Trucuri care te vor transforma într-o adevărată partidă pentru bărbaţi

Unii barbati considera ca o partida buna este o femeie cu care poti avea o relatie serioasa sau chiar o casnicie. De fapt, o definitie mai exacta a acestui termen poate desemna o persoana care are o personalitate placuta, emana energie pozitiva, este pasionata si optimista, isi cunoaste propria valoare si nu-i lipseste increderea in sine.
Alina Costache
28 feb. 2014, 10:25
Trucuri care te vor transforma într-o adevărată partidă pentru bărbaţi

Afla cum iti poti creste valoarea pe „piata intalnirilor” si cum poti deveni partida perfecta, respectand cateva instructiuni simple:

Inceteaza sa te mai analizezi strict din punct de vedere material

Ca si in cariera, trebuie sa stii sa te vinzi pe tine. Daca toate lucrurile pe care le spui despre tine fac referire la realizari profesionale si proprietati si daca te prezinti ca si cum ai fi un obiect, ceilalti ar putea sa nu te poata percepe ca pe o fiinta umana.

Incearca sa iti pui in valoare acele calitati morale pe care le ai, pune accent pe evolutia ta sentimentala sau etica, descrie-te ca pe o persoana cu care tu insati ai vrea sa ai o relatie, daca ai putea – bineinteles, fara sa minti. Fii sincera in legatura cu trasaturile tale, fie ele pozitive sau negative si incearca sa atragi atentia prin latura ta umana, nu prin cea de robot care munceste, castiga si isi permite sa faca anumite lucruri.

CITEŞTE ŞI: Cum depăşiţi certurile în cuplu

Invata sa comunici

Comunicarea eficienta presupune abilitati de socializare complexe, care nu se pot dobandi decat prin practica. Daca vei reusi sa exersezi suficient capacitatile tale de a comunica, vei dobandi sau iti vei dezvolta aptitudinile de a fi spontana, de a pune intrebari inteligente si interesante si de a fi amuzanta.

Barbatii apreciaza aceste calitati la o femeie, asa ca este un pas mare in transformarea ta intr-o partida buna. Invata sa comunici cu oamenii astfel incat sa-i pui pe ganduri in legatura cu ceea ce simt in legatura cu ei insisi, cu pasiunile lor, cu visele lor.

Exploreaza-ti latura domestica

Chiar daca tendinta actuala este ca femeile sa se concentreze pe cariera si sa nu-si mai asume responsabilitati casnice, trebuie sa supravietuiesti. Iar daca nu-ti permiti o menajera care sa te ajute cu toate treburile casei, ai nevoie sa inveti cateva deprinderi de supravietuire.

Asa ca tine-ti in frau latura feminista si invata sa gatesti cat pentru subzistenta macar si sa faci curatenie dupa tine. Barbatii apreciaza acele femei care sunt capabile sa se descurce singure in orice situatie si nu au nevoie de indicatii pentru a-si pune doua oua in tigaie.

Citeste mai mult pe ele.ro

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul unic descoperit recent în România. E spectaculos și are o lungime de 1.3 kilometri
Capital.ro
Amendă de până la 5.000 de lei. Interzis pentru cei care stau la bloc. Proprietarii nu au voie
Playtech.ro
Imagini de SENZAȚIE cu soția lui Ianis Hagi. Elena a făcut furori în luna de miere. E tot mai îndrăzneață
DailyBusiness
Cele mai poluate orașe din România au ajuns într-un clasament european. Unde îți poți pune în pericol sănătatea
Adevarul
Marturiile disidenților ruși eliberați în schimbul de prizonieri cu Rusia: „Este foarte dificil pentru mine din punct de vedere emoţional”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Zani pariază totul pe o carte. Cum vrea să se îmbogățească
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Adrian Mutu e în stare de șoc, după cutremurătoarea veste primită: 'Am pierdut un frate!' 😢
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București. Care este starea fetiței al cărui picior a fost amputat: „A avut coșmaruri”
Capital.ro
A murit unul din marii actori. Drum lin, maestre! A fost o legendă a scenei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Descoperă insulele liniștite ale Greciei, recomandate de The Guardian
MediaFlux
PENSIA după 30 DE ANI de MUNCĂ! Se dau în PLUS SUTE de LEI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?