Un asistent medical din Constanța a făcut infarct la o zi după ce și-a făcut vaccinul anti-Covid-19

Rezultatul necropiei arată că bărbatul a suferit un infarct. Cunoscuții au povestit că bărbatul avea probleme cu alcoolul.
Alina Costache
08 ian. 2021, 12:06
Un asistent medical din Constanța a făcut infarct la o zi după ce și-a făcut vaccinul anti-Covid-19

Un asistent medical și-a pierdut viața în noapte de marți spre miercuri, după ce luni i se administrase vaccinul împotriva Covid-19. Dintr-o dată, bărbatul a început să aibă dureri toracice insuportabile, motiv pentru care a sunat imediat la Ambulanță pentru a fi ajutat, anunţă România TV.

Colegii său s-au prezentat de urgență la domiciliul acestuia și l-au preluat pentru a fi transportat la spital.Din păcate, bărbatul a murit în drum către unitatea medicală, pierzând orice șansă la viață. Bărbatul a suferit un infarct şi avea şi alte probleme medicale.

Aproape 80.000 de cadre medicale s-au vaccinat. Potrivit datelor puse la dispoziţia CNCAV de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV), care ţine evidenţa vaccinărilor, situaţia din ziua de 7 ianuarie a.c., ora 17.00, este următoarea:

1. Număr de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (în ultimele 24 de ore, prima administrare) – 17.846

2. Număr total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (începând cu data de 27 decembrie 2020, prima administrare) – 76.400.

Trei angajaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara, depistaţi pozitiv cu COVID-19 după ce au primit prima doză de vaccin

Un medic, un asistent si o a treia persoană, angajată în rândul personalului auxiliar la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19, după ce au primit prima doză de vaccin împotriva virusului SARS CoV-2. Managerul unităţii medicale, medicul Cristian Oancea, a declarat că cei trei se aflau în cursul bolii când au primit vaccinul, dar că nu prezentau simptome.

”Era în cursul bolii deja. Am vaccinat aceste persoane şi când au prezentat simptome minore, le-am găsit pozitive. Dar nu este în contextul vaccinării. Credem că dinainte au contactat virusul, dar erau asimptomatici. Acum sunt stabili, au simptome minore”, a declarat medicul Cristian Oancea, pentru News.ro.Este vorba despre un medic, un asistent şi o a treia persoană, angajată în rândul personalului auxiliar.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Stațiunea cu plaje ca în Miami, dar prețuri pentru orice buzunar. Tot mai mulți români vin aici, se ajunge la ea repede și ușor
Capital.ro
Decizie pentru cei cu buletin de identitate. Statul român va afla absolut totul
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Un român, mare vedetă pe Netflix. Este milionar, cunoscut la nivel mondial
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru toți proprietarii de terenuri. Se aplică în sute de localități din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Larry, pisica de la Downing Street, rămâne constantă după schimbările politice majore
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!