Tzancă Uraganu, scandal cu Florin Salam! ”Nu vreau să mai aud de el, să mai avem vreo interacțiune!”

Un nou scandal în lumea manelelor! Tzancă Uraganu a pus stop prieteniei cu Florin Salam! Dacă toată lumea credea că cei doi artiști se înțeleg de minune, ei bine, lucrurile nu par să mai stea așa!
Filip Stan
27 iul. 2024, 11:36
Tzancă Uraganu, scandal cu Florin Salam! ”Nu vreau să mai aud de el, să mai avem vreo interacțiune!”

Un nou scandal în lumea manelelor! Tzancă Uraganu a pus stop prieteniei cu Florin Salam! Dacă toată lumea credea că cei doi artiști se înțeleg de minune, ei bine, lucrurile nu par să mai stea așa!

Te-ar putea interesa și Tzancă Uraganu, mărturii dureroase despre moartea nepoțelului său: „Ne-a marcat pe viață”. A trecut aproape o lună de la tragedie

„Regele manelelor” l-a dezamăgit pe bunul său amic, pentru că nu s-ar fi prezentat la botezul micuțului Andreas, iar asta n-ar fi fost tot!

Tzancă Uraganu a pus capăt prieteniei cu Florin Salam. „Regele manelelor” i-a botezat fetița, pe Anays, însă ar fi dat-o în bară acum, la botezul fiului său, Andreas, unde nu s-a prezentat.

Nici alți cântăreți celebri nu au semnat condica de prezență la petrecerea copilului, tocmai pentru că trebuia să fie prezent Salam. Este vorba despre Bogdan de la Ploiești, Leo de la Kuweit și alții.

@corneea.events @tzzzanca uraganu 🏆 #tzancauraganu #tzanca #anunt #florinsalam #salam #uraganu #live #frate #fratia #eveniment #botez #prezent #fals #bdlp #bogdandelaploiesti #leodelakuweit #sorinelpustiu ♬ sunet original – corneea.events

Tzancă Uraganu, foc și pară

Chiar înainte de botezul lui Andreas, Tzancă și Salam ar fi avut anumite discuții la o petrecere unde au cântat amândoi. Și asta n-ar fi fost tot!

„Cumătrul meu, Florin Salam, eu pe drumul meu, tu pe drumul tău, nu vreau să mai avem nicio interacțiune, nu mai vreau să avem nicio apropiere, nimic. Pentru gestul pe care l-ai făcut acum și cu 2 zile înainte la Oradea, când tu de la masa mea, unde eram eu, te-ai dus la altă masă și ai crezut că și eu arunc cu d-alea pe tine, ce ai tu în cap.

Tu și de mine ai avut asta în cap. Bogdan de la Ploiești n-a fost din cauza ta, care a crescut cu mine, Leo de la Kuweit pe care am vrut să-l pun să cânte și să stea și el lângă mine, că e finul meu, e al meu și ăla. Tot din cauza ta n-a venit. Și mulți alții, ca să știi”, a spus Tzancă Uraganu, într-un live pe TikTok.

La sfârșitul anului 2023, Tzancă îl lăuda pe Salam, mai ales că cei doi au avut o relație de prietenie vreme de câțiva ani.

Citește și Paranghelie mare în lumea maneliştilor! Tzancă Uraganu și-a botezat fiul VIDEO

„Pe Florin Salam îl iubesc de când eram mic, pentru muzică. Mi-a plăcut muzica lui de când aveam 12 ani. Pe parcurs m-am apropiat ca un frate pe bune. El pentru mine este un frate mai mare, pe mine mă doare sufletul de el dacă Doamne ferește i s-ar întâmpla ceva, precum unui frate. De asta la unele cazuri, când văd că este nedreptate, nu rezist. E normal, tu nu te bagi pentru un frate de-al tău? Așa sunt și eu cu el”, spunea, în urmă cu ceva vreme, Tzancă Uraganu.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Rețeta pe care Mihaela Bilic o recomandă pe timp de caniculă. Nu ai nevoie de aragaz, ci doar de câteva minute libere
Capital.ro
Va fi noua ordine mondială! Viktor Orban, anunţ în România: Centrul dominant al lumii
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Alan Abel, cel mai mare farsor al secolului XX. Una dintre născocirile sale a durat șase ani
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Noua taxă pentru șoferi în România. Se plătește obligatoriu din 2024. O achiți timp de 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Mafiotul italian Francesco Lapis, unul dintre cei mai căutați fugari, a fost capturat în Barcelona
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!