Un român s-a trezit cu mașina în mare, în Thassos, după ce a uitat să tragă frâna de mână. Ironiile au curs pe rețelele sociale: „Interior/exterior pe gratis”

Scene uimitoare în insula grecească Thassos. Un bucureștean și-a văzut mașina plutind în mare, în timp ce stătea la plajă.
Alina Costache
17 aug. 2023, 09:12
Un român s-a trezit cu mașina în mare, în Thassos, după ce a uitat să tragă frâna de mână. Ironiile au curs pe rețelele sociale: „Interior/exterior pe gratis”
Un român s-a trezit cu mașina în mare, în Thassos

Thassos, tărâmul ispravelor românești. Un bucureștean, aflat în vacanță, a tras o sperietură mare când, în timp ce stătea la plajă, și-a văzut mașina plutind în mare. Ajutat de alți turiști, românul a reușit să își scoată autoturismul din valuri.

Românul se afla cu familia în vacanță în Thassos și nu s-a gândit vreo clipă că va trece prin așa ceva. Mașina sa pe care o parcase pe dig plutea în apa Mării Mediterane. Nu i-a venit să creadă ce vede, dar a realizat repede că este mașina lui, un Renault Kadjar, de culoare albastră, cu numere de București, mai ales că a observat lipsa acesteia din locul în care era parcată.

Citește și: Câțiva turiști români au chemat poliția în Thassos, după ce au aflat prețul umbrelei de pe plajă: „Am avut o experiență neplăcută”

După mari eforturi, ajutat de alți turiști aflați pe plajă, a reușit să aducă mașina la mal. Atunci a realizat că a ieșit din mașină fără să tragă frâna de mână.

Cei aflați la fața locului au povestit că mașina a căzut de la aproximativ 15-20 de metri de apă și aproape toți oamenii au sărit să îl ajute pe român.

Imaginile au devenit virale pe rețelele sociale, iar reacția internauților nu au întârziat. Mulți dintre aceștia s-au amuzat de pățania turistului român, lucru pe care alții l-au criticat.

„Îl pot premia cei de la Renault…la așa scenariu nici producatorul nu cred că a visat vreodată. De acum o sa vândă Kadjarul cu pachet opțional acvatic”, a scris un român pe grupul de Facebook Vacanțe în Thassos.

„Interior/exterior pe gratis”/ „Nu-i bai că are casco maritim”/ „Să nu mai joace la loto, și-a consumat tot norocul”/ „Sunt unii…. doamne doamne….totuși tare sunt curios cum a reușit asa ceva. Mi se par unele lucruri atat de imposibile incat cu romanii…. ar trebui făcut un film Misiune super Imposibilă”, sunt o parte dintre comentarii.

Citește și: Cât au plătit şase români la o masă în Thassos. Experienţă şocantă la final: „Greşeala noastră a fost că nu am întrebat!”

Alții au criticat comentariile ironice ale românilor, considerându-le lipsite de empatie.

„111 emoticoane de râs din 265 pâna acum. Chiar am ajuns toți niște sălbatici? E atât de amuzant accidentul unui om? Dacă pica în Dâmbovița înjurați primăria, dacă a picat în mare, în Grecia, faceți mișto”.

„Văd un singur comentariu pozitiv, empatic. În rest, dispreț, miștocăreala, glume proaste, judecată, zeflemea. Cu voi, cu de-alde VOI!!!!, NU merge țara asta pe calea cea bună. Poate-o fi fost un accident, poate-o fi gresit omul. Chiar pe toți v-au bătut părinții că vă considerau vinovați că v-ați julit genunchii?”, au fost alte comentarii.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!