Ultimul adversar al României la Euro 2024 se va alege dintre Ucraina şi Islanda

România a sperat până în ultimul moment să evite Ucraina la Euro, dar acest lucru nu s-a produs! Vecinii noștri au trecut cu 2-1 de Bosnia, după o revenire de senzație la Zenica. În celălalt meci, Islanda a învins Israelul cu 4-1.
Filip Stan
21 mart. 2024, 23:50
Ultimul adversar al României la Euro 2024 se va alege dintre Ucraina şi Islanda

Ucraina a trecut dramatic de Bosnia, scor 2-1, iar Islanda s-a distrat cu Israelul, scor 4-1. Dintre cele două formații victorioase va fi stabilită ultima adversară a României din grupa de la Euro 2024.

Simona Halep: „Sunt bătrână. Nu mai sunt atât de tânără şi trebuie să gestionez foarte bine revenirea. Nu vreau să mă accidentez”
România face parte din grupa E la Campionatul European din 2024, alături de Belgia și Slovacia. Ultima adversară va fi stabilită din duelul Ucraina – Islanda.

Finala barajului Ucraina – Islanda este programată pe 26 martie.

Vești bune pentru „Câinii roșii”! Marcel Ciolacu a dat undă verde pentru construcția noului stadion Dinamo. Costurile se ridică la 170 de milioane de euro

Cele două meciuri din care urmează să se aleagă ultima adversară a României, în grupa E a turneului final Euro 2024, s-au disputat la Budapesta şi Zenica. În capitala Ungariei, Israel a fost gazda Islandei şi a reşit să deschidă scorul, în minutul 31, dintr-un penalti transformat de Eran Zahavi. Albert Gudmundsson a egalat în minutul 39, iar Arnor Ingvi Traustason a adus insularii în avantaj, cu un voleu în minutul 42 şi Islanda a intrat cu avantaj minim la pauză. Israelienii au rămas în zece din minutul 73, după eliminarea lui Revivo, cu roşu direct, apoi vedeta lor, Zahavi a ratat un penalti (min. 80), pentru ca Gudmundsson să stabilească rezultatul final, 4-1, cu două goluri înscrise în minutele 83 şi 87.

În Bosnia, înfruntarea dintre Bosnia şi Ucraina a fost una fără mari ocazii şi fără ca meciul să aibă intensitatea necesară, pânăe pe final. Golul gazdelor a picat în repriza secundă, când Matvienko a deviat un balon în propria poartă, la un şut al lui Dedic, în minutul 56, dar oaspeţii au revenit incredibil, prin nou intratul Yaremchuk , în minutul 85, la o greşeală a lui Kolasinac, pentru ca Dovbyk să înscrie golul victoriei în minutul 88..

Finala dintre Ucraina şi Islanda se va disputa pe teren neutru, cu Ucraina gazdă.

Echipa U20 a României a încheiat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia similară a Italiei, în cadrul Elite League U20.

La Târgovişte, tricolorii au trimis pe lângă poarta italiană în minutul 2, când a şutat foarte bine Robert Filip. Tot Filip a avut o ocazie în minutul 22, apoi italienii au trecut la conducerea partidei. Oaspeţii au trecut pe lângă gol în minutul 35, iar în minutul 56 Raimondo a şutat în bara transversală. Până la final nici una dintre cele două echipe nu a reuşit să înscrie şi meciul s-a terminat 0-0. România a adunat 7 puncte în Elite League U20 şi se află la jumătatea clasamentului. competiţiei.

ROMÂNIA U20: R. Popa – Strata, Duţu, Rimovecz, Şuteu – R. Filip (Gergely 87), Szilagyi – Borduşanu (Sfaiţ 60), G. David (Ciuciulete 72), Bodişteanu (I. Cojocaru 72) – Blănuţă (A. Trică 60). SELECŢIONER: Costin Curelea.

ITALIA U 20: Palmisani (Vismara 87) – Barbieri (Giovane 46), Riccio, Bonfanti (Regonesi 79), Angori (Missori 46) – Terracciano (Marcandalli 46), Amatucci (Pisilli 79), Ignacchiti (Faticanti 46) – D’Andrea (Distefano 39), Raimondo (Abiuso 87), Cherubini (Cassano 72). SELECŢIONER: Alberto Bollini.

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Obiceiul care te îmbătrânește fără să îți dai seama. Lidia Fecioru spune că multă lume îl dezvoltă în timp
Capital.ro
Reguli noi de astăzi, 7 IULIE. Sunt OBLIGATORII în toată Europa
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Anunț pentru românii care merg cu trenul astăzi! Vor exista întârzieri mari pe o rută importantă!
Adevarul
Corina Cușa, profesoară: „A apărut un fenomen periculos în timpul vacanței mari: inactivitatea, ca formă de ocupare a timpului liber“
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
Cotraceptivele pot duce la depresie. Toate explicațiile specialiștilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România pe 7 și 8 iulie! Regiunile în care se vor resimți temperaturi de până la 37 de grade
Capital.ro
S-a dat ordin LA GRANIȚA cu România. Au primit interzis chiar astăzi, 7 IULIE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Papa Francisc avertizează asupra crizei democrației și ascensiunii populismului
MediaFlux
VINE CRIZA! Va fi mai RĂU CA ÎN 2008
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!