Un actor celebru de la Hollywood, câștigător la Oscar, a dezvăluit că a fost abuzat sexual: „Eram sigur că voi ajunge în iad”

Un actor faimos de la Hollywood, laureat al premiului Oscar, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre abuzul sexual la care a fost supus atunci când era minor.
Ruxandra Rădulescu
08 iun. 2021, 19:36
Un actor celebru de la Hollywood, câștigător la Oscar, a dezvăluit că a fost abuzat sexual:

Actorul Matthew McConaughey a făcut mărturisiri cutremurătoare în cartea sa biografică, despre episodul de abuz sexual la care a fost supus pe când avea doar 15 ani. Matthew McConaughey a povestit în cartea sa detalii extrem de personale, iar publicația a devenit deja un bestseller în SUA.

Actorul a declarat despre această biografie că nu este o relatare obișnuită a vieții sale, deoarece vedeta nu s-a concentrat pe elementul nostalgic, ci mai degrabă a dorit ca experiențele sale să fie un „manual de strategii” care încorporează o sumedenie de întâmplări dramatice sau amuzante.

„Nu este o biografie tradiţională. Nu veți regăsi nostalgia, sentimentalismul sau recluziunea care stau la baza oricăror memorii. Este vorba de o focalizare, de un manual de strategii, bazat pe aventurile vieţii mele, semnificative, revelatoare şi amuzante”, a menționat îndrăgitul actor despre inedita publicație.

Un actor faimos cu o traumă copleșitoare, a fost violat în spatele unei furgonete

Unul dintre cele mai șoocante capitole este acela în care actorul povestește cum a fost șantajat pe când avea doar 15 ani,  să facă sex împotriva voinței sale cu un bărbat. Îngrozitoarea întâmplare avut loc în spatele unei furgonete. Agresorul l-a lăsat inconștient pe adolescentul de numai 15 ani.

„Eram sigur că voi ajunge în iad pentru că am făcut sex înainte de căsătorie. Azi pur şi simplu sper să nu fie cazul”, spune Matthew McConaughey.

Un alt episod extrem de interesant, pe care actorul îl relatează, este acela în care a vedeta a consumat mescalină și s-a trezit închis într-o cușcă cu o pumă, în Mexic, iar un medic veterinar i-a pus 78 de copci în zona craniului, relatează Digi 24.

Alte povestiri, din biografia actorului câștigător al premiului Oscar, includ momentul în care a fost arestat de Poliție pentru că a cântat noaptea la tobe bongo, dezbrăcat, în propria sa casă. De asemenea, actorul povestește și faptul că propria sa mamă a permis fanilor să viziteze casa unde el a copilărit, ba chiar să intre în camera unde vedeta și-a pierdut viginitatea.

 

 

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cinci zodii au parte de schimbări radicale și noroc major. Din 15 iulie primesc tot ce își doresc, bogății, relații noi și succes garantat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când intră banii în luna iulie
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Vreme uluitoare în România. Ninge în plină vară!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
România, la jumătatea mediei europene în privința polițelor de asigurare
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?