Un model de videochat din Iaşi în arest pentru că a şantajat un cetăţean francez cu POZE INDECENTE

Iulia Georgiana Ciuraru, un model de videochat din Iași, și-a petrecut noaptea în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) după ce a fost ridicată de la domiciliu cu mascaţii. A șantajat cu imagini indecente un cetățean francez, obţinând sume de bani în urma faptelor sale.
Romania TV
28 mai 2020, 05:52
Un model de videochat din Iaşi în arest pentru că a şantajat un cetăţean francez cu POZE INDECENTE

Tânăra ar fi salvat fotografii cu bărbatul în ipostaze indecente și i-ar fi spus că le va face publice dacă nu îi oferă suma cerută, se arată pe bzi.ro.

Iulia Georgiana Ciuraru, un model de videochat din Iași, s-a trezit cu mascații pe cap, marți, 26 mai, pentru că a vrut să facă bani nu doar prin expunerea în fața camerei de filmat. Odată ce a intrat în discuții cu un cetățean francez, a salvat fotografii în ipostaze indecente cu acesta, iar mai apoi a început să-l șantajeze. Tânăra i-ar fi cerut diverse sume de bani timp de aproape șapte luni. La un moment dat, bărbatul a cerut ajutorul polițiștilor. Ulterior, oamenii legii au început o anchetă, iar polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (SIC) au făcut verificări.

Tânăra făcea videochat, iar la un moment dat a intrat în contact cu cetățeanul francez. După mai multe discuții a ajuns să îl șantajeze spunându-i că dacă nu va primi bani, va trimite imaginile compromițătoare familiei sale”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Marți-dimineața, mascații din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) au intrat peste tânăra care făcea videochat. Polițiștii ieșeni au efectuat două percheziții domiciliare în cadrul dosarului penal de șantaj, iar Iulia Georgiana Ciuraru a fost reținută pentru 24 de ore.

„La data de 26 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași și Serviciului de Acțiuni Speciale Iași, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au desfășurat două percheziții domiciliare într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în perioada iulie 2019 – februarie 2020, o tânără, de 26 de ani, din municipiul Iași, prin intermediul rețelelor de socializare și telefonic, ar fi amenințat un bărbat cu divulgarea unor fotografii și înregistrări intime ale acestuia, către membrii familiei și alte persoane apropiate, solicitându-i în mai multe rânduri, în mod injust, diferite sume de bani, primind de la acesta 425 de euro.

În urma percheziției, tânăra de 26 de ani a fost condusă la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 26 mai, aceasta a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore. Tânăra a fost prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecatoria Iași și a fost plasată sub control judiciar, iar cercetarile continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Citeşte şi: A murit Lascăr Duiliu Zamfirescu, ultimul coleg de Clasă Palatină al Regelui Mihai. „România pierde un tezaur viu”

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce metodă a găsit un român pentru a nu mai da bacșiș curierului când îi aduce mâncarea. “Să am motiv să nu le dau”
Capital.ro
Zi de doliu pentru România. Adio, maestre! Maia Morgenstern e devastată
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Românii pot intra în CAPCANA taloanelor de pensii! La ce să fii FOARTE atent
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Pensionarii lui Ceaușescu. Județele în care se plătesc cele mai mari pensii din țară
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Cauza morții regizorului Bogdan Budes. Ce s-ar fi întâmplat cu el, în timpul nopții. Detalii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Şoc în România. Se întoarce Băsescu. A decis clar după câțiva ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Poșta Română distribuie deciziile de recalculare a pensiilor
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...