Tudor Chirilă întoarce armele şi îi atacă pe Vlad Voiculescu şi Raed Arafat: „Eu, ca cetăţean, aştept de la Florin Cîţu, Vlad Voiculescu şi Raed Arafat să ne spună adevărul”

Cunoscutul artist şi susţinător al USR-PLUS Tudor Chirilă a postat sâmbătă un mesaj pe pagina sa de Facebook, declarându-se revoltat de modul în care au fost evacuaţi şi transferaţi pacienţii de la Spitalul de Ortopedie Foişor vineri noapte.
Filip Stan
10 apr. 2021, 16:29
Tudor Chirilă întoarce armele şi îi atacă pe Vlad Voiculescu şi Raed Arafat:

Tudoar Chirilă le cere vehement factorilor de decizie, ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu, premierul Cîţu şi şeful DSU Raed Arafat să spună adevărul cu privire la situaţia sistemului medical românesc, într-un moment când numărul pacienţilor Covid din secţiile ATI a depăşit capacitatea disponibilă în spitale.

„Eu, ca cetățean, aștept de la Florin Cîţu, Vlad Voiculescu și Raed Arafat să ne spună adevărul, a fost dintotdeauna cea mai bună formă de comunicare. Și după ce ne spun adevărul, să acționeze în consecință. Unde suntem cu adevărat și care ar fi măsurile corecte? Prelungirea confuziei și a restricțiilor contradictorii ne va arunca într-o frustrare socială și mai mare și mai greu de gestionat.

Oricum ar fi, ceea ce s-a întâmplat aseară la Foișor arată a management prost și lipsă crasă de comunicare.”, scrie Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă: „Dacă situaţia este atât de dramatică încât se evacuează pacinţi noaptea, ar trebui să fim în lockdown, nu-i aşa?”

„Și uite așa, în loc să faci ce trebuie pentru situația de fapt, faci ce poți pentru imaginea ta. Ăsta nu este stat, asta este o glumă macabră, din ce în ce mai macabră la care politicienii români contribuie de treizeci de ani. În lumina celor întâmplate ieri (și nu numai) guvernul trebuie să spună românilor adevărul, oricât de neplăcut ar fi el, pentru că vine un alt moment important în care o să facă exerciții de imagine cu moartea pe moarte călcând la ATI – Paștele. Dacă situația este atât de dramatică încât se evacuează pacienți noaptea ca să faci spital Covid înseamnă că Andreea Moldovan are dreptate și ar trebui să fim în lockdown, nu-i așa?”, a adăugat Tudor Chirilă.

Cunoscutul interpret i se adresează direct ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu, amintindu-i că după tragedia de la Colectiv, oamenii au ieşit în stradă pentru a cere acelaşi lucru care este cerut şi acum, adevărul.

„Eu ca cetățean am pretenția să nu fiu mințit. Am pretenția ca ministrul sănătății și șeful comitetului pentru situații de urgență să iasă și să spună: suntem depășiți, nu avem paturi la ATI și nici nu vom putea să le facem peste noapte pentru că nu suntem pregătiți. Aș vrea să-i aduc aminte lui Vlad Voiculescu că oamenii au ieșit în stradă la Colectiv pentru că au fost mințiți. Felul în care guvernul comunică cu populația este diletantism de la cap la coadă. Într-un moment de o asemenea gravitate pentru lume și pentru România încă încercăm să băgăm sub preș adevărata situație.”, a mai punctat Tudor Chirilă.

Citeşte şi: Proteste în Bucureşti şi mai multe oraşe din ţară. Oameni vor pleca în marş spre Palatul Cotroceni

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autostrada București-Ploiești, închisă! În ce zone este redirecționat traficul și când se va relua circulația pe A3
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Condamnări dure pentru cinci activiști de mediu în Londra
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'