Un cercetător american care a vindecat cancerul a fost asasinat. A fost otrăvit, iar lucrările i-au dispărut

Industria farmaceutică realizează profituri de miliarde de dolari anual din medicamentele care au rolul de a stopa dezvoltarea cancerului. Mulţi dintre oamenii de ştiinţă încearcă să găsească un tratament miraculos care să vindece cancerul, dar niciodată, nimeni nu reuşeşte să descopere leacul minune de parcă această boală este predestinată de a exista veşnic pe Terra.
Iulian Tudor
12 iun. 2015, 10:17
Un cercetător american care a vindecat cancerul a fost asasinat. A fost otrăvit, iar lucrările i-au dispărut

De-a lungul timpului au existat numeroşi specialişti care au susţinut că indiferent de descoperirile lor, industria farmaceutică nu va produce niciodată medicamentele care să vindece cancerul. Această afirmaţie pare una conspiraţionistă, dar anumite urme de adevăr există. Una dintre aceste urme îi aparţine briliantului om de ştiinţă american Raymond Rife.

Citeşte şi Supa anti-cancer celebră pe tot mapamondul. Reţeta este rapidă şi delicioasă

Rife s-a născut în 1888 ş în scurta sa viaţă a realizat numeroase descoperiri importante în domeniul medicinei. Povestea omului de ştiinţă a început în 1922, atunci când s-a apucat să cerceteze cancerul în speranţa de a descoperi un leac.

Zece ani mai târziu, în 1932, specialistul american a reuşit să izoleze un microorganism care are legătură cu cancerul, cunoscut sub numele de virusul VX. Imediat după aceasta realizare, specialistul a reuşit să dezvolte un prototip de microscop universal, cu o putere de mărire de circa 60.000 de ori. Apoi, folosindu-se de o frecvenţă naturală a luminii a reuşit să distrugă organismele cancerigene fără să rănească ţesutul adiacent. Acest proces a fost numit „Mortal Oscillatory Rate” şi astfel cancerul îşi găsise leacul.

Rife şi-a testat descoperirea pe mai mulţi bolnavi de cancer şi pe toţi i-a vindecat într-un timp foarte scurt şi fără efecte adverse. Se spune că în 1934, 16 pacienţi bolnavi de cancer au fost vindecaţi complet în doar şase săptămâni.

La scurt timp după această realizare, în loc ca descoperirea lui Rife să fie făcută publică şi implementată în toate clinicile din lume, povestea a luat o întorsătură dramatică. Rife a fost otrăvit şi toate documentele sale au dispărut fără ca nimeni să nu le mai găsească niciodată.

Citeşte şi Simptomul de cancer de sân care i-a salvat viaţa unei femei. Povestea a devenit VIRALĂ

Povestea a fost dată uitării până în 1980, când Barry Lynes a publicat o carte prin care explica procedeul folosit de Rife pentru vindecarea cancerului. Asociaţia Medicală Americană a respins acest procedeu şi această carte este una conspiraţionistă, prin care se încearcă destabilizarea tratamentelor împotriva cancerului.

În consecinţă, munca lui Rife sau a altor specialişti, care descoperă anumite tratamente ale celor mai cumplite boli de pe Terra, este pusă sub semnul conspiraţiilor şi de fiecare dată nu este recunoscută pe plan mondial.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Motivul halucinant pentru care o tânără din Călărași ar fi fost aruncată pe geam de iubit. Tânăra a căzut de la etajul trei
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Nicolae Ciucă deschide dialogul pentru un proiect politic comun al forțelor de dreapta
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?