Dr. Vlad Ciurea: „Gigi Becali trebuie operat DE URGENŢĂ”. Ultimele informaţii despre starea sa de sănătate

Gigi Becali a fost adus miercuri în faţa judecătorilor, urmând să aştepte verdictul acestora. Dacă aceştia vor decide că starea de sănatate a latifundiarului este gravă şi trebuie operat de urgenţă, omul de afaceri poate fi eliberat pentru o perioadă de până la 3 luni. Vlad Ciurea, medic primar în neurochirurgie, a declarat la România TV că Becali are nevoie urgent de operaţie. 
Iulian Tudor
19 feb. 2014, 10:27
Dr. Vlad Ciurea:

Gigi Becali s-a aflat miercuri în faţa Tribunalului Constanţa, unde a susţinut că medicul său curant se află în Germania, acolo unde el vrea să fie supus unei expertize de specialitate. Totodată, Becali a mai spus că i-a făcut plângere penală şefului Medicinei Legale Constanţa, Mihai Onciu, pentru abuz în serviciu, pe motiv că acesta ar fi recomandat magistraţilor să trimită spre aprobare expertiza lui Becali către INML.

„Din datele primite, şi sunt convins că sunt reale, o persoană cu hernie de disc cervicală, în forma respectivă, are indicaţie de internare şi se operează. Menţionez că nu l-am mai văzut personal de vreo patru ani şi nu ştiu cum a evoluat boala, dar dânsul este în evidenţa diferitelor servicii de radiologie din 2004. Sigur boala a evoluat. Este un pacient, este un om şi trebuie operat. Nu înţeleg de ce ne cramponăm de un nume. Ştim diagnosticul, ştim boala şi următorul pas este să fie internat şi operat. Că acestea se mai pot amâna o zi- două, să zicem, dar nu se poate la nesfârşit. De câteva luni ne tot învârtim”, a declarat Vlad Ciurea, medic primar în neurochirurgie, la România TV.

Medicul a declarat că a citit raportul făcut de şeful Clinicii de Neurochirurgie din Spitalul Judeţean Constanţa care constată boala lui Becali şi recomandă intervenţie chirurgicală spunând că este o urgenţă.

Gigi Becali refuză să fie operat în România. El le-a spus judecătorilor, miercuri dimineaţă, că se simte discriminat. De cealaltă parte, procurorul susţine că cererea lui de a i se întrerupe pedeapsa este nefondată şi că latifuniarul poate fi operat în spitalele din ţară.

Gigi Becali a făcut o mişcare neaşteptată anunţată chiar în ziua în care se decide dacă va fi eliberat sau nu pentru operaţie. Omul de afaceri a angajat-o pe avocata care l-a scos pe Cristian Cioacă din închisoare. Potrivit România TV, aceasta s-a prezentat la procesul care a început miercuri dimineaţă la Constanţa.

Maria Vasii a venit optimistă la proces şi speră să obţină întreruperea pedepsei pentru Becali ca acesta să poată fi operat la coloana vertebrală. Necesitatea operaţiei a fost confirmată de raportul medicilor legişti care au verificat documentele medicale şi starea de sănătate a latifundiarului din Pipera.

Medicii au decis soarta lui Gigi Becali. Raportul făcut de experţii în medicină legală se află acum pe masa judecătorilor, care vor lua o decizie în ceea ce priveşte operaţia omului de afaceri.

GIGI BECALI a primit acordul de a-şi face operaţia la coloană în România. Totuşi, pentru că nu poate pleca la un spital din străinătate, cum şi-a dorit, Becali are o soluţie, potrivit România TV.

Citeşte şi Demnitar apropiat lui Băsescu: Gigi Becali NU va fi graţiat pentru că umblă cu Biblia în mână

El poate să-şi aleagă o echipă de medici străini, care să vină să-l opereze la un spital din România. Cu toate acestea, costurile deplasării vor trebui suportate integral de omul de afaceri.

Citeşte şi Gigi Becali, ziua Z: Când ar putea fi eliberat din închisoare

Gigi Becali, cu nervii la pământ. A slăbit enorm şi i-a PARALIZAT o mână. „Vreau să mor, să scap” VIDEO

GIGI Becali s-a arătat nemulţumit de faptul că deocamdată nu i s-a permis să iasă din penitenciar, deşi legea îi permite să aibă 30 de zile libere la un an de executare a pedepsei, el efectuând până acum aproape nouă luni de detenţie.

Finanţatorul Stelei are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia.

El a depus, în timpul detenţiei, cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o cerere de întrerupere a pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i însă respinse.

Gigi Becali, către judecători: Vreau să mă operez în America. Magistraţii au cerut EXPERTIZĂ medico-legală

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Te ia obligatoriu la război. Legea din România spune clar: Se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Cea mai bună metodă de desfundat scurgerile. Pont de aur pentru orice român de la bloc
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Parcarea este interzisă. Locul în care șoferii nu au voie să parcheze. Accesul este interzis
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...