Un renumit actor american, implicat într-un SCANDAL într-un bar VIDEO

Shia LaBeouf a lovit cu capul un bărbat, joi seară, într-un bar londonez, după ce acesta a făcut nişte afirmaţii despre mama iubitei actorului.
Alina Costache
17 ian. 2014, 14:55

Actorul american Shia LaBeouf, care are o relaţie cu Mia Goth, partenera lui din filmul "Nymphomaniac", a agresat un bărbat, lovindu-l cu capul, în barul Hobgoblin din cartierul New Cross, situat în sudul Londrei, conflictul fiind provocat, se pare, de afirmaţiile victimei privitoare la mama iubitei artistului, scrie Mediafax care citează contactmusic.com.

Într-o înregistrare video obţinută de site-ul TMZ.com, actorul, cu o şapcă albă pe cap, poate fi auzit spunând acestui bărbat: "Ce-ai spus despre mama iubitei mele? Îţi baţi cumva joc de mine (...)?"

În materialul filmat, o femeie se aude cum îl strigă pe actor, încercând să îl calmeze. După ce LaBeouf a fost tras deoparte de cele două femei care îl însoţeau, una dintre cele două i-a strigat victimei: "Să nu mai fii sarcastic, nici măcar n-o mai face pe deşteptul".

Această altercaţie nu este primul conflict în care a fost implicat Shia LaBeouf, petrecut într-un bar londonez. În 2012, acesta a fost prins într-o încăierare chiar în acelaşi bar din sudul Londrei, după ce un admirator i-a luat şapca de pe cap, în timpul unei şedinţe foto cu fanii.

În cursul zilei de luni, cu câteva zile înainte de altercaţie, Shia LaBeouf, implicat recent într-un scandal de plagiat, a postat pe platforma Twitter următorul mesaj: "I am not famous anymore" (Nu mai sunt celebru).

Mesajul a fost publicată după ce, la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, care a avut loc duminică, actorul Jim Carrey l-a ironizat pe actor: "Să mori este uşor, dar să faci comedie este greu. Cred că Shia LaBeouf a spus acest lucru. Atât de tânăr şi atât de înţelept".

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul din SF-ul "Transformers - Războiul lor în lumea noastră" (2007), care s-a bucurat de un imens succes de casă. În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări excepţionale - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Ochi de vultur/Eagle Eye". Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010 a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule". În prezent, poate fi văzut pe marile ecrane în drama "Nymphomaniac", de Lars von Trier.

Actorul american Shia LaBeouf, care are o relaţie cu Mia Goth, partenera lui din filmul „Nymphomaniac”, a agresat un bărbat, lovindu-l cu capul, în barul Hobgoblin din cartierul New Cross, situat în sudul Londrei, conflictul fiind provocat, se pare, de afirmaţiile victimei privitoare la mama iubitei artistului, scrie Mediafax care citează contactmusic.com.

Într-o înregistrare video obţinută de site-ul TMZ.com, actorul, cu o şapcă albă pe cap, poate fi auzit spunând acestui bărbat: „Ce-ai spus despre mama iubitei mele? Îţi baţi cumva joc de mine (…)?”

În materialul filmat, o femeie se aude cum îl strigă pe actor, încercând să îl calmeze. După ce LaBeouf a fost tras deoparte de cele două femei care îl însoţeau, una dintre cele două i-a strigat victimei: „Să nu mai fii sarcastic, nici măcar n-o mai face pe deşteptul”.

Această altercaţie nu este primul conflict în care a fost implicat Shia LaBeouf, petrecut într-un bar londonez. În 2012, acesta a fost prins într-o încăierare chiar în acelaşi bar din sudul Londrei, după ce un admirator i-a luat şapca de pe cap, în timpul unei şedinţe foto cu fanii.

În cursul zilei de luni, cu câteva zile înainte de altercaţie, Shia LaBeouf, implicat recent într-un scandal de plagiat, a postat pe platforma Twitter următorul mesaj: „I am not famous anymore” (Nu mai sunt celebru).

Mesajul a fost publicată după ce, la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, care a avut loc duminică, actorul Jim Carrey l-a ironizat pe actor: „Să mori este uşor, dar să faci comedie este greu. Cred că Shia LaBeouf a spus acest lucru. Atât de tânăr şi atât de înţelept”.

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul din SF-ul „Transformers – Războiul lor în lumea noastră” (2007), care s-a bucurat de un imens succes de casă. În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări excepţionale – „Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal” şi „Ochi de vultur/Eagle Eye”. Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă – „Transformers: Răzbunarea celor învinşi” şi „New York, I Love You”, iar în 2010 a jucat alături de Michael Douglas în „Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule”. În prezent, poate fi văzut pe marile ecrane în drama „Nymphomaniac”, de Lars von Trier.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Care sunt, de fapt, diferențele între diabetul de tip 1 și cel de tip 2. Când trebuie să mergi la medic
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
„Profeția” fostul președinte Gerald Ford despre prima femeie în fruntea Americii
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Minivacanță de 4 zile în august pentru angajații din România. Cine beneficiază de cele 4 zile libere în august 2024
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Noi imagini și mărturii despre prăbușirea dronelor rusești lângă Plauru
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!