Trucul pe care Anca Țurcașiu nu îl va abandona niciodată! Cum reușește actrița să aibă o siluetă de vis. ”Funcționează, credeți-mă”

Anca Țurcașiu nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Dacă mulți nu știu, aceasta a descoperit elixirul tinereții.
Filip Stan
18 iun. 2024, 19:11
Trucul pe care Anca Țurcașiu nu îl va abandona niciodată! Cum reușește actrița să aibă o siluetă de vis. ”Funcționează, credeți-mă”

Anca Țurcașiu a dezvăluit ce mai important criteriu, pentru un aspect fizic perfect!

Te-ar putea interesa și Anca Țurcașiu a devenit bunică! Ce nume a fost ales pentru fetița adusă pe lume de nora artistei: „Minunată, splendidă, specială, sănătoasă”

Actrița este una dintre femeile din showbiz-ul românesc care a reușit să se întrețină ca la carte, astfel că, are o siluetă perfectă.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anca Țurcașiu arată mai bine de la o zi, la alta. Chiar dacă are frumoasa vârstă de 54 de ani, aceasta nici nu o arată!

Actrița nu doar că pare că a descoperit elixirul tinereții, dar pare că își trăiește viața la maximum și se bucură de fiecare moment, iar acesta ar fi și secretul care o face mereu să fie atât de radiantă și fericită, după cum le dezvăluie actrița fanilor.

Desigur, există și alte câteva trucuri ce țin de stilul de viață pe care-l ai zilnic, însă este foarte important ce stare de spirit ai.

„Aseară am avut un spectacol și i-am rugat pe cei care au fost acolo să-mi pună niște întrebări între cântece, pentru că altfel nu treceam la cântecul următor. O persoană m-a întrebat cum reușesc să mă mențin, asta e întrebarea care mi se pune cel mai des, iar răspunsul meu a fost energia bună, acel good vibes pe care trebuie să-i ai în fiecare zi, indiferent ce se întâmplă.

Bine, nu vorbim de cazuri grave, adică de boală, dar de ce zi ai pe pământ, trebuie să ai bucuria de a o trăi. Să încerci puțin sport, stretching, o cafea bună, apă multă la prima oră a dimineții și să te pregătești să întâmpini ce-ți oferă viața. Întotdeauna funcționează, credeți-mă”, a dezvăluit Anca Țurcașiu pe internet.

Anca Țurcașiu este și foarte disciplinată și ambițioasă, așa cum povestea ea în trecut.

”Sportul m-a ajutat să mă întrețin”

Vedeta spune că mereu a fost foarte atentă la felul în care arată, însă nu doar din cauza propriei dorințe, cât pe fondul așteptărilor celor din jurul său și meseriei sale.

„Sportul m-a ajutat să mă întrețin. Eu am făcut și sport de performanță, în copilărie. Sunt niște lucruri pe care le-am dobândit. Plus disciplina meseriei, pentru că, a fi actor înseamnă să fii foarte disciplinat și foarte coerent în ceea ce faci. Nu ai voie să te lași pe o ureche, pentru că nu mai încapi în rochii după. Mi s-a întâmplat o dată într-un musical, jucam în musicalul Rebeca, la Teatrul Național de Operetă și cabiniera mea încerca să îmi tragă fermoarul la corset și nu știam ce să-mi mai strâng ca să-l poată închide și mă tot plângeam că m-am îngrășat.

Te-ar putea interesa și Anca Țurcașiu, în culmea fericirii, la patru ani de la divorț. „Mă declar îndrăgostită iremediabil”

Și ea, ca să fie drăguță, îmi spunea că sunt doar puțin balonată. Nu ai voie, pentru că trebuie să încapi în ținutele alea. Nu poți să-ți schimbi rochiile de la „Mamma Mia”, din trei în trei luni. E absolut normal ca atunci când joci un personaj, trebuie să păstrezi caracteristicile lui. Fac sport de cinci, șase ori pe săptămână”, a mai spus aceasta în trecut, conform Spectacola.ro.

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
În ce zi, ce oraș și cu cine joacă România după calificarea din grupe. Program complet optimi EURO 2024
Capital.ro
Decizie azi, 26 iunie, pentru românii cu telefoane mobile. Nu mai scapă nimeni
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Anunț important pentru clienții ING! Se anunță schimbări uriașe!
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
S-a dat lege! Ce se întâmplă cu românii decedați în străinătate
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Gabi Bădălău a spus tot! Cum a prins-o pe Bianca Drăguşanu cu altul: 'Mi-a recunoscut'
Playsport.ro
Lângă cine a vrut Ciolacu neapărat să stea în timpul meciului România - Slovacia de la Euro
kanald.ro
Vecinii Anei Maria Gherman fac dezvăluiri uluitoare, după ce și-a pus capăt zilelor într-o pădure din Iași! „Stătea mult la magazin, bea...”
Capital.ro
Ungurii CUCERESC Transilvania. Ungaria dă lovitura chiar în inima României
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Răzvan Marin: ‘Ne-am îndeplinit obiectivul și am făcut milioane de români fericiți’
MediaFlux
VIRUSUL MORTAL care AMENINȚĂ OMENIREA! Este cea mai periculoasă tulpină
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?