Udrea: Vor trece încă 26 de ani şi România va rămâne tot la coada civilizaţiei

Fosta şefă PMP, Elena Udrea, a postat un mesaj vineri pe Facebook prin care îi atacă dur pe politicienii români, care, în opinia ei, "toţi sunt o apă şi un pământ". Potrivit acesteia, din cauza clasei politice româneşti "cum au trecut 26 de ani de la Revoluţie vor mai trece încă pe atât şi România va rămâne tot la coada civilizaţiei, prosperităţii şi democraţiei europene. 
Iulian Tudor
21 aug. 2015, 15:23
Udrea: Vor trece încă 26 de ani şi România va rămâne tot la coada civilizaţiei

Elena Udrea face o scurtă caracterizare a clasei politice ale cărei acţiuni sunt „justificate de partizanat politic ori interes personal”.

Citeşte şi: Elena Udrea: Toţi SE TEM de sistem. Tuturor le este frică şi mă refer inclusiv la judecători

„Toate opiniile si actiunile publice de astazi sunt de fapt justificate de partizanat politic ori interes personal. Ai nostri sunt mai buni decat ai lor. Ce prostie!

Realitatea ne arata ca, din perspectiva doctrinara ori a ipocriziei politice, toti sunt o apa si un pamant. Actualii politicieni si partidele lor s-au combinat fiecare cu fiecare pentru a ajunge la putere, fiind prin rotatie parteneri sau adversari, de nu mai stii cine cu cine este aliat ori in opozitie. Si toti se scalda in penibil acuzandu-i pe ceilalti de concubinaj cu fostii lor parteneri de fapt.

Toate acestea sub marota interesului national. Iar cetatenii, este adevarat, din ce in ce mai putini, intra in jocul politic punand patima si fiind gata de sustinere oarba fata de unii ori altii si, impotriva evidentelor.

Nu contest ca se mai petrec si lucruri bune pentru tara, chiar din mariajele si adulterele acestea, din intamplare sau pentru ca se mai nimereste si cate un politician bun. Dar in felul acesta, cum au trecut 26 de ani de la Revolutie vor mai trece inca pe atat si Romania va ramane tot la coada civilizatiei, prosperitatii si democratiei europene.

Fata de sustinatorii dreptei politice romanesti, desi imi vine sa rad cand ma gandesc ca avem fandoseala sa zicem ca ar exista in mod real asa ceva, mi se pare potrivit un citat din Tutea:

„Inteligenta, oricat de mare, nu este suficienta pentru a te curata de prejudecati. Cu cat inteligenta este mai mare, cu atat prejudecata este mai voinica, fiindca ai aparat s-o justifici.”

P.S. Pentru cei care vor fi sarit deja sa ma critice zicand ca si eu sunt tot de acolo, din clasa politica, le raspund franc: da, dar numai boul este consecvent in prostie”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'