Tzancă Uraganu şi Dani Mocanu „se bat” pe Van Damme. Actorul american, ţinta ironiilor lui Tzancă: „Iartă-mă că n-am ajuns să facem poze, dar cântam la nuntă. Prin decembrie, aşa, dacă vii prin România poate se nimereşte să n-am nuntă”

Dacă până nu demult rivalitatea dintre Tzancă Uraganu şi Dani Mocanu era oarecum incertă, lucrurile par să devină evidente în ultima vreme. Ipoteza că Tzancă ar fi invidios pe Dani a fost alimentată atât de fanii celor doi artişti, cât şi de comportamente pe care fiecare dintre cei doi manelişti le manifestă.
Oana Anghel
23 iul. 2021, 11:34
Tzancă Uraganu şi Dani Mocanu

Dani Mocanu, ţinta ironiilor lui Tzancă Uraganu. După ce, pe YouTube, a apărut un clip în care Dani Mocanu apare alături de actorul Jean Claude Van Damme făcându-i dedicaţii, Tzancă Uraganu a ţinut să-i dea replica într-un video postat pe TikTok. Replica nu este altceva decât un tir de ironii adresate, aparent, lui Van Damme.

Cu o zi înainte de apariţia clipului în care Van Damme i s-a alăturat lui Dani Mocanu, actorul american a fost filmat într-o maşină, alături de trei români, mişcându-se pe ritmurile manelelor cântate tocmai de Tzancă Uraganu.

Dani Mocanu, ţinta ironiilor lui Tzancă Uraganu

Am şi eu un mesaj pentru actorul Jean Claude Van Damme. Frăţiorul meu, vreau să-mi cer scuze în faţa ta că n-am putut să ajung acolo la hotel, pe Victoriei, unde erai tu, să fac şi eu o poză cu tine. Că puteam să vin să fac şi eu o poză cu tine dacă era, nu era o problemă, dar eram la o nuntă. Eu când zi de zi, am nunţi zi de zi şi n-ajung nici pe-acasă. Că dacă puteam, ajungeam, nu era o problemă. 

Citeste si Florin Salam sare la gâtul maneliştilor din noua generaţie. Principalii vizaţi: Dani Mocanu şi Tzancă Uraganu: „La ăştia de vă postaţi bani! M-am jurat pe voi, care v-am crescut. Staţi cuminţi cu banii ăia, că n-aveţi talent”

Iartă-mă, când mai vii pe-aici, în caz că se nimereşte să nu am nuntă, prin decembrie, aşa, să vii să n-am nuntă, că eu de obicei cânt zi de zi… iartă-mă, îmi cer iertare şi eu, şi formaţia mea, că n-am făcut o poză cu tine. trăiască familia ta. Jean Claude van Damme, te pupăm„, i-a transmis Tzancă lui Van Damme pe Tik Tok.

Van Damme şi Dani Mocanu dansează, îmbrăţişaţi, pe ritm de manea

După ce a fost filmat într-o maşină, mişcându-se pe ritmurile lui Tzancă Uraganu, Van Damme s-a filmat alături de Dani Mocanu, care i-a dedicat câteva versuri. Van Damme şi Dani Mocanu au apărut aşa cum nu credeai să-i vezi vreodată: Ţinându-se de gât, cântând şi dansând pe ritmul unei manele compuse ad-hoc. Iar actorului american nu pare să-i displacă deloc genul.

Pentru Van Damme fratele nostru

Doliu în lumea manelelor. Soţia lui Dan Armeanca a încetat…
Cum este ziua de Paşte, ca Van Damme nu se mai naşte

Îi cântă Dani Mocanu care a spart topul tot anul

În clipul în care apar cei doi, Van Damme poartă pe umăr o geantă din care îşi iţeşte capul un căţel. Actorul a adoptat din România căţelusă aflată într-o stare nu tocmai bună.

Citeste si Tzancă Uraganu, mesaj pentru Van Damme după ce actorul a fost filmat în timp ce îi asculta manelele VIDEO

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...