Mamă şi fiică rapite sub ameninţarea cuţitului în Bucureşti. Răpitorul a fost prins după ce a lovit cinci maşini în Capitală

Caz incredibil în Capitală! O femeie și fiica ei au fost amenințate cu un cuțit și răpite de fostul iubit în plină stradă, în Sectorul 5 al Capitalei. Într-o goană nebună cu mașina, bărbatul a accidentat cinci mașini parcate. Polițiștii au reușit să îl prindă și să îi pună cătușele.
Alina Andrei
07 feb. 2022, 14:23
Mamă şi fiică rapite sub ameninţarea cuţitului în Bucureşti. Răpitorul a fost prins după ce a lovit cinci maşini în Capitală

Un bărbat din Bucureşti şi-a răpit fosta parteneră de viață şi fiica din maşina actualului iubit al femeii, după ce le-a ameninţat cu un cuţit.

„În dimineața de 5 februarie, polițiști din cadrul Secției 24, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost anunțați de un bărbat că autoturismul său, parcat în apropiere, a fost lovit de o altă mașină, iar după accident șoferul acesteia a părăsit locul, însoțit de o femeie și o tânără. Polițiștii au efectuat verificări în zonă și i-au depistat, pe cei trei. Femeia și tânăra, o minoră, se aflau într-o vădită stare de temere și erau desculțe.
La momentul legitimării, bărbatul a devenit foarte agitat, iar când i s-a solicitat să prezinte ce are în buzunare, a predat un briceag.

În timp ce polițiștii se aflau în teren, cu cele trei persoane, tot Secția 24 Poliție a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că a fost martor la un accident, iar din mașina lovită, șoferul care a provocat evenimentul rutier, a luat cu forța o femeie, pe care a urcat-o în mașina sa.

Citeşte şi: Rudele româncei acuzate că şi-a maltrat bebeluşul au publicat un filmuleţ făcut cu câteva zile înainte ca micuţul să ajungă la spital. Ambii părinţi rămân în arest

S-a confirmat faptul că este vorba despre cele trei persoane care erau deja însoțite de polițiști spre sediul subunității.
Având în vedere faptul că bărbatul de 43 de ani avea o atitudine agresivă, a fost necesară imobilizarea sa.
A fost identificată și femeia, fosta concubină a acestuia, precum și minora, fiica celor doi.

În timp ce persoanele se aflau la audieri, polițiștii Secției 24 au fost anunțați, ca la nivelul unui inspectorat județean de poliție există o informație conform căreia, bărbatul ce se afla deja în custodie, ar fi afirmat că dorește să îl omoare pe actualul partener al fostei concubine.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în dimineața de 5 februarie, femeia de 35 de ani, împreună cu actualul concubin și fiica sa, în timp ce se aflau in trafic, au observat ca sunt urmăriți de fostul concubin al femeii, iar șoferul, în încercarea de a scăpa, a virat brusc, dar a lovit un stâlp. În acel moment, fostul concubin, sub amenințare, cu un cuțit, le-a tras pe cele două din mașină, le-ar fi introdus cu forța în autoturismul său și a plecat în viteză.

Pe traseul urmat, bărbatul ar fi lovit cinci mașini parcate, după care și-ar fi abandonat autoturismul care nu mai funcționa, în scurt timp fiind depistat de polițiști”, a transmis Poliţia Capitalei.

Citeşte şi: Adolescent bătut cu sălbăticie într-un parc. Băiatul a rămas nemişcat, la pământ, în urma loviturilor primite

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul aflat la volan avea permisul suspendat şi era şi beat.

„La testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0, 53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la INML în vederea recoltării de probe biologice”, a transmis Poliţia.

De asemenea, fiica femeii răpite a acuzat dureri la nivelul brațului și feței şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

„In timp ce persoanele implicate se aflau în sediul secției de poliție, bunica maternă, prin apel 112 a anunțat că fiica și nepoata sa au fost luate cu forța de fostul concubin”, a mai transmis Poliţia.

După ce atât actualul cocubin al femeii răpite, cât şi bunica matenă a fetei au depus plângeri împotriva fostului concubin al femeii. Oamenii legii au emis ordin de protecție provizoriu.

De asemenea, bărbatul acuzat de răpirea fostei concubine şi a a fiicei lor a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior magistraţii au dispus arestarea sa preventivă.

Cu privire la infracțiunile privitoare la regimul rutier, cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Cercetările sunt continuate de Secția 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ei sunt noii jurați X Factor 2024! „Mă simt onorat de invitație!”
Fanatik.ro
Cele 3 zodii care își pot schimba destinul în august 2024. E șansa vieții lor
Capital.ro
Mașinile interzise pe autostradă. Legea spune clar: NU au voie să circule pe autostrăzi!
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Grindeanu, pe urmele lui Ceaușescu. Un proiect din comunism, readus la viață
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
'Cumetriile' din Antenă! Bordea i-a luat iubita lui Cazacu 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Suspendarea definitivă a permisului auto. Șoferii care nu pot fi iertați de lege. Pieton pe viață
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Statele membre UE trebuie să prezinte câte doi candidați pentru posturile de comisari europeni
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'