Un mort, după explozia de la Sighetu Marmaţiei VIDEO

Angajatul firmei de gaze din Sighetu Marmaţiei, care avea arsuri pe 85 la sută din corp, a murit, vineri dimineaţă, la Spitalul de Arşi din Capitală, unde a fost adus în 19 februarie, în urma celei de-a doua explozii.
Romania TV
02 mart. 2012, 06:47
Un mort, după explozia de la Sighetu Marmaţiei VIDEO

Managerul unităţii sanitare, Vitalie Stan, a declarat, pentru Mediafax, că bărbatul a decedat vineri, în jurul orei 8.00, după ce starea acestuia s-a agravat în ultimele zile, din cauza degradării funcţiile organelor.

Starea celorlalte zece persoane rănite în exploziile de la Sighetu Marmaţiei internate la Spitalul de Arşi este bună, iar două dintre cele şase tinere vor fi externate vineri.

La Spitalul de Arşi din Capitală sunt cele şase tinere rănite în urma primei explozii şi alţi cinci pacienţi aduşi după cea de-a doua explozie, respectiv doi pompieri, doi angajaţi ai societăţii de gaze şi notarul care avea biroul deasupra localului unde a avut loc explozia din noaptea de 18 spre 19 februarie.

Una dintre cele şapte tinere rănite în prima explozie de la Sighetu Marmaţiei a fost externată joi, de la Spitalul Floreasca din Capitală, ea rămânând sub supraveghere între opt şi zece luni, a declarat şeful Clinicii de chirurgie plastică şi reconstrucţie, profesorul Ioan Lascăr.

La Spitalul de Urgenţă Floreasca mai sunt internaţi doi poliţişti şi patronul firmei de gaze din Sighetu Marmaţiei răniţi în cea de-a doua explozie. Unul dintre poliţişti, care are arsuri pe mai mult de 70 la sută din suprafaţa corpului, este în continuare în secţia de Terapie Intensivă. Celălalt poliţist şi patronul firmei de gaze din Sighetu Marmaţiei sunt internaţi în saloane.

În noaptea de 18 spre 19 februarie, la ora 0.56, într-o discotecă din Sighet aflată la subsolul unei clădiri a avut loc o explozie în care au fost rănite şapte fete. După 14 ore, în momentul în care se făceau cercetări privind explozia, o a doua deflagraţie s-a produs, fiind răniţi poliţişti, pompieri şi un notar care avea biroul deasupra discotecii.

În cele două explozii au fost rănite 21 de persoane, din care 17 au fost spitalizate, 15 fiind aduse cu un avion militar la Bucureşti.

Spynews
Michele Morrone, comportament controversat în timpul vizitei în România! A dat cu piciorul într-o mașină în care se afla o echipă de paparazzi și a arătat și gesturi obscene jurnaliștilor / PAPARAZZI
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu, devastatoare în costum de baie, la 45 de ani! Cum a reacționat Valeriu Gheorghiță când a văzut pozele iubitei lui
Fanatik.ro
Stațiunea din România pe care trebuie s-o evite toți turiștii în perioada următoare. Îți strici vacanța dacă ajungi aici
Capital.ro
Se acordă gratuit în România pentru proprietarii de case şi terenuri. Ce acte se depun la Primărie
Playtech.ro
ȘOC! Cum a ajuns să arate Theodor Stolojan. Imagini uimitoare cu fostul premier
DailyBusiness
ROMÂNII TRĂIESC PE DATORIE! Care e cel mai periculos risc în această perioadă
Adevarul
Românul desemnat „cel mai frumos bărbat din Germania”, eliberat după 7 ani de pușcărie. Și acum e urmărit de 80 de polițiști
Spynews
Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău! Artista vrea să dovedească că băieții vor să stea cu ea: ”Nimeni nu i-a dat o zi în plus”
Spynews
Ce se întâmplă între Marina Almășan și Georgică Cornu. Ce au discutat avocații celor doi în particular
Evz.ro
Cum se calculează vechimea în muncă, dacă ai mai multe joburi. Condiții obligatorii pentru angajtori
Ego.ro
”M-au torturat ca pe Isus!” Ce a pățit în închisoare Gheorghe Dincă
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Nașul Cristian Țânțăreanu, declarații neașteptate despre Anca Țurcașiu! Motivul pentru care nu a mers la botezul nepoatei artistei! Ce relație există acum între ei, de fapt?: „N-am treabă cu...”
Cancan.ro
Ce pensie uriașă are Ion Țiriac, după recalculare. A spus-o în direct, la TV: 'Mi-e rușine!'
Playsport.ro
Imagini fierbinți cu Ronaldo și Georgina! A atins-o când credea că nimeni nu vede ce fac pe iaht. Imaginile au scăpat pe net
kanald.ro
Un nou cutremur a lovit România! Ce magnitudine a avut și care sunt zonele afectate
Capital.ro
Amenzi între 1.000 si 5.000 de lei sau muncă în folosul comunităţii. Părinții sunt obligați să semneze
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
UE întărește Frontex în contextul crizei migranților la granițele Europei
MediaFlux
TRUMP, o primă VICTORIE. Kamala i-a ACCEPTAT condițiile
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...