Un actor din serialul „Clanul” a întors scaunele la Vocea României. Actorul a făcut show și s-a dezbrăcat pe scenă

O apariție șoc a avut loc în această seară pe scena Vocea României, în prima ediție a audițiilor pe nevăzute. Cine e actorul care i-a făcut pe jurați să se ridice de pe scaune.
Filip Stan
13 sept. 2024, 23:26
Un actor din serialul „Clanul” a întors scaunele la Vocea României. Actorul a făcut show și s-a dezbrăcat pe scenă

Coincidență sau nu, actorul Silviu Mircesc, cunoscut din serialul „Clanul” a făcut show în prima ediție a audițiilor de la Vocea României. Actorul a demonastrat în această seară că talentul lui este nelimitat și pe lângă actorie, vocea lui poate să întoarcă scaunele antrenorilor nu fost ușor de convins.

Care este povestea lui Silviu în lumea cinematografica

Silviu a studiat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, promoția 2012. Acesta și-a început parcursul cinematografic după ce părinții lui au ales să-l susțină în orice domeniu pe care l-ar alege. Prima dată a făcut cunoștință cu muzica în clasa primară unde a fost extrem de apreciat la toate concursurile la care a participat.

Citește și: Justin Timberlake a fost condamnat! Ce se va întâmpla cu starul american

Viața lui Silviu s-a schimbat în momentul în care acesta a devenit tată

Viața lui Silviu s-a transformat complet în momentul în care a devenit tată. Actorul are un băiat de 4 ani, Tony, despre care crede că a moștenit talentul său pentru actorie. Experiența de a fi tată îi aduce o bucurie imensă și recunoaște că acest rol l-a schimbat profund. Fiul lui este o sursă de motivație care îl ajută să treacă peste orice moment dificil al vieții.

La „Vocea României”,  Silviu Mircescu a venit cu un scop sigur. Acesta și-a propus să arate că talentul său merge dincolo de actorie, si a vrut să impresioneze și să demonstreze că poate cânta, nu doar să joace pe scenă.

Una dintre cele mai mari dureri din viața sa rămâne pierderea tatălui, pe când avea doar 19 ani. Deși acesta nu a avut ocazia să-i vadă succesele artistice, Silviu simte că tatăl său îl veghează de sus și îl susține.

„Tata s-a stins înainte ca eu să-mi încep călătoria ca artist. M-a afectat profund. Eram foarte tânăr atunci, aveam doar 19 ani. Dar am fost susținut de oamenii din jurul meu. Acum am un băiețel, Tony, care mi-a schimbat viața complet. Sunt extrem de fericit!”, a spus el în cadrul testimonialelor.

Citește și: Cum au reușit doi frați să construiască o afacere de renume mondial. Au creat cel mai bun burger din lume și îl vând cu 10 euro

De ce a ales actorul să participe la Vocea României

Silviu a venit cu un scop sigur la audițiile de la Vocea. Acesta a urcat pe scenă cu multă încredere, vizibil emoționat. Acesta a interpretat melodia „You Can Leave Your Hat On” de Joe Cocker.

Horia Brenciu a adus și o remarcă în urma numărului pe care acesta l-a susținut: „Eu ca eu, dar fetele încă urlă în public”.

Pe lângă vocea lui de invidiat, actorul și artistul nu a ezistat să își arate și calitățile fizice de invidiat. În timpul show-ului acesta a decis să își dea jos cămașa, iar reacțiile din partea publicului nu au ezitat să apară.

El a întors două jurați care s-au luptat care mai de care, ca să-l convingă pe Silviu să-i aleagă.

Cu toate acestea, în urma celor două scaune întoarse, el a decis să meargă mai departe în echipa lui Theo Rose și Horia Brenciu.

 

 

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Țara pe care e bine s-o eviți când mergi în vacanță. Deși mulți turiști o consideră spectaculoasă, “are multe orașe urâte, nu te simți în siguranță noaptea”
Capital.ro
Boala care te lasă fără permis. NU îți mai reînnoiește permisul de conducere
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
Unde câștigi cel mai bine în Europa. Iată ce înseamnă un salariu bun
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Cumpărarea de vechime în muncă. Ce prevede noua lege a pensiilor
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Bani dați înapoi din pensiile recalculate. Decizie pentru românii care au primit pensii prea mari
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Germania solicită amânarea directivei UE privind defrișările
MediaFlux
CASA de PENSII, ANUNȚ pentru PENSIONARI privind PROBLEMELE cu RECALCULAREA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...