Un autocar în care se aflau 48 de persoane și un autoturism, implicate într-un accident pe DN2 E85.Accidente teribile şi pe DN1 şi pe A2 UPDATE

Un autocar în care se aflau 48 de persoane şi un autoturism au fost implicate într-un accident rutier produs, duminică, în judeţul Bacău. Două persoane din autoturism sunt rănite.
Alina Costache
18 aug. 2024, 12:35
Un autocar în care se aflau 48 de persoane și un autoturism, implicate într-un accident pe DN2 E85.Accidente teribile şi pe DN1 şi pe A2 UPDATE

Accident grav pe DN2 – E85, în localitatea Răcăciuni. Un autocar în care se aflau 48 de persoane s-a ciocnit cu un autoturism în care se aflau trei persoane. Două dintre acestea au fost rănite, fiind transportate la spital de către ambulanţele SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Citește și: Gestul unui şofer i-a adus o amendă de 11.000 de lei şi suspendarea permisului pentru 270 de zile. Ce nu ai voie să faci sub nicio formă

Accident cu şapte victime pe DN 1, în judeţul Braşov/ O persoană a murit, alta este în stop cardiac/ Traficul este blocat

Un grav accident rutier a avut loc, duminică la prânz, pe drumul naţional 1, în judeţul Braşov, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal. O persoană a fost declarată decedată, o alta se află în stop cradio-respirator, iar medicii îi fac manevre de resuscitare, iar alte cinci persoane, între care doi copii, sunt rănite. Traficul rutier este blocat.

Evenimentul rutier, în care au fost implicate două autoturisme care s-au ciocnit frontal, a avut loc DN 1 Braşov – Şercaia, în afara localităţii Vlădeni, judeţul Braşov.

În urma impactului violent, au rezultat şapte victime, dintre care cinci adulţi şi doi copii. Una dintre victime, un adult, a fost declarată decedată, alta se află în cardio-respirator, iar la ora transmiterii acestei ştiri medicii îi fac manevre de resuscitare.

Copiii răniţi sunt conştienţi şi au escoriaţii minore, iar trei adulţi conştienţi, cooperanţi, au suferit diferite traumatisme, transmite ISU Braşov.

Acolo intervin o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi şase autosanitare, trei de la SMURD şi trei de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Braşov.

Victimele vor fi transportate la spital pentru investigaţii de specialitate.

În urma accidentului, traficul este blocat. Poliţia face cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii impactului frontal.

Accident spectaculos pe DN 15D, în Vaslui – Un autoturism s-a răsturnat, un bărbat fiind prins sub acesta/ Un adolescent a povestit că s-a aruncat din maşină

Un accident spectaculos a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeţul Vaslui, unde un autoturism în care se aflau un adult şi un adolescent s-a răsturnat. Adultul a fost găsit prins sub autovehicul, iar adolescentul a povestit că s-a aruncat din maşină. Ambii au fost duşi la spital, având numeroase fracturi şi traumatisme.

Evenimentul rutier s-a produs cu puţin înainte de miezul nopţii, în comuna vasluiană Dumeşti, pe drumul naţional 15D, unde un autoturism a derapat şi s-a răsturnat în afara şoselei, într-o intersecţie.

Citește și: Fetiţă de 6 ani accidentată mortal pe DN 2C, în Buzău

Când echipajele de salvare au ajuns la locul accidentului, au găsit un bărbat de 30 de ani prins sub maşină. El era în viaţă şi conştient, iar primele date arătau că a fost aruncat din autoturism în timp ce acesta se răsturna. Bărbatul era, conform primelor declaraţii, şoferul.

Un adolescent de 16 ani, care se afla în autoturism, a fost găsit ieşit din autovehicul. El le-a povestit salvatorilor că s-a aruncat din maşină, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Vaslui.

Amândouă victimele, care au multiple fracturi şi traumatisme, au fost preluate de echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

În urma accidentului, rezervorul autoturismului s-a spart, pompierii acţionând pentru curăţarea carosabilului.

Poliţiştii urmează a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Cinci persoane, transportate la spital după un accident în care au fost implicate două autoturisme, pe A2 Bucureşti-Constanţa/ Traficul spre Capitală, restricţionat

Cinci persoane sunt transportate la spital, duminică, după un accident produs pe A2 Bucureşti-Constanţa, în zona localităţii Valu lui Traian, fiind implicate două autoturisme. Traficul spre Capitală este restricţionat pe prima bandă în zona accidentului.

Accidentul s-a produs la kilometrul 208 al Autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul spre Capitală, fiind implicate doupă autoturisme. Acolo au intervenit pompierii de la Detaşamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială SMURD B2, precum şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Potrivit ISU Constanţa, în accident au fost împlicate şase persoane. Cinci dintre acestea vor fi transportate la spital, fiind vorba despre o femeie de 52 de ani, un copil de 12 ani, un bărbat de 25 de ani, o femeie de 27 de ani şi o tânără de 22 de ani.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat că traficul este restricţionat pe prima bandă a Autostrăzii A2 pe sensul Constanţa – Bucureşti, la kilometrul 208, în zona localităţii Valu lui Traian, judeţul Constanţa.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Animalul care are dinți de cupru. E o creatură cu aspect înfiorător, cu care nu ai vrea să ai de-a face
Capital.ro
Vladimir Putin a dat ordinul. Decizia finală luată astăzi, pe 18 August
Playtech.ro
Război pe averea lui Alain Delon. Copiii celebrului actor se ceartă pe bani. Cui va rămâne întreaga moștenire
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Zeci de medici români din Franța sar în apărarea doctorițelor de la Sf. Pantelimon acuzate de omor: „Sunt ostracizate și tratate precum criminali de drept comun”
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Cum îți reglezi ceasul biologic, dacă trebuie să te trezești devreme
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Ioana, după ce Năstase a prins-o vorbind cu altul: 'Du-te, eşti BĂTRÂN'
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Doliu în lumea cinematografiei! Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor al tuturor timpurilor. Drum lin, maestre!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Elveția caută soluții pentru eliminarea muniției aruncate în lacuri
MediaFlux
A VENIT DECIZIA! Cu CÂT CRESC PENSIILE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...