Tzanca Uraganu’, amendat de poliţişti la o petrecere din Constanţa. Ce sumă a plătit manelistul

Tzanca Uraganu’ a fost amendat de poliţişti la o petrecere din Constanţa, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Nunta se ţinea în stradă, iar manelistul întreţinea atmosfera.
Alina Costache
25 aug. 2021, 20:33
Tzanca Uraganu’, amendat de poliţişti la o petrecere din Constanţa. Ce sumă a plătit manelistul
Tzanca Uraganu’, amendat de poliţişti la o petrecere

Tzanca Uraganu’, amendat de poliţişti la o petrecere din Constanţa, deoarece petrecăreții ocupaseră toată strada cu mese și scaune și deranjau locuitorii cu gălăgia lor.

Tzanca Uraganu’, amendat de poliţişti

Polițiști din cadrul Secției 4, în cursul zilei de marți, în jurul orei 16.15, au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Mihu Copilu din municipiul Constanța, în cartierul Palas, se află în desfășurare un eveniment privat (nuntă), fiind tulburată ordinea și liniștea publică.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate 4 persoane, care au fost sancționate contravențional, la Legea 61/1991, cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei”, a transmis IPJ Constanța, potrivit Replicaonline.ro.

Polițiștii au constatat că pe stradă erau puse copertine, mese și scaune, care blocau practic circulația.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Citeşte şi: Tzancă Uraganu şi Dani Mocanu „se bat” pe Van Damme. Actorul american, ţinta ironiilor lui Tzancă: „Iartă-mă că n-am ajuns să facem poze, dar cântam la nuntă. Prin decembrie, aşa, dacă vii prin România poate se nimereşte să n-am nuntă”

Tzanca Uraganu a primit ameninţări de la mafia albaneză

Cântăreţul a fost atenţionat chiar de unul dintre cei mai periculoși mafioți albanezi din Europa, condamnat la închisoare pe viață în Grecia. Este vorba despre Fabio Dushku, cunoscut în România sub porecla de ”Albanezu”, prieten apropiat al lui Dani Mocanu.

Fabio l-a amenințat pe Tzancă prin intermediul unui filmuleț postat pe Internet în care îi spune că dacă nu încetează conflictul cu prietenul lui, Dani Mocanu, îi va da ”interzis” la cântări în toată Europa.

Am văzut un video despre un boschetar, ca să zic așa, care vorbește despre fratele meu, Dani Mocanu. Nu știu cum îi zice, Tzancu, Tzancă, nu l-am văzut niciodată în viața mea. Are o gură prea mare. Cum zicem noi, albanezii, când vorbești mult, te mănâncă c…

Dani Mocanu este fratele meu și este șmecher și are loc la toți șmecherii. Tu, Tzancu, sau cum te cheamă pe tine, ai grijă ce vorbești. O să te fac eu, Albanezu, să nu ieși din casa ta din România. Să nu mai ieși din România niciodată.

Să nu cânți nici în Europa, nici în Grecia, nicăieri. Stai în banca ta, închide gura, dacă nu o să ți-o închid eu cu frații mei. Ai grijă ce faci. Dacă te-ai pus cu Dani Mocanu, ai probleme cu toți albanezii din Europa. Și noi nu știm să te batem, noi știm să te f…, să-ți facem ce vezi tu pe la televizor, în filme, dar nu alea de acțiune ci la filme horror.

Dani Mocanu este fratele meu, nu pentru o zi sau un an, este pentru toată viața.

Stai cuminte, trebuie să-ți ceri scuze pentru ce ai făcut. Dacă nu, o să plătești prea greu, ține minte ce-ți spune Fabio Albanezu”, a spus bărbatul într-un live postat pe conturile de socializare.

DailyBusiness
Candidaturile la PREZIDENȚIALE. BEC a validat 10 candidaţi din partea partidelor şi patru independenţi
Spynews
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Bzi.ro
Mario Fresh a rupt tăcerea după despărțirea de Alexia Eram! Cum a comentat artistul separarea
Fanatik.ro
Băutura delicioasă care te scapă de gândacii de bucătărie. O ai și tu în casă, dar sigur nu te-ai gândit să o folosești în acest mod
Capital.ro
Sumele vor fi virate pe carduri pe 16 octombrie! Guvernul demarează plata
Playtech.ro
Rafa Nadal SE RETRAGE din tenis. Campionul tocmai a făcut anunțul
DailyBusiness
Marcel Ciolacu, declarație: „Nu pierdem niciun ban. Nu facem bine românilor. Un incompetent a crezut că merge cu șmecherii”
Adevarul
Ceremonie în stil sovietic la Kremlin. Gesturi ”tandre” între Putin și Lukașenko, ironizate pe internet
wowbiz.ro
Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”
Spynews
Steliano Filip a devenit tată pentru a doua oară! Soția fotbalistului a adus pe lume o fetiță / FOTO
Spynews
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Evz.ro
Alexia Eram l-a uitat rapid pe Mario Fresh. Cine o face fericită
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Un nou cutremur în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Cancan.ro
Anunțul făcut de Alexia Eram, după ce Mario Fresh a confirmat despărțirea: 'Acum a venit momentul!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Ordinul care a intra în vigoare în toată România. Este obligatoriu de astăzi, 10 Octombrie
StirileBZI
Se dă un nou ajutor de la stat pentru mii de persoane! Ministerul Muncii a făcut anunțul
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Zelenski afirmă că încetarea focului nu este un subiect de discuție cu aliații Kievului
MediaFlux
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE privind ADERAREA la Schengen. AUSTRIA a făcut ANUNȚUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Nani mic în mașina IPJ Vrancea: săracii, trebuie să fi fost epuizați…