ULTIMELE imagini cu apropiatul lui Iohannis care s-a SINUCIS la Sibiu. VIDEO

Cristian Pavel, directorul adjunct al Tursib, compania de transport public din Sibiu, a fost găsit spânzurat, miercuri dimineaţa. Prieten cu preşedintele României, Klaus Iohannis, oficialul Tursib s-ar fi sinucis, iar anchetatorii nu iau în calcul altă variantă. Preşedinteel este aşteptat vineri la funerialii.
Romania TV
29 ian. 2015, 12:03
ULTIMELE imagini cu apropiatul lui Iohannis care s-a SINUCIS la Sibiu. VIDEO

Cristian Pavel, director la Tursib și un apropiat al președintelui Klaus Iohannis a fost găsit spânzurat. Potrivit polițiștilor, nu există suspiciuni de omor în acest caz.

Cristian Pavel a fost găsit spânzurat de către soţie, în casa părinţilor lui de pe strada Cugir. Potrivit poliţiştilor sibieni, nu există suspiciuni de omor în acest caz, iar Cristian Pavel nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-şi explice gestul, conform oradesibiu.ro.

Cristian Pavel a fost găsit, fără suflare, miercuri dimineaţă, în jurul orelor 10:30, de către soţia sa şi unul dintre prietenii săi apropiaţi. Pentru că nu mai ştia nimic de soţul său, Anita Pavel a mers la casa părinţilor soţului ei de pe strada Cugir unde, împreună cu prietenul lor, au spart usa casei, unde l-au găsit spânzurat.

 Din primele informaţii, fostul director de la Tursib nu i-ar fi lăsat vreun motiv să creadă că acesta ar putea recurge la un asemenea gest. Potrivit apropiaţilor familiei, acesta făcea lucrări de renovare a casei părinteşti şi mai obişnuia să doarmă, din când în când, acolo.

Soţia nu a mai vorbit de luni cu acesta și nu s-a speriat că nu a venit acasă, pentru că el mai obișnuia să doarmă în casa părintească. Miercuri dimineață însă l-a sunat, iar acesta nu a răspuns la telefon. Atunci a mers și l-a găsit spânzurat și fără suflare.

Durere la primărie

Cei care îl cunosc pe Cristian Pavel, refuză să creadă că acesta și-a luat viața. ”Era un om extraordinar! Plin de viață! Când îl vedeam îmi dădea o energie pozitivă ca să spun așa. Nu ne vine să credem că s-a sinucis”, a spus o angajată din primărie și totodată apropiată lui Pavel. ”E o tragedie ce s-a întâmplat. Când am aflat era să cad din picioare. Nu se poate așa ceva!”, a mai spus un coleg de muncă al directorului adjunct de la Tursib.

Acesta era cunoscut ca un apropiat al preşedintelui României, Klaus Iohannis, soţia sa, Anita Pavel, care i-a şi descoperit cadavrul, fiind consilier local din partea FDGR.

Soții Pavel au fost nelipsiți de la petrecerile organizate de fostul primar al Sibiului și actualul președinte Klaus Iohannis. Directorul adjunct de la Tursib a fost cunoscut ca apropiat al lui Iohannis și sfătuitor al acestuia la începuturile carierei sale politice. Nu este un secret că Pavel și Iohannis erau buni prieteni, lucru ”trădat” oarecum și de faptul că Cristian și soția sa, erau de fiecare dată pe lista puținilor invitați la petrecerile private ale familiei Iohannis.

Este posibil ca Iohannis să fie prezent la înmormântarea celui care a fost găsit spânzurat de soția sa, înmormântare care va avea loc cel mai probabil vineri.

Ce spun vecinii

Vecinii lui Cristian Pavel susțin că fostul director de la Tursib, Cristian Pavel, era mai reținut și nu stătea prea mult de vorbă cu ei.  „Nu era un domn care să comunice. Ultima oară l-am văzut acum vreo trei zile, cam așa ceva. A venit cu mașina și apoi a plecat. N-am știut ce s-a întâmplat aici. Am vazut o mașină de la medicină legală. Îl cunoșteam doar pe fratele lui, dar a murit și el…Nu mai stătea nimeni aici. Mai venea el din când în când pe aici. Era un om mai închis, nu prea statea de vorbă cu vecinii”, susține unul dintre vecinii casei unde a fost găsit spânzurat de soția sa și unul dintre prieteni.

Alți vecini nu știau cine locuiește acolo, ci au cunoscut-o pe mama și pe fratele său, ambii decedați. „O cunoșteam pe mama sa, dar pe el nu l-am cunoscut. Il cunoșteam pe celălalt fiu, care a decedat mai demult. Parcă cel care lucra la Tursib (n.r. – Cristian Pavel) era prieten cu Iohannis, dar eu nu l-am văzut niciodată pe aici”, a spus un alt vecin.

Cine a fost Cristian Gheorghe Pavel

Cristian Pavel s-a născut în 1961 şi împlinise 53 de ani în decembrie anul trecut. A fost căsătorit cu Anita Pavel, consilier local FDGR şi a fost prieten cu preşedintele Klaus Iohannis.

A fost director adjunct (tehnic, exploatare), având atribuţii de coordonare departamentelor de transport, reparaţii, tehnic-aprovizionare, logistică, staţie ITP din cadrul Tursib S.A. În perioada 2004-2005, a fost membru al Consiliului de Administraţie al regiei de transport sibiene, având ca activităţi şi responsabilităţi principale supravegherea activităţii echipei de conducere şi negocierea contractelor specifice domeniului transportului public.

Înainte de a fi director adjunct la Tursib, Cristian Pavel a lucrat ca inginer proiectant utilităţi la o societate comercială, iar din 1997până în 2005 a avut autorizaţie PFA pentru traduceri, întocmiri dosare de asigurări şi tehnoredactare computerizată.

Între 1991 şi 1997, a avut calitatea de administrator în două firme a căror activitate era domeniul transporturi şi întreţinere de maşini. Din mai 1986 şi până în mai 1991, a fost lăcătuş în cadrul CPM Sibiu/Domeniul Public S.A.

Cristian Pavel şi-a început studiile superioare în 1988, la Sibiu, la Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii Lucian Blaga. A absolvit specializarea „Tehnologia construcţiilor de maşini” în 1993.

Apoi, în 2006, a obţinut un certificat de perfecţionare în gestiunea energiei, la Universitatea „Petru Maior” din Tg. Mureş. În 2010, a obţinut un certificat de competenţă profesională în conducerea permanenta şi efectivă a activităţii de transport rutier.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Zodiile binecuvântate săptămâna viitoare. Cinci nativi sunt pe cai mari până pe 28 iulie
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Trebuie să plătească până pe 30 septembrie. S-a dat ordin în România
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
ITP-ul va fi marele test pentru șoferi. Totul se schimbă, autoritățile sunt în alertă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'