Un bărbat care aducea ţigări din Ucraina a fost prins de poliţiştii de frontieră. Era în costum de scafandru

Un cetăţean ucrainean care trecea Tisa cu ţigări de contrabandă din Ucraina, în costum de scafandru, a fost prins, vineri noapte, de poliţiştii de frontieră, în cadrul acţiunii fiind recuperate aproape 40.000 de pachete de ţigări, potrivit Agerpres.
Filip Stan
03 ian. 2014, 10:41
Un bărbat care aducea ţigări din Ucraina a fost prins de poliţiştii de frontieră. Era în costum de scafandru

Vineri noapte, în jurul orei 3.00, lucrători din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, au observat în apropierea frontierei de stat, mai multe persoane care transportau către interiorul ţării colete voluminoase. Imediat, la faţa locului s-a deplasat o echipă de intervenţie care a acţionat pentru reţinerea persoanelor în cauză.

Poliţiştii de frontiera au efectuat somaţiile legale prin voce, moment în care bărbaţii au abandonat coletele şi au fugit către teritoriul statului vecin. Drept urmare, poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind tras un foc de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

În urma acţiunii, s-a reuşit reţinerea unui bărbat, cetăţeanul ucrainean Vasile C., de 21 de ani, domiciliat în Ucraina, echipat într-un costum de neopren (scafandru) pentru a trece mai uşor ţigările prin apa rece a râului Tisa.

La faţa locului, au fost descoperite 72 de colete învelite în folie neagră, care conţin ţigări, de provenienţă ucraineană. În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 39.880 pachete ţigări, în valoare de aproximativ 357.300 de lei.

Cetăţeanul ucrainean este cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Ce poreclă a primit David Popovici, după ce a luat aurul la 200 m liber! Cum l-au botezat jurnaliștii de la Jocurile Olimpice pe înnotătorul român
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Şapte persoane reţinute în urma unui scandal la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?