Uimitor! Toalete cu uși decupate, la un liceu din Sibiu. Declarațiile făcute de directoarea școlii: „Băile sunt curate, pot fi folosite foarte bine”

Ușile toaletelor de la Colegiul Pedagogic "Andrei Șaguna" din Sibiu au fost decupate după forma vasului de toaletă. Asta, după ce, în urma unor renovări, s-a ajuns în situația în care elevii nu mai puteau intra în cabine.
Filip Stan
13 sept. 2024, 17:38
Uimitor! Toalete cu uși decupate, la un liceu din Sibiu. Declarațiile făcute de directoarea școlii:

Ușile toaletelor de la Colegiul Pedagogic „Andrei Șaguna” din Sibiu au fost decupate după forma vasului de toaletă. Asta, după ce, în urma unor renovări, s-a ajuns în situația în care elevii nu mai puteau intra în cabine. O fotografie făcută de unul dintre părinții care au mers la școală să ajute la curățenia de început de an școlar a devenit virală pe rețelele de socializare.

Citește și: Imagini revoltătoare! Mucegai pe pereți, geamuri sparte, insecte, paturi rupte la o grădiniță din Sectorul 2 al Capitalei. Ce măsuri a luat ANPC

Elevii de la un liceu din Sibiu au toalete cu uși decupate

„Investiție de două milioane de euro cu prezentare uși toalete, care nu fac parte din proiectul de reabilitare! Acestea sunt condițiile din unitatea de învățământ de care beneficiază copiii în 2024! Mai au un grup sanitar pe etajul renovat care este la fel de dezastru! Nimeni nu face nimic și nu se ia atitudine. Din contră, cadrele întreabă ce probleme avem cu toaletele că sunt funcționale!”, a spus respectivul părinte după ce a publicat fotografia, potrivit Turnul Sfatului.

Trasă la răspundere, imaginea a fost confirmată de Mihaela Filip, profesoară și directoare a Colegiului Pedagogic „Andrei Șaguna” din Sibiu. Aceasta a susținut că situația nu este una nouă și că nu este un rezultat al lucrărilor în urma cărora au fost montate ușile cu chei unicat. Situația a apărut în urma unor reabilitări mai vechi, care au inclus și toaletele alocate elevilor din clasele ciclului primar, unde a fost făcută poza care a devenit virală.

„Vasele toaletelor au fost schimbate, dar nu s-au mai găsit vase de toaletă de dimensiuni așa mici precum cele care erau înainte în băile destinate ciclului primar. Prin urmare, s-a luat decizia ca ușile să fie decupate. E mai bine cu ușa decupată, care se închide, decât fără, nu?. Băile sunt curate, pot fi folosite foarte bine de elevi, asta este până la urmă important, nu?”, spune Mihaela Filip, directoarea colegiului.

Aceasta a mai spus și că aceste băi urmează a fi modernizate în viitor.

Citește și: Copiii unei grădinițe împart toaleta cu clienții unei cârciumi: „Serveau băuturi alcoolice, au lăsat căruța cu calul la poartă și au intrat și și-au făcut nevoile la toaletă. Poate intra oricând, la orice oră, oricine peste ei”

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 14 august 2024, trei produse pe care foarte mulți români le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Cutremur în televiziunea din România. E demisia anului: Urmează o perioadă cu emoţii!
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
Se anunţă FACTURI URIAȘE pentru români la iarnă
Adevarul
Febra și metoda „șosetelor umede”. Ce spun specialiștii despre remediul natural la modă pe tot globul
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Ce tragedie în Biserica Ortodoxă. Îndrăgitul preot a fost răpus de un țânțar
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Orașul de pe litoralul românesc în care un apartament cu 2 camere costă doar 5.000 de euro 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
A nins în Europa! Imagini cu zonele acoperite de zăpadă! Când ajunge ciclonul Boris în România
Capital.ro
S-a dat ordinul în România! Se anulează jumătate din datorii. Cine poate beneficia
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Prăbușirea unui avion militar cauzează anularea unei demonstrații aviatice în Bulgaria
MediaFlux
RĂSTURNARE privind NEGOCIERILE de PACE! RUSIA a DECIS!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...