Un preot extrem de iubit și apreciat a fost găsit mort într-o baltă de pescuit din Arad. ”Bunul Dumnezeu să-l odihnească pe Părintele Aurel”

Un preot extrem de iubit și apreciat din Arad a fost găsit mort într-o baltă de pescuit, la doar câteva ore de la anunțul dispariției sale. Oamenii legii au deschis o anchetă de moarte suspectă, întrucât pe trupul preotului nu există urme de violență.
Alina Costache
17 mai 2023, 14:03
Un preot extrem de iubit și apreciat a fost găsit mort într-o baltă de pescuit din Arad. ”Bunul Dumnezeu să-l odihnească pe Părintele Aurel”
Un preot extrem de iubit și apreciat a fost găsit mort într-o baltă de pescuit din Arad.

Un preot extrem de iubit și apreciat a fost găsit mort într-o baltă de pescuit din Arad. Preotul Aurel Jigovan avea 54 de ani și era extrem de iubit și apreciat de către enoriașii săi, care au numai cuvinte de laudă la adresa sa.

Citește și Durere fără margini în familia preotului patriot, Doru Gheaja. Fiica cea mare a murit subit: ”A fost un om minunat”

Un preot extrem de iubit și apreciat a fost găsit mort într-o baltă de pescuit din Arad

Duhovnicul a fost găsit, miercuri, mort într-o baltă de pescuit din Arad, după ce, marți seară, a dispărut fără urmă. Întrucât pe trupul neînsuflețit al preotului nu au fost descoperite urme de violență, oamenii legii au deschis un dosar de moarte suspectă și încearcă acum, să afle cum anume a murit acesta.

Apropiații părintelui Aurel Jigovan spun că marți seară a fost la o cabană din sat şi apoi a dispărut fără urmă. Nimeni nu știe cum anume a ajuns în locul respectiv.

Deși, inițial a existat suspiciunea unei crime, oamenii legii au eliminat-o imediat din cauza lipsei semnelor de violență pe trupul preotului. 

Cu toate acestea, oamenii din zonă și enoriașii preotului spun că cel mai probabil, acesta a fost victima unui accident teribil.

În aceste momente, anchetatorii iau în calcul inclusiv varianta ca preotul să fi alunecat și căzut în apă, iar din cauză că nu știa să înoate nu s-a mai putut salva.

Aurel Jigovan a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna” de la Sibiu în anul 1995, iar în anul 2009 a absolvit cururile de Master ale Facultății de Teologie „Ilarion V. Felea” din Arad.

În anul 1996 el a fost hirotonit preot pe seama parohiei Barațca, din protopopiatul Lipova, unde a slujit până în septembrie 2014, când a fost numit preot la Sectorul Misionar-Social Arad din cadrul Protopopiatului Ortodox Român Arad, desfășurându-și activitatea la Penitenciarul Arad.

Din data de 1 martie 2017, preotul Aurel Jigovan și-a mutat activitatea de la Penitenciarul Arad la Centrul de îngrijiri pentru persoane vârstnice Arad, unde a rămas până când a trecut la cele veșnice.

Vestea morții preotului a căzut ca un trăsnet peste toți cei care l-au cunoscut și apreciat. Colegii, dar și enoriașii săi au umplut rețelele de socializare cu mesaje de condoleanțe.

”Bunul Dumnezeu să-l odihnească pe Părintele Aurel. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Dumnezeu să-l odihnească in pace !Sincere condoleanțe familiei !!”, sunt o parte dintre mesajele postate pe Facebook.

Citește și Preotul Cătălin Mureş îmbină rugăciunea cu terapiile japoneze: „Dumnezeu m-a pus să stau în genunchi lângă om şi să îl fac sănătos”

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Ungurii vor Ținutul Secuiesc. Ungaria a pregătit lovitura în inima României. Există dovezi clare
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
O rețetă românească face furori în Europa. Am aflat secretul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
După atacul ursului din Bucegi, un alt animal SĂLBATIC a luat cu ASALT LITORALUL. Turiștii de la Marea Neagra au fost îngroziți VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răspunsul viral oferit de o asiatică în momentul în care a fost întrebată dacă a mâncat câini sau pisici: „Soțul meu a găsit doi pisoi”. Videoclipul a stârnit numeroase reacții în mediul online
Capital.ro
Proprietarii de terenuri vor fi verificați. Românii vor fi controlați până pe 11 octombrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Senatorul J.D. Vance, Partener de Candidatură al lui Donald Trump pentru Alegerile Prezidențiale din 2024
MediaFlux
RUSIA vrea să DISTRUGĂ România! AMENINȚĂ Bucureștiul cu RACHETE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'