Un bărbat care a câștigat la loto a fost dat în judecată de familie pentru că nu a împărțit banii cu ei

Câștigătorul unuia dintre cele mai mari premii la loto din istoria Statelor Unite, de 1,35 miliarde de dolari, a fost dat în judecată de familie pentru că nu a vrut să-și împartă banii cu ei.
Alina Costache
15 mai 2024, 22:19
Un bărbat care a câștigat la loto a fost dat în judecată de familie pentru că nu a împărțit banii cu ei
Un bărbat a fost dat în judecată după ce a câștigat la loto

Câștigătorul unui premiu în valoare de 1,35 de miliarde de dolari la loto Mega Millions a fost acuzat într-un proces că a mințit și nu a respectat promisiunea că va împărți banii cu familia sa, potrivit Independent.

Suma câștigată a fost una dintre cele mai mari din istoria SUA. Cu toate astea, identitatea câștigătorului rămâne anonimă, deoarece a folosit o firmă pentru a-și colecta suma forfetară de de circa 500 de milioane de dolari, după achitarea taxelor.

Citește și: Câştigătorul marelui premiu la Loto are 80 de ani. Ce numere a jucat

Chiar dacă identitatea bărbatului este anonimă, povestea biletului norocos a venit și cu un gram de ghinion. Din noiembrie 2023, câștigătorul la loterie este prins într-un proces împotriva mamei fiicei sale, susținând că femeia, identificată în documentele judecătorești doar cu pseudonimul Sara smith, a încălcat un acord de donfidențialitate prin dezvăluirea naturii câștigurilor bărbatului celorlalți membri ai familiei, înainte de anul 2032, când fiica lor va împlini 18 ani.

Sara Smith, la rândul ei, susține că intimatul câștigător la loterie, identificat ca John Doe în documentele judiciare, a fost de fapt cel care și-a dezvăluit câștigul istoric la loterie, o dezvăluire pe care avocații femeii susțin că „distruge toate probele rămase din acest proces”.

Tatăl lui John Doe susține că fiul lui a spus de unul singur că a câștigat la loto și a sugerat diferite moduri în care își va împărți banii.

„În februarie sau martie 2023, fiul meu a venit la mine acasă și ne-a informat pe mine și pe soția mea că a câștigat o sumă mare de bani la loteria de stat din Maine”, spune tatăl, conform documentelor judecătorești. „Înțeleg că fiul meu a declarat că nu mi-a spus nimic despre banii lui „în afară de simplul fapt că am câștigat”. Nu este adevărat”.

Bărbatul susține că fiul său a început să facă promisiuni despre cum își va folosi câștigul, inclusiv că îi va construi tatălui său un garaj cu mașini vechi de reparat, va cumpăra casa în care tatăl lui l-a crescut, va înființa un fond fiduciar de 1 milion de dolari pentru tatăl său și, dacă este necesar, va finanța cheltuielile medicale pentru el și mama vitregă.

Citește și: Nuţi, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, s-a căsătorit, dar stă la impresară: „Joc la Loto, vreau să fiu milionăreasă”

Tatăl susține și că fiul său a insista că nu mai vorbește cu Sara, ceea ce a dus la o ruptură între cei doi bărbați.

„I-am spus… „Nu mai ești fiul pe care l-am cunoscut”, adaugă în dosarul său. „S-a supărat, numindu-mă „dictator” și „ticălos”. Nu am mai auzit de fiul meu de atunci și nu a făcut nimic din lucrurile pe care le-a promis”.

John susține că Sara încearcă să-i expună în mod public identitatea și l-ar fi acuzat în mod fals că a încercat să-și răpească fiica, după ce a refuzat să plătească pentru ca Sara Smith și iubitul ei să plece într-o vacanță.

„Am făcut greșeala de a-i spune tatălui meu că am câștigat la loterie fără ca el să semneze un acord de confidențialitate”, spune John Doe în documentele instanței. „Relația noastră s-a deteriorat rapid după aceea. Nu i-am spus ce fac cu banii mei, cum o să-mi ajut fiica sau alte fapte decât simplul fapt că am câștigat”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Un bărbat atacat de urs în Sântioana, județul Bistrița-Năsăud
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!