Un poliţist din Slobozia s-a împuşcat în cap. Bărbatul ar fi fost depresiv din cauza divorţului

Un angajat al poliţiei locale din Slobozia s-a sinucis, duminică dimineaţa, la ieşirea din schimb, informează România TV.
Romania TV
30 sept. 2012, 06:32
Un poliţist din Slobozia s-a împuşcat în cap. Bărbatul ar fi fost depresiv din cauza divorţului

După ultimul rond efectuat, în jurul orei 7, bărbatul de 47 de ani a intrat în sediul poliţiei, s-a dus în baie, şi-a pus pistolul la tâmplă şi a tras.

Din informaţiile preliminare, singurele probleme de sănătate pe care le avea poliţistul erau cardiace. Fusese testat psihologic cu puţin timp înainte.

„S-a întâmplat această nenorocire, fără să aibă un temei foarte clar. Este greu să depistăm ce are un om pe suflet. Suntem toţi întristaţi. Am vorbit şi cu directorul poliţiei locale care m-a informat cu lacrimi în ochi”, a declarat Alexandru Stoica, primarul oraşului Slobozia.

Potrivit şefului Poliţiei Locale Slobozia, Laurenţiu Abaza, poliţistul lucra în cadrul instituţiei din anul 2005 şi a trecut „foarte bine” ultima testare psihologică, efectuată la jumătatea acestui an.

„Lucra din anul 2005 la Poliţia Locală Slobozia, înainte a fost gardian public. Lucra de la înfiinţarea instituţiei la noi, a trecut foarte bine ultima testare psihologică, în aprilie sau mai. Era un băiat corect, conştiinicios, pe mine m-a surprins gestul lui. Nu avea o sănătate de fier, avea probleme cu tensiunea. Revenise la serviciu de patru zile după ce a fost în concediu medical. Am avut o discuţie cu el despre probleme sale medicale, dar mi-a zis că este totul în ordine. În această dimineaţă el a declarat că nu se simte prea bine”, a spus Laurenţiu Abaza pentru Mediafax.

Colegii poliţistului afirmă că bărbatul a mai acuzat probleme medicale, cardiace şi de tensiune, dar şi cu ficatul, iar comportamentul său de la serviciu, din ultima perioadă, nu a lăsat să se înţeleagă că ar fi avut neînţelegeri în familie sau neajunsuri financiare.

„A băut o cafea cu un coleg, apoi a spus şefei că nu e într-o stare prea bună. A cerut permisiunea să se ducă până acasă, dar se pare că nu a mai ajuns acasă, a revenit la serviciu şi s-a dus în baie şi s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare. Bărbatul intrase în tura de serviciu duminică dimineaţă, la 07.00, iar la ora 08.00 s-a produs tragedia. Un coleg de-al său l-a găsit decedat”, a declarat primarul municipiului Slobozia, Alexandru Stoica.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, oamenii legii au fost sesizaţi că un bărbat din municipiul Slobozia, poliţist local în cadrul Poliţiei Locale Slobozia, aflat în timpul serviciului, s-a sinucis în baia din sediul instituţiei.

„Este vorba despre un poliţist local, care era în timpul serviciului, angajat la Poliţia Locală care aparţine de Primăria Slobozia. El a motivat că îi este rău şi s-a dus la baie unde s-a împuşcat în cap. Avea 49 de ani. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa care cercetează împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, agent Iuliana Fecioru.

Surse din cadrul anchetei spun că bărbatul era divorţat şi avea o fată la facultate, căreia îi plătea pensie alimentară. Agentul locuia împreună cu mama lui.

Vecinii povestesc că în ultima vreme bărbatul ar fi avut o stare depresivă din cauza divorţului.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat de către un echipaj al Serviciului Medico-Legal Ialomiţa şi transportat la morga din Slobozia.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!