Un cunoscut influencer a murit în accident. Adrian avea 24 de ani. Ce postase cu doar câteva ore înainte de tragedie

Accident teribil în județul Galați. Un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața în comuna Slobozia- Conachi. Adrian avea 24 de ani, iar cu doar câteva ore înainte de tragedie postase atât pe pagina sa de Facebook, acolo unde a urcat o fotografie dintr-o vacanță în străinătate, cât și pe YouTube.
Filip Stan
03 nov. 2023, 21:32
Un cunoscut influencer a murit în accident. Adrian avea 24 de ani. Ce postase cu doar câteva ore înainte de tragedie

La 24 de ani, Adrian era un youtuber cunoscut, postând sute de clipuri. Își dorea să devină celebru pe internet și să-și transforme pasiunea într-o carieră profitabilă. Vorbea cu entuziasm despre acest vis și chiar înainte de tragedie a postat un filmuleț în care se lăuda că a împlinit 7 ani de la prima sa postare.

Era prima zi a lunii, la ora 17.40, când Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a fost sesizat prin apel la S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe DJ 251, între localităţile Pechea şi Costache Negri ar fi avut loc un accident rutier grav, soldat cu decesul unei persoane.

România este pe locul 1 în Europa la numărul de accidente rutiere. Ce soluţii propune ministrul de Interne Cătălin Predoiu

Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi, s-a stabilit faptul că un tânăr, cu vârsta de 24 de ani, domiciliat în localitatea Valea Mărului, din judeţul Galaţi, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 251, având direcţia de deplasare dinspre comuna Pechea către comuna Costache Negri, în zona km. 38 + 260 de metri, pe fondul vitezei neadaptate în porţiunea de drum în curbă la stânga, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu o altă autoutilitară prevăzută cu semiremorcă, ce transporta cereale şi care era condusă regulamentar de un bărbat, de 32 de ani, domiciliat în satul Cotoroaia, comun Cerţeşti.
În urma evenimentului rutier tânărul, de 24 de ani, a decedat.

Celălalt conducător auto, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier.

Mașina, în care se afla victima alături de prieteni a luat foc în mers după ce a ajuns pe contrasens și a intrat într-un autoturism.

Citeşte şi: Accident cumplit la Brăila. Un copil de un an și cinci luni a fost călcat de o mașină de Poliție aflată în misiune. Micuțul nu a avut nicio șansă de supraviețuire

În secvențele surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum, după impact, tânărul care nu avea permis de conducere pierde controlul volanului, iar mașina cuprinsă de flăcări e răstoarnă într-un șanț.

„Fac youtube de 7 ani. Vă vine să credeți că eu prima dată când am postat pe youtube a fost acum 7 ani. 7 ani de când am postat prima dată pe youtube și încă nu am renunțat. Nu există plan B, continui doar cu planul A până îți iese, până la capătul zilelor tale. Visul său însă a fost spulberat într-o clipă, în urma unui tragic accident care s-a produs lângă comuna Costachi Negri din județul Galați.

Şoferul TIR-ului crede că accidentul nu s-ar fi produs întâmplător. Bărbatul ar fi povestit că tânărul a făcut o manevră bruscă la volan și a intrat sub camion într-o fracțiune de secundă. Poliţia continuă cercetările în acest caz pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs nenorocirea.

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți. Mirosul e greu de suportat, îți strici vacanța dacă mergi aici
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Oamenii, înlocuiți de inteligența artificială. O firmă din Canada este condusă de un manager AI
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul
substantial.ro
MONITORIZAREA TENSIUNII ARTERIALE: METODE EFICIENTE ȘI RECOMANDĂRI DE SPECIALITATE
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!