Udrea, pe Facebook: Suntem o ţară veselă! Ar fi de râs dacă nu ar fi de groază!

Fosta şefă PMP Elena Udrea a vorbit într-un mesaj postat miercuri pe pagina sa de Facebook despre situaţia în care se află sistemul medical în România. În acest sens, fostul ministru atacă actuala guvernare spunând că a aceasta se grăbeşte să legalizeze "atenţiile" oferite medicilor de către pacienţi, în loc să realizeze o lege a sănătăţii.
Iulian Tudor
26 aug. 2015, 06:38
Udrea, pe Facebook: Suntem o ţară veselă! Ar fi de râs dacă nu ar fi de groază!

Elena Udrea a lăudat mărirea salariilor medicilor de al 1 octombrie însă precizează că Guvernul trebuie să aibă o viziune pe termen lung şi de aceea e nevoie de o lege a sănătăţii.

Citeşte şi: ELENA UDREA nu a scăpat de controlul judiciar. Magistraţii au refuzat să judece contestaţia

„Guvernul a decis sa mareasca salariile medicilor cu 25% de la 1 octombrie, ceea ce este bine. Dar cu aceasta solutie punctuala nu rezolva problemele din sistemul sanitar romanesc, pentru care este nevoie de o viziune, de o ” lege a sanatatii”, pe care evident ca Executivul nu o are.

Guvernul Boc a avut-o, ba chiar a si cazut din cauza acestei legi, pentru ca interesele unora de a se mentine actuala stare de fapt din sistemul medical sunt foarte mari. Tot ce au mai propus guvernantii prin vocea ministrului sanatatii a fost legalizarea ” atentiilor ” oferite medicilor de catre pacienti, pentru care ne-a anuntat ca se vor scrie si norme!!!

Adica vom vedea cam ce poti da spaga unui medic, de la o gaina la o masina, de la tichete de masa la plicuri cu bani etc. si cum se vor impozita toate acestea. Probabil vom apela la grile de evaluare a bunurilor, gen pentru o gaina ouatoare intre 2 kg si 4 kg, medicul plateste impozit 10 lei. O mojicie si desconsiderare care denota o mentalitate fara legatura cu ideea de stat modern. Ajungem in situatia in care cetatenii platesc direct serviciile sociale primite, nu prin taxe si impozite catre stat, pe care oricum le achita astazi.

Pe logica Guvernului, ar putea urma legalizarea spagii data profesorilor, politistilor, vamesilor, functionarilor din primarii, din ministere, in aceleasi conditii: daca omul da de bunavoie, dupa ce i se rezolva problema si cu obligatia declararii spagii de catre cel care a primit-o in vederea impozitarii.

Hai ca suntem o tara vesela! Ar fi de ras daca nu ar fi de groaza”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Udrea: Vor trece încă 26 de ani şi România va rămâne tot la coada civilizaţiei

Elena Udrea s-a prezentat marţi, din nou, în faţa magistraţilor de la Înalta Curte. Fosta şefă PMP a contestat decizia prin care nu i s-a admis solicitarea de ridicare a controlului judiciar în dosarul „Gala Bute”. Magistraţii de la Înalta Curte au refuzat însă să judece solicitarea. Aceştia s-au abţinut şi au decis să lase un alt complet să stabilească dacă ridică sau nu controlul. 

Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul „Gala Bute”, fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
România criticată în raportul Senatului american pentru legăturile militare și polițienești cu China
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'