Trucul prin care poți scăpa de grăsimea abdominală. Ce să mănânci pentru a avea energie întreaga zi

Trucul prin care poți scăpa de grăsimea abdominală. Pe lângă faptul că este inestetică, creşte riscul de diabet şi de boli cardiovasculare. Soluția este una extrem de simplă, la îndemâna oricui, și anume alimentația. Dacă v-ați dus cu gândul la dietă sau înfometare, ei bine, nu, nici vorbă de așa ceva.
Alina Costache
19 iul. 2023, 09:04
Trucul prin care poți scăpa de grăsimea abdominală. Ce să mănânci pentru a avea energie întreaga zi
Trucul prin care poți scăpa de grăsimea abdominală

Trucul prin care poți scăpa de grăsimea abdominală.  Foarte multe persoane obişnuiesc să sară peste micul dejun şi cred că în acest mod pot să piardă mai ușor în greutate, dar în realitate nu obţin rezultatul dorit.

Citește și: Planta care face grăsimea de pe abdomen să dispară. Previne cancerul și menține pielea tânără

Trucul prin care poți scăpa de grăsimea abdominală

Nutriţioniştii atrag atenţia că trebuie să combini în mod inteligent diverse alimente în special la mic dejun, care asigură aportul caloric necesar consumului energfetic de pe parcursul întregii zile.

Pâine prăjită cu avocado și ou

Jurnalul Internațional de Cercetare a Mediului și Sănătate Publică a realizat un studiu prin care se arată că alăturarea ouălor cu un aliment bogat în fibre poate să creeze o senzație mai are de sațietate, așadar nu vei simți nevoia să mănânci din nou prea curând.

Fibrele, proteinele și grăsimile sănătoase din această masă vă vor menține sătul mai mult timp, ceea ce va preveni supraalimentarea și creșterile rapide ale glucozei”, susține un specialist în nutriție.

Salată de fructe

O altă variantă bună pentru micul dejun este salata de fructe. Combină o varietate de fructe precum kiwi, grapefruit, banane și fructe de pădure pentru a crea un amestec de salată de fructe care oferă o serie de vitamine, fibre și antioxidanți.

Omletă cu legume

Ouăle sunt o sursă uimitoare de proteine ​​și mulți dieteticieni sugerează să folosești ouă pentru a face o omletă, astfel încât să poți împacheta o mulțime de alte ingrediente bogate în nutrienți.

Omleta plină cu legume este o opțiune grozavă de mic dejun pentru pierderea în greutate și beneficiile anti-îmbătrânire. Sunt încărcate cu grăsimi sănătoase și produse bogate în antioxidanți care vor lupta direct împotriva inflamației, au un conținut scăzut de calorii pentru pierderea în greutate și sunt bogate în nutrienți care lupta împotriva îmbătrânirii”, spune un specialist în nutriție.

Cereale integrale

Dacă te confrunți cu probleme de constipație sau un tranzit leneș, alege cerealele integrale pentru micul dejun. Poți încerca o porție de clătite cu ovăz și banane, toasturile cu avocado, fructe și miere. Alte alimente care vă ajută să scăpaţi de grăsimea abdominală sunt: spanacul, salata verde, varza, migdalele şi nucile, peştele gras şi carnea de curcan.

Moștenirea genetică, de vină pentru grăsimea abdominală

Este dovedit faptul că moștenirea genetică este un factor de risc pentru obezitate și pentru cât de ușor sau de greu reușești să slăbești. Acest lucru nu înseamnă că nu poți face nimic pentru a lupta împotriva grăsimii abdominale. Dacă te străduiești să găsești un echilibru între alimentație și sport, între caloriile consumate și cele arse, poți slăbi și te poți menține în ciuda istoricului familial.

Nu în ultimul rând, nu trebuie să stai cu ochii pe cântar! Pentru a vedea dacă ai făcut progrese în eliminarea grăsimii de pe burtă, măsoară-te la anumite intervale cu un centimetru sau probează acei pantaloni pe care nu îi mai puteai închide.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Motivul halucinant pentru care o tânără din Călărași ar fi fost aruncată pe geam de iubit. Tânăra a căzut de la etajul trei
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Corvinul Hunedoara eliminată din Europa League de Rijeka
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?