Ultimul mesaj postat de vloggerul Alexandru Bălan, alias Colo, înainte să fie reţinut de poliţie: „Nu îmi este frică”

Poliția s-a autotsesizat și a deschis dosar penal, imediat după ce controversatele declarații ale vloggerului Alexandru Bălna, alias Colo, au început să apară pe rețelele de socializare. Marți seara, Colo a fost audiat la secția 9 de poliție pentru a face declarații.
Romania TV
10 iun. 2020, 07:44
Ultimul mesaj postat de vloggerul Alexandru Bălan, alias Colo, înainte să fie reţinut de poliţie:

Înainte cu câteva zile înainte să fie reţinut de poliţie, vloggerul posta un mesaj pe reţelele de socializare, în care îşi cere scuze pentru ceea ce a făcut, argumentând că totul a fost în spirit de glumă. Totodată, Colo mai spune că nu îi este frică şi este pregătit să plătească, dacă va fi nevoie.

Citeşte şi: Alexandru Bălan, zis Colo, riscă 12 ANI de ÎNCHISOARE. Vlogger-ul are dosar penal pentru instigare la act sexual cu un minor

Salutare tururor! Acesti oameni care ma urmaresc pe social media si nu numai, acesti oameni fata de care am gresit prin aberatiile provestilor mele. Aceste femei care se tem de aceste lucruri teribile spuse intr-un mod eronat si scoase din context. Va repet, imi asum si imi cer scuze si cu siguranta voi plati pentru aceste fapte.
Povestile acestea sunt de mai bine de 1 an si jumatate pe canalele altora de Youtube! Tocmai pentru ca eu NU SUNT DE ACORD cu publicarea acestor invetii si bazaconii pe canalul meu si mereu au fost spuse pentru AMUZAMENTUL publicului.

Mi se pare ca totul este dus mult la extrem. Nu imi este frica, nu ma ascund, nu am fost arestat, nu am fost condamnat si daca or sa fie orice din toate aceste lucruri, imi asum si imi voi savarsi pedeapsa.

Incercati sa ganditi si din punctul meu de vedere.. primesc amenintari cu moartea pe minut ce trece, iar la tv pe toate canalele cei de acolo instiga la aceste lucruri teribile. Nu sunt un violator, nu sunt un instabil psihic. Sunt doar un om cu multa imaginatie care a gresit si isi cere scuze.

Imi spuneti ca scuzele nu sunt sincere / reale sau spuse doar la frica.. cum ar trebui sa imi cer scuze? Sa va arat ca imi curge o lacrima? Nu ma cunoasteti si imi pare rau ca vedeti doar paritile mele negative, insa sunt convins ca peste 90% nu priviti si cealalta parte a paharului si nu mi-ati dat macar sansa asta.. uitandu-va si la continutul bun pe care il creez.

Nu in ultimul rand.. vreau sa multumesc tuturor celor care ma cunosc de mult timp si sunt alaturi de mine. Este ultimul meu mesaj si nu pentru ca imi este frica, ci pentru ca nu vreau sa va alimentez ura. #staypositive„, a scris Colo pe pagina sa de Facebook, cu câteva zile înainte să fie reţinut.

Are peste 850 de mii de urmăritori pe YouTube

Alexandru Bălan a.k.a Colo este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri, peste 850 de mii de urmăritori pe YouTube, plus alte mii de fani pe Insagram, TikTok sau Facebook. De aceea, el a colaborat cu multe brand-uri.  Printre companiile care au vrut să colaboreze cu vlogger-ul se numără: Red Bull, Nestle, EvoMag sau Apa Bucovina, potrivit Libertatea.

Deși aceste brand-uri au colaborat cu Alexandru Bălan, majoritatea au refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor sau să iasă cu o declarație publică în acest caz.

Citeşte şi: Mihai Bendeac a râs de o fostă asistentă tv care povestea că a fost violată: „Nu pot să mă abţin! Ha haa” VIDEO

Reamintim că Alexandru Bălan, a  intrat în atenția publicului după ce  un filmuleț în care spunea că minorele ar trebui violate din cauza felului în care se îmbracă. „Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt“ a spus el în videoclipul respectiv. 

Ulterior după ce filmulețul a început să fie distribuit masiv pe rețele de socializare, el și-a cerut scuze.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cel mai periculos obicei de la plajă, dar și piscină. Medicul Vlad Ciurea spune că poate fi fatal: ”Se poate întâmpla o nenorocire”
Capital.ro
Ungurii lovesc chiar în inima Transilvaniei. Ungaria acuză România
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Cine sunt cei doi britanici condamnați la închisoare după ce au atacat mașina unor români în Hull. Dezvăluiri incendiare din sala de judecată
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Locul de lângă România care seamănă cu Saint Tropez. Prețurile sunt mici aici
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
Răspunsul lui David Popovici pentru Marcel e viral: 'Medalionur de AUR 😂
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Românii trebuie să depună în fiecare an acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ana Maria Bărbosu, atacată dur de presa americană pentru medalia de bronz
MediaFlux
RĂSTURNARE în TENTATIVA de ASASINAT a lui TRUMP! S-A AFLAT ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...