TULBURĂTOR. Sunetul GROAZEI din Club Colectiv, în momentul izbucnirii incendiului VIDEO

27 de persoane au murit în urma incendiului izbucnit vineri seară în Club Colectiv din Bucureşti şi peste 180 au ajuns la spital cu arsuri şi răni de diferite grade de gravitate. Cei care au reuşit să scape cu viaţă fac mărturisiri cutremurătoare despre infernul pe care l-au trăit, iar la public a ajuns şi o înregistrare audio din momentele de haos.
Romania TV
31 oct. 2015, 16:20
TULBURĂTOR. Sunetul GROAZEI din Club Colectiv, în momentul izbucnirii incendiului VIDEO

Un incendiu puternic s-a produs vineri seară la Club Colectiv din Bucureşti. 27 de persoane, majoritatea tineri, au murit şi peste 180 de răniţi au ajuns la spitalele din Capitală cu arsuri de diferite grade. Zeci de persoane sunt în stare critică, iar medicii spun că moartea îi pândeşte în fiecare clipă. Sâmbătă dimineaţă 17 dintre morţi rămâneau încă neidentificaţi, iar dintre cei 146 de răniţi internaţi doar pentru cinci nu se stabilise încă identitatea.

Clipele de groază pe care le-au trăit cei aflaţi în club au fost înregistrate cu un telefon mobil, iar înregistrarea audio a fost redată de Antena 3.

Bilanţul morţilor ar putea creşte, potrivit lui Raed Arafat, care a explicat că o parte dintre răniţi sunt în stare critică. Dosarul a fost preluat de Parchetul General, care face cercetări în cauză şi a ridicat imaginie surprinse de camerele de supraveghere în momentele cumplite din Club Colectiv.

În cursul zilei de sâmbătă, persoane care nu reuşiseră să ia legătura cu copiii, prietenii sau cunoscuţii lor şi nu i-au putut identifica la niciunul dintre spitalele care au preluat răniţii şi-au făcut curaj să meargă la IML pentru a afla dacă ai lor se aflau printre cei care nu au mai avut scăpare din clubul groazei. Sâmbătă după-amiază, pe uşa de la IML „Mina Minovici” s-a afişat lista morţilor din incendiu. Patru trupuri rămân neidentificate. Din păcate, bilanţul victimelor ar putea creşte, deoarece zeci de tineri sunt în stare critică în spitale, cu arsuri pe suprafeţe mari din corp, la cap şi la nivelul căilor respiratorii.

Numele tinerilor despre care se ştie că au murit în urma incendiului au fost afişate pe una dintre uşile de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Dumnezeu să-i odihnească!

„Ieri aveam o fată arhitect, azi am o foaie cu un număr”, spunea devastat de durere tatăl unei tinere care şi-a găsit sfârşitul în haosul creat după izbucnirea incendiului.

O femeie de 38 de ani aflată pe lista decedaţilor era angajată la Club Colectiv. De fapt nu era nici măcar angajată, ci lucra acolo din când în când, la evenimente, după cum a povestit fratele ei, la România TV. Femeia nici măcar nu trebuia să fie la lucru, dar a acceptat să îi ţină locul unei colege. „Ea nu trebuia să lucreze acolo. O colegă trebuia să fie acolo.Avea 38 de ani. Nu ştiam că lucrează la acest club. Nu am cuvinte să vă spun ce am simţit. Am fost la IML, am recunoscut-o, mâine o ducem acasă”, a povestit bărbatul.

Sâmbătă dimineaţă mai erau 146 de răniţi internaţi în spitalele Floreasca, Universitar, Spitalul de Arşi, Elias, Bagdasar, Agripa Ionescu, Dimitrie Gerota, Spitalul Militar, Grigore Alexandrescu şi Budimex, doar cinci dintre ei  rămânând neidentificaţi,

Spynews
Antonia și Cristian Marinescu de la Mireasa, sezonul 9, au aniversat trei luni de relație. Tânăra, mesaj emoționant pentru iubitul ei din afara competiției / FOTO
Bzi.ro
Teo Trandafir îl distruge pe Florin Salam! „Regele României a murit!”
Fanatik.ro
Top 5 alimente care te îmbătrânesc prematur. Românii le adoră pe unele dintre ele, fără să știe ce efect au în timp
Capital.ro
S-a dat interzis pentru cei cu telefoane mobile. Toți românii trebuie să înțeleagă
Impact.ro
Delia, poze de INFARCT! Și-a etalat posteriorul OBRAZNIC pe internet, s-a văzut TOT
DailyBusiness
Vor fi afectați toți pensionarii! Schimbarea momentului la Guvern
Adevarul
VIDEO Reacția epică a unui britanic atunci când savurează prima dată bucate românești. „Păcat de ea, Românie, că își bat joc alții de ea”
Spynews
Știrile Antena Stars. Alina Eremia, incident neașteptat pe scena de la Neversea. Ce a pățit artista când se afla în fața publicului: „Simțeam adrenalina” / VIDEO
Spynews
Mira și Levi Elekes, vacanță de lux în Santorini! Cum arată locul fabulos în care s-au cazat: ”E ireal de frumos” / VIDEO
Evz.ro
Fără BAC la facultate. Lista universităților
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Note LIVE Bacalaureat 2024 | Rezultatele la BAC, publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Care este județul cu cea mai mare rată de promovare la Bacalaureat 2024: La nivel național aceasta a crescut cu 3,6% comparativ cu anul precedent
Capital.ro
Se schimbă iar Codul Rutier. Guvernul a dat ordin. Cine rămâne garantat fără permis
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
VIDEO Edu.ro Rezultate BAC 2024: S-au afișat notele. Scrie codul tău și află ce medii ai obținut
Descoperire șocantă în SUA. Un pompier a aflat că vecinul său este criminal în serie
MediaFlux
FLORIN CÎȚU, combinat cu O COLEGĂ de PARTID! Cine e femeia mai tânără cu 20 de ani decât el
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!