Tu ai această linie în palme? Ce spune ea despre viitorul tău și care sunt cele mai importante linii din palmă

Mulți oameni sunt curioși să afle mai multe despre ce semnifică liniile din palme. Este cunoscut faptul că fiecare linie din palme prezintă trăsături de personalitate despre propria persoană, așadar, vezi ce spun acestea despre tine.
Alina Costache
11 mai 2022, 18:10
Tu ai această linie în palme? Ce spune ea despre viitorul tău și care sunt cele mai importante linii din palmă

Sub degetele mijlocii și inelare există o linie ușor curbată, care la unele persoane poate forma un cerc, iar la altele se regăsește sub forma a două linii separate.

Dacă nu ai această linie, nu trebuie să îți faci probleme deoarece, la persoanele care o au, se observă o predispoziție spre problemele în dragoste. Această linie este cunoscută sub numele de, „cercul lui Venus” sau ,”centura dragostei”.

Există diferite tipuri de probleme cu care ai putea să te confrunți, dacă ai aceste linii în palme.

Dacă liniile din palme închid un cerc înseamnă că trebuie să aveți grijă, să învățați din problemelele pe care le-ați avut în relațiile din trecut. În schimb, dacă aceste linii formează un cerc înseamnă că vei întâmpina piedici în dragoste peste care vei reuși să treci ușurință, iar din punct de vedere material nu vei duce lipsă de nimic.

În final, dacă liniile din palme formează un semicerc reprezintă faptul că esti o persoană cu o fire emoțională și sensibilă, care dă dovadă de o perspicacitate și creativitate ieșite din comun.

Iată care sunt patru dintre cele mai importante linii din palme, după care ți se ghidează viața:

Citește și: Mihai Voropchievici îţi arată semnele din palmă care îţi indică dacă te vei îmbogăţi

1. Linia vieții

Această linie arată felul în care va evolua condiția ta fizică de-a lungul vieții. Această linie este arcuită și se întinde de la degetul mare, până spre încheietura mâinii. Există trei tipuri de linii.

Dacă ai o linie scurtă trebuie să știi că vei putea depăși toate obstacolele cu ușurință. Dacă aceasta este adâncă, vei avea o viață echilibrată și liniștiă, iar dacă această linie nu este atât de vizibilă, atunci de-a lungul vieții, vei avea schimbări dramatice.

Dacă linia vieții este întreruptă, este posibil să treci prin anumite conflicte sau să ai pierderi. În plus, din punct de vedere al sănătății vei avea diferite boli prin care vei putea trece cu ușurință.

2. Linia inimii

Linia inimii arată cât de empatic ești pentru persoanele de sex opus. Dacă ai mai mult de două linii, înseamnă că vei fi irezistibil pentru partenerul sau partenera ta. O linie proeminentă și dreaptă arată faptul că vei fi foarte iubit, iar dacă linia ta este superficială, trebuie să faci eforturi pentru a deveni iubit de persoana pe care ti-o dorești.

3. Linia banilor

Linia banilor, supranumită linie a celebrității, se regăsește sub degetul arătător. Linia lungă și proeminentă reprezintă faptul că ești o persoană chibzuită, economisitoare. Dacă nu ai nicio linie, banii nu reprezintă o prioritate pentru tine. Preferi să muncești pe domeniul care îți place, indiferent de remunerația pe care o primești. Cu cât linia banilor este mai accentuată, cu atât ești mai norocos din punct de vedere financiar.

4. Linia căsătoriei

Această linie îți arată probabilitatea de a avea un mariaj, dar și felul în care va fi acesta. Dacă linia se deplasează în sus, vei avea căsătoria mult visată, iar dacă aceasta se deplasează în jos, vei avea probleme în căsnicie sau vei fi dezamăgit. Sfârșitul divizat al liniei reprezintă o probabilitate mare a unui divorț.

Citește și: Previziuni rune. WUNJO aduce belşug şi fericire, ce zodie este binecuvântată toată săptămâna

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Gratis pentru mii de proprietari de casă din România. Primesc și teren. Faci contract cu Primăria
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Amenzi mari pentru șoferii care nu respectă o regulă mai puțin cunoscută
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!