Un student de 21 de ani de la Academia Militară a sfârșit absurd după ce a căzut peste o mașină de tăiat lemne. Mesaj sfâșietor: „Perseverent și ambițios”

Un student de 21 de ani de la Academia Militara a murit după ce după ce a căzut accidental pe un circular de tăiat lemne într-un sat din Apuseni
Ruxandra Rădulescu
17 aug. 2021, 18:14
Un student de 21 de ani de la Academia Militară a sfârșit absurd după ce a căzut peste o mașină de tăiat lemne. Mesaj sfâșietor:

Un student de 21 de ani la Academia Tehnică Militară din Bucureşti, a sfârșit tragic marți, 17 august, într-o manieră absurdă după ce a căzut accidental peste un circular de tăiat lemne, într-un sat din Apuseni

„Din primele date rezultă că acesta ar fi suferit leziuni provocate de un circular de tăiat lemne, peste care ar fi căzut, în mod accidental”, a transmis IPJ Alba.

Tânărul a încercat să-și ajute un prieten să fasoneze o scândură, însă din păcate băiatul a alunecat şi a căzut peste mașina de tăiat lemne.

Tânărul era student în anul II la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” și absolvent al Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia. Tânărul obținuse rezultate foarte bune la învățătura în timpul liceului și a fost premiat la olimpiade naţionale.

”Vestea că absolventul nostru Cristian Faur a plecat mult prea devreme dintre noi, ne-a întristat profund. Suntem alături de familia îndurerată și transmitem sincere condoleanțe. Cristian a absolvit Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia în anul 2019. În perioada în care a fost elevul nostru, Cristian a fost printre premianții clasei și a reprezentat colegiul cu mândrie la olimpiadele și concursurile școlare unde a avut rezultate notabile. A fost un elev isteț, deschis spre toate provocările, perseverent și ambițios. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, au transmis reprezentanții Colegiului Militar din Alba Iulia, relatează ziare.com.

Un student i-a dat foc unei vecine care a murit la câteva ore distanţă. Tânărul a fost reţinut imediat!

O femeie din Timişoara a murit în chinuri groaznice la spital, după ce un vecin de bloc în vârstă de 22 de ani a stropit-o cu benzină și apoi „i-a dat foc cu o brichetă”.

Situaţie şocantă în Timişoara. Din cauza arsurilor, femeia a decedat miercuri, iar tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit comunicatului remis de Parchetul Timiș, marți, în jurul orei 14:20, tânărul de 22 de ani, aflat pe casa scării blocului unde locuiește, „a aruncat mai bine de jumătate de litru de benzină pe vecina sa de bloc”, apoi „i-a dat foc cu o brichetă”. Magistrații susțin că „inculpatul a săvârșit fapta cu premeditare” pentru că, arată aceștia, tânărul a cumpărat marți dimineață „o cantitate de aproximativ 1,7 litri de benzină de la o stație Peco din Timișoara”.

„Victima a suferit arsuri de gradul III pe toată suprafața corpului, acestea fiind de natură să-i pună în pericol viața, fiind transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, se arată în comunicat.

Femeia a decedat miercuri dimineață, iar după autopsie și concluziile preliminare ale IML Timișoara, procurorul de caz va dispune „schimbarea încadrării juridice în infracțiunea de omor calificat”. Tot miercuri, procurorul a luat măsura preventivă a reținerii pe timp de 24 de ore a tânărului, iar dosarul a fost înaintat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„A ars toată. A spus că i-a dat foc vecinul cu petrol. Fumega, a stins-o într-o tufă. A spus că i-a dat foc vecinul. A strigat Ajutor, ajutor, mă omoară!”, a povestit un martor.

Reprezentanții IPJ Timiș afirmă că nu este pentru primul conflict dintre cei doi. În iulie 2020, tânărul a fost reținut pentru lovire sau alte violente asupra femeii, iar în august 2020 a fost trimis în judecată, dosarul aflându-se pe rolul instanței.

 

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cele două orașe din România care nu se suferă între ele sub nicio formă. Rivalitatea lor a ajuns să fie studiată
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
RECORD PENTRU AUR. A atins cel mai mare nivel din istorie
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
V-ați încheiat nasturii, dar nu ați știut asta. Marea diferență între bărbați și femei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Tentativă de suicid a unui medic al cărui nume apare în stenogramele din Spitalul Pantelimon. Cum a fost găsit în toaletă
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Un curier din Constanța cercetat pentru delapidare și înșelăciune
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...