Un nou divorţ zguduie lumea mondenă. Se despart după 13 ani de căsnicie: „O problemă foarte greu de reparat”

Un nou divorţ zguduie lumea mondenă. După două despărţiri care au şocat pe toată lumea, cea a lui Gerard Pique de Shakira şi divorţul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, o nouă veste îi lasă fără cuvinte pe fani.
Alina Costache
16 sept. 2022, 14:12
Un nou divorţ zguduie lumea mondenă. Se despart după 13 ani de căsnicie:
Un nou divorţ zguduie lumea mondenă

Un nou divorţ zguduie lumea mondenă. Este vorba despre Tom Brady (45 de ani), unul dintre cei mai mari jucători de fotbal american din istorie, și modelul Gisele Bundchen (42 de ani). Motivul ar fi legat de sportiv, care nu s-a retras din activitate, așa cum a promis la începutul anului, iar brazilianca este decisă să pună capăt relației.

Tom Brady le calcă pe urme Shakirei și Simonei Halep în lanțul despărțirilor. După despărțirea Shakirei de Gerard Pique și divorțul Simonei Halep, superstarul fotbalului american Tom Brady este la un pas de divorț de partenera sa, modelul Gisele Bundchen.„, scriu jurnaliștii de la Tennis World.

Bundchen consideră că activitatea sportivă îi ocupă prea mult timp lui Brady și simte că o neglijează atât pe ea, cât și pe cei doi copii ai lor.

Citeşte şi: Preotul Vasile Ioana susţine divorţul Simonei Halep de Toni Iuruc: „Dacă viața ta devine un iad, divorțul poate fi o soluție!”

Un nou divorţ zguduie lumea mondenă

Tom Brady și Gisele Bündchen au împreună un băiat, Benjamin, în vârstă de 12 ani, și o fetiță, Vivian, în vârstă de 9 ani. Sportivul mai are un băiat, Jack, în vârstă de 15 ani, dintr-o relație anterioară.

De-a lungul carierei de sportiv, dar și din afacerile pe care le-a dezvoltat mai târziu, Brady are o avere estimată la 250 de milioane de dolari. De partea cealaltă, Gisele Bundchen este unul dintre cele mai cunoscute și bine plătite modele din lume, având în conturi aproximativ 400 de milioane de dolari.

Americanii numesc despărțirea lor „divorțul anului” şi scriu că vor fi nevoiți să se ”lupte” pentru 650 de milioane de dolari.

Tom Brady recunoștea în ianuarie 2022 că și-a neglijat familia şi că activitatea sportivă îi ocupă prea mult timp. ”Cred că soția mea a ținut casa foarte mult timp. Și cred că sunt lucruri pe care ea vrea să le realizeze. Știi, ea nu a lucrat la fel de mult în ultimii 10-12 ani. Doar a crescut copiii, a avut grijă de ei, și-a luat angajamentul de a trăi în Boston, apoi să se mute în Florida. Acest lucru este o problemă. O problemă foarte greu de reparat fără a spune că este timpul să mă retrag”, declara Tom Brady.

Sportivul este considerat unul dintre cei mai valoroși jucători din istoria fotbalului american. Are șapte trofee Super Bowl câștigate în ultimii 22 de ani, iar de 3 ori a fost desemnat MVP al Super Bowl-ului.

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în luna august 2024. Casa de Pensii, precizări importante
DailyBusiness
Se dau 5000 de lei GRATIS pentru o categorie de români!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Ridicarea controalelor la frontierele terestre ale României, obiectiv prioritar, declară Klaus Iohannis
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!