ULTIMA ORĂ Alexandru Arşinel a refuzat internarea. Actorul a plecat din spital în toiul nopţii. Reacţia medicilor de la Spitalul Universitar

Apar noi detalii despre starea de sănătate a maestrului Alexandru Arşinel, după ce, în seara zilei de 1 februarie, a fost preluat de ambulanţă şi dus de urgenţă la Spitalul Universitar. UPDATE: Actorul a refuzat internarea şi a plecat din spital în toiul nopţii.
Oana Anghel
02 feb. 2022, 11:00
ULTIMA ORĂ Alexandru Arşinel a refuzat internarea. Actorul a plecat din spital în toiul nopţii. Reacţia medicilor de la Spitalul Universitar
Cum arată azilul de lux în care este cazat Alexandru Arşinel

Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arşinel. Actorul a refuzat internarea, chiar dacă medicii de la Spitalul Universitar i-au propus să rămână internat câteva zile pentru analize detaliate. Actorul a părăsit spitalul, fiind însoţit de fiul său, în jurul orei 2 noaptea.

Reprezentanţii unităţii medicale au confirmat faptul că actorul a refuzat internarea.

Domnul Alexandru Arşinel a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti la ora 21,34, cu ambulanţa. A fost evaluat, consultat, investigat paraclinic. I s-a administrat tratamentul necesar. În urma evaluării interdisciplinare, pacientul a decis să părăsească spitalul la ora 1,50, refuzând internarea„, precizează sursa citată.

Medicii care l-au internat, marți seară, au vorbit despre starea actorului, după ce a acesta suferit un puseu de tensiune. Cadrele medicale au confirmat că Alexandru Arșinel a suferit un puseu de tensiune și a fost ţinut sub supraveghere. Actorul a fost supus unui set complet de analize şi i s-a efectuat, de asemenea, un EKG.

Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital

Actorul Alexandru Arșinel, 82 de ani, a fost preluat de acasă, în seara zilei de 1 februarie, conștient și cooperant. Și anul trecut, în luna noiembrie, Alexandru Arșinel a fost internat de urgență la spital, unde a suferit două operații pe inimă, dintre care una pe cord deschis la o clinică privată.

Fostul director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase şi anul trecut. În primăvara lui 2021, actorul a contractat şi virusul SARS COV 2, fiind internat timp de trei săptămâni la Institutul „Matei Balș” din București.

Citeste si Cât tupeu! Nicuşor Dan îi răspunde lui Arşinel după ce l-a dat afară de la Teatrul Constantin Tănase! Pe cine dă vina acum primarul pentru umilirea maestrului

Transplant de rinichi controversat

În anul 2013, actorul a suferit un transplant de rinichi, un caz controversat la acea vreme din cauza faptului că maestrul a primit organul exact în ziua în care se înscrisese pe lista de așteptare, în condițiile în care timpul de aşteptare pentru un rinichi este de ani de zile.

Arșinel a fost operat la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, condus la acea vreme de medicul Mihai Lucan.

Citeste si EXCLUSIV Alexandru Arşinel, declaraţii cutremurătoare după ce a fost umilit de Nicuşor Dan: „Zilele îmi sunt numărate”

Alexandru Arșinel, dezvăluiri după operațiile suferite: „Am rămas cu niște sechele”

Alexandru Arșinel încă se recuperează după ce, la finele anului 2021, a suferit o operaţie pe cord deschis. Actorul s-a declarat optimist, precizând că lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună.

Am rămas cu niște sechele, dar sunt optimist. Am avut acele intervenții chirurgicale pe inimă, nu a fost chiar simplu, iar acum mă resimt. Dar lucrurile vor fi bune, cred că în câteva luni va fi ceva mai bine.

E important că operația a reușit, că acum sunt mai bine decât înainte și că starea mea de sănătate se îmbunătățește. V-am spus, am niște sechele, dar nu sunt grave și am motive să cred că medicii nu au greșit când mi-au spus că voi fi bine. Am avut parte de niște medici minunați”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Fanatik.ro.

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Orașul cu apartamente ieftine în care se mută tot mai mulți tineri și familiști. E la o aruncătură de băț de București și are cea mai mare creștere a populației din Europa
Capital.ro
Pace în Ucraina. Anunț ISTORIC de la Kremlin: Primul pas a fost făcut azi
Playtech.ro
Imagini ȘOCANTE cu Emily Burghelea pe patul de spital după accidentul grav. A primit un diagnostic crunt din partea medicilor
DailyBusiness
BNR, anunțul momentului pentru românii cu credite! Ce se întâmplă cu dobânda de referință?
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Permisul auto, tot mai greu de obținut. Intră în vigoare reguli draconice
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ancuța și Costel Lăzărescu, împreună cu cei 2 copilași ai lor, conduși pe ultimul drum. IMAGINILE DURERII
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Statul NU mai dă BANI. Decizia lovește în zeci de mii de români. Au anunțat vineri, 5 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Revoltă printre șoferi din cauza ordonanței privind testele antidrog
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!