Trupul neînsuflețit al lui Nosfe, depus la capelă. Unde vă puteți lua rămas bun de la regretatul artist

Nosfe, fondatorul formației muzicale Șatra Benz, va fi condus pe ultimul drum, marți. Colegii lui de trupă au anunțat unde ar trebui să meargă fanii pentru a-și putea lua rămas bun de la regretatul artist.
Alina Costache
17 oct. 2022, 15:15
Trupul neînsuflețit al lui Nosfe, depus la capelă. Unde vă puteți lua rămas bun de la regretatul artist

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nosfe a fost depus la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, str. Dealul Bisericii, nr 54 A. Cei care l-au cunoscut sau l-au admirat pe artist își pot lua rămas bun începând de astăzi. Mâine, de la ora 13, are loc slujba oficială de înmormântare.

„Pentru cine vrea să își ia rămas bun de la Nosfe. Astăzi, de la ora 14:30, la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, str. Dealul Bisericii, nr 54 A, iar mâine, tot în aceeași locație, slujba oficială de la orele 13:00”, au anunțat colegii artistului din Șatra Benz.

Nosfe a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, acasă, din cauza unui infarct. Artistul abia se întorsese de la un concert. Soția e cea care l-a găsit căzut pe jos și a sunat imediat după ajutor. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el. Ulterior, autoritățile au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Membrii trupei Șatra Benz le-au transmis fanilor un mesaj clar, după ce în spațiul public au apărut tot felul de zvonuri că ar fi murit din cauza drogurilor sau că s-ar fi sinucis.

„Vă rugăm să nu mai răspândiți informații flase despre împrejurările morții lui Nosfe! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct, la scurt timp după concertul de aseară. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri”, au scris cei de la Șatra Benz.

Anunțul oamenilor legii după confirmarea decesului lui Nosfe

”La data de 16 octombrie, în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, a transmis Inspectoratul de Poliție printr-un comunicat.

Citește și Soția lui Nosfe, îngenuncheată de durere la INML. Mădălina a izbucnit în lacrimi, apropiații artistului o consolează – FOTO

Citește și Mădălina, soția lui Nosfe de la Șatra Benz, mesaj cutremurător după moartea artistului: „Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău. Te-au iubit atât de mulți oameni”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Stațiunea ideală vara pentru pensionari, de care puțini români au auzit. Are ape termale, oferă liniște, răcoare și peisaje superbe
Capital.ro
S-a dat lege OBLIGATORIE pentru toată România. Se aplică din luna OCTOMBRIE 2024
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Baba Neagră, desertul din Basarabia ce ar putea intra în patrimoniul UNESCO
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
MAREA ACTRIȚĂ a spus adio lumii. A fost o DOAMNĂ de neegalat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Proteste împotriva turismului excesiv la Barcelona: Mii de oameni cer limite stricte
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!