Un fost şef al IPJ Timiş, acuzat că şi-a şantajat amanta: „Mă întreb ce va zice iubitul tău când va vedea filmuleţele cu tine”

Acuzații grave la adresa unui șef din Inspectoratul Poliției din județul Timiș. O profesoară de matematică, fosta amantă a comisarului șef, susține că este urmărită, șantajată și amenințată de subalternii bărbatului, asta după ce a decis să se despartă de el.
Romania TV
06 oct. 2020, 09:17
Un fost şef al IPJ Timiş, acuzat că şi-a şantajat amanta:

Poliţistul susţine că a fost vorba doar despre un „joc operativ” şi se folosea de femeie pentru a obţine informaţii. Amanta este profesoara de matematică la un liceu din Timişoara şi îl acuză pe Nicolae Boia, şeful Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţte Periculoase Timiş, de o relaţie extraconjungală de aproximativ cinci ani. În momentul în care femeie a hotărât să pună capăt relaţiei, acesta a început să o şantajeze pentru a o determina să nu rupă legătura, conform Adevarul.ro.

Citeşte şi: Gheorghe Nichita, fostul primar al Iaşiului, condamnat la 5 ANI şi 2 LUNI de închisoare în DOSARUL AMANTA

 „A fost o relatie destul de complexa, cu absolut orice forma de iubire, de minciuna, de amagire, de revenire la iubire, de promisiuni, inclusiv sperante de a fi impreuna la un moment dat”, sustine profesoara cu trei copii, care a marturisit ca la un moment dat, pe parcursul relatiei, a ramas insarcinata cu gemeni, iar Boia ar fi constrans-o sa renunte la sarcina, potrivit sursei citate.

„El a fost cel care spunea tot timpul ca isi doreste copil. Cand s-a intamplat, a fost foarte ferm: trebuie sa faci avort. Eu nu am vrut sa fac avort. Eram dispusa sa renunt la orice, i-am spus ca nu imi trebuie numele lui, nu trebuie sa imi recunoasca copiii. Pur si simplu din cauza traumei ce urma sa apara in urma unui avort am refuzat sa fac acest lucru. Eu nu am stiut ca sunt gemeni. Am aflat ca sunt gemeni in momentul in care s-a produs avortul si a fost o trauma de neimaginat la care el nu a participat sub nicio forma, in sensul sa ma sustina moral”, a mai povestit femeia.

Femeia susţine că bărbatul avea un comportament extrem de protectiv, însă aceasta i-a interpretat atitudinea drept dragoste, nu obsesie. Aceasta a adus drept probe mai multe mesaje pe care poliţistul i le-a trimis.

„Am depus astazi la DNA o plangere penala pentru santaj, hartuire si acces neautorizat la un sistem informatic. Avem convingerea ca domnul comisar-sef Boia a instalat un program spy (n.red. – de urmarire) pe telefoanele detinute de victima. S-a folosit de un echipaj de Politie pentru a i se ridica actele si a fi determinata sa reia aceasta relatie careia a decis sa ii puna capat. Toate mesajele, in sensul ca o va distruge, o va da afara din invatamant, o va denigra, o va izola, arata ca victima este intr-un mare pericol si am hotarat sa ne adresam DNA”, a declarat avocatul femeii, Florin Kovacs.

„Tu vei fi paria societatii. Cadru didactic urat de colegi, pus la colt de prieteni… Depinde totusi de tine. Nu uita. Orele se scurg (tic…tac). Ma intreb ce va zice iubitul tau titrat cand va vedea filmulete si poze cu tine (nu prea decente)… Deliciul va fi cand apari in videochat”, i-ar fi scris politistul.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul superb din România în care turiștii n-au voie să intre. E foarte important pentru țara noastră
Capital.ro
Zi de doliu pentru România. Adio, maestre! Maia Morgenstern e devastată
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Românii pot intra în CAPCANA taloanelor de pensii! La ce să fii FOARTE atent
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Pensionarii lui Ceaușescu. Județele în care se plătesc cele mai mari pensii din țară
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Cauza morții regizorului Bogdan Budes. Ce s-ar fi întâmplat cu el, în timpul nopții. Detalii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Şoc în România. Se întoarce Băsescu. A decis clar după câțiva ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Poșta Română distribuie deciziile de recalculare a pensiilor
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...