Tzancă Uraganu, mesaj emoționant la câteva săptămâni după ce și-a pierdut nepotul. Micuțul Lucas a pierdut lupta cu o boaldă crâncenă: „Va fi pentru tine”

Tzancă Uraganu a trecut printr-o suferință cumplită în ultima perioadă, deoarece și-a pierdut nepoțelul. Acum, celebru manelist a făcut un anunț extrem de important pe rețelele de socializare.
Alina Costache
24 mai 2024, 23:02
Tzancă Uraganu, mesaj emoționant la câteva săptămâni după ce și-a pierdut nepotul. Micuțul Lucas a pierdut lupta cu o boaldă crâncenă: „Va fi pentru tine”
Tzancă Uraganu, mesaj emoționant la câteva săptămâni după ce și-a pierdut nepotul. Micuțul Lucas a pierdut lupta cu o boaldă crâncenă

Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, a pierdut lupta cu o boală cumplită acum câteva săptămâni, aducând o mare tristețe în familia sa. Cu toate că suferința este copleșitoare, amintirea lui va rămâne mereu vie în inimile celor dragi. Tzancă Uraganu și partenera sa, Alina Marymar, au fost profund afectați de pierderea lui Lucas. Legătura lor strânsă cu acesta a amplificat durerea provocată de plecarea lui.

Citește și: Tzancă Uraganu s-a transformat în critic de modă pentru lăutarii care se îmbracă urât la evenimente: „Să vă fie rușine, băi, nesimțiților. Vii la mine în ismene”

În acest moment dificil, Tzancă Uraganu a făcut un gest deosebit de emoționant: a decis să compună o melodie specială în memoria nepotului său, oferindu-i astfel un omagiu sincer. Vestea morții lui Lucas i-a afectat profund pe ambii părinți, amânându-le chiar botezul copilului lor în semn de respect. În ciuda greutăților, au fost prezenți alături de familia lor în momentele de despărțire, participând atât la priveghi, cât și la înmormântare.

„Lucas am promis că prima mea piesă pe care o voi scoate va fi pentru tine”, a scris Tzancă Uraganu, pe Facebook.

Tzancă Uraganu a amânat botezul fiului său, care trebuia să aibă loc curând. Familia lui este în doliu după moartea lui Lucas, astfel că el a luat această decizie. Botezul ar fi avut loc în data de 14 mai, însă evenimentul a fost reprogramat până în data de 22 iulie 2024.

„Vreau să fac un anunț destul de important pentru mine, bineînțeles, pentru că este vorba de botezul băiatului meu, Andreas, care știți cu toții că l-au amânat din cauza celor întâmplate cu micuțul nostru, cu Lucas, Dumnezeu să îl odihnească. Trebuia să aibă loc pe data de 14 mai, dar astăzi am hotărât să îl reprogramăm, să îl reprogramez să îl punem mai târziu. Am decis împreună cu cumătrul și cu toți apropiații mei, bineînțeles, să reprogramăm pe data de 22 iulie 2024, într-o zi de luni”, a povestit Tzancă Uraganu, pe TikTok.

Citește și: Tzancă Uraganu mai face o mie, alții tot pe „sărăchie”. Suma colosală câștigată de manelist în doar două ore: „Noi mai mergem și pe premisa asta cu bacșișul”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
INHGA emite Cod galben de inundații pentru 25 de județe
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?