la fiecare sesiune, dar în același timp mi-am păstrat și lecțiile de grup. Merg la ore de sport cu alți oameni. Mi se pare atât de fain. Nu pentru că sunt neapărat competitivă, deși sunt, dar mă stimulează foarte mult când văd că e greu și uite că și alții ca mine se chinuie să tragem tare și să reușim să ducem la capăt exercițiul ăsta. Asta mi se parte foarte important: dacă găsiți ore de grup, mergeți! E atât de fain!”, a mai spus Monica Bârlădeanu.

Spynews
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Bzi.ro
Carmen Harra ştie viitorul preşedinte al SUA! „Nu baţi un Dragon în Anul Dragonului!”
Fanatik.ro
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Capital.ro
Cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu a anunțat când va avea loc
Playtech.ro
Cutremur de 5,2 grade în România! Zonele în care seismul s-a resimțit puternic
DailyBusiness
Pensii tăiate BRUSC! Mii de români sunt nemulțumiți de recalculare. Cazul unor pensionari îngrijorează oamenii
Adevarul
O pisică neagră a ezitat în calea lui Putin. Felina ratează coloana oficială a dictatorului rus
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
Spynews
Ce este bacteria Bordetella pertussis, care a afectat-o pe fetița Andrei Volos. Micuța ei este de șase zile în spital | FOTO
Evz.ro
De ce crapă ouăle atunci când le fierbem. Secretele unei consistențe perfecte
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy fotbalistă din lume crede că e discriminată! Cum arată
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu NU este tatăl biologic al lui Livian. A invitat şi familia reală la nuntă, dar nu au vrut să audă de el
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit
Capital.ro
Decizia pe care o aștepta Elena Udrea. Anunț de ultimă oră de la Înalta Curte de Casație și Justiție
StirileBZI
„Nostradamus cel viu”, despre al Treilea Război Mondial. Cum ar trebui evitat
Prosport.ro
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
stirilekanald.ro
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
substantial.ro
Raed Arafat explică de ce alertele RO-Alert nu sunt emise în caz de cutremur
MediaFlux
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...