Un taximetrist a întors toate scaunele la Vocea României! CINE este antrenorul ales de el

Un taximetrist a reușit să întoarcă toate scaunele la ediția de vineri seară a show-ului Vocea României. Antrenorii s-au folosit de toate armele, inclusiv de butonul Superblock, pentru a-l avea în echipă.
Irina Dumitrescu
21 sept. 2024, 10:21
Un taximetrist a întors toate scaunele la Vocea României! CINE este antrenorul ales de el

Clujeanul Andrei Mureșan, taximetrist în vârstă de 29 de ani, se poate lăuda deja cu o performanță destul de rară: a atras atenția tuturor antrenorilor din show-ul de talente Vocea României de la ProTV. În ediția difuzată vineri seară, el a întors toate cele cinci scaune și a provocat o dispută aprigă în rândul antrenorilor.

Susținut în culise de iubită și de frați, taximetristul a cântat piesa ”Según Quién”, lansată de Maluma & Carin Leon. Prestația lui a făcut-o pe Irina Rimes să apese prima butonul de întoarcere a scaunului, după doar 40 de secunde.

Un minut mai târziu, s-a întors și scaunul lui Smiley, iar la finalul interpretării au apăsat butonul și Tudor Chirilă, și Horia Brenciu, care s-a întors odată cu Theo Rose, colega lui de echipă.

”Mi-a stat inima!”, a exclamat Theo Rose, pe ropotele de aplauze venite din public, iar Irina Rimes l-a complimentat și ea apoi pe concurent: ”Ești foarte bun!”.

Apoi, Andrei Mureșanu s-a prezentat, iar accentul său l-a făcut pe Horia Brenciu să remarce: ”Ești primul clujean care vorbește cu accent spaniol”.

Concurentul și-a explicat accentul prin faptul că a locuit câțiva ani în Spania, după care, întrebat cu ce se ocupă, s-a descris drept taximetrist ”clasic”, cu aparat și ”fără maimuță”. ”Oamenii, când îs sunt beți, dacă-mi lasă mai mulți bani din greșeală îi dau înapoi”, și-a completat el portretul de taximetrist cinstit.

Impresionați de vocea lui Andrei, antrenorii au scos apoi toate ”armele” din dotare pentru a-l avea în echipă. Tudor Chirilă a insistat pe skill-urile lui de a-și duce elevii cât mai departe în competiție: ”Șmecheria ca să avansezi în concurs și în viața ta cred că este exact alegerea pieselor, lucru la care am pretenția că mă pricep”.

Smiley a spus că, deși nu rezonează cu muzica latino, s-a întors pentru vocea ”proaspătă, young” a lui Andrei. ”Dacă nu ai un album, să-l facem împreună!”, i-a promis Smiley.

Citește și Cu cât s-a vândut la licitație o brățară dacică din aur. Ce va face cumpărătorul cu ea

A urmat o sesiune ad-hoc de piese… la cerere; la cererea antrenorilor. Mai întâi, Chirilă l-a provocat pe concurent să cânte, alături de band-ul emisiunii,  hit-ul ”Let Her Go” al lui Passenger. Andrei Mureșan s-a conformat, cu succes.

Reclamând că provocarea de la Tudor Chirilă a fost prea facilă, Smiley i-a spus concurentului să încerce și ”You’re Beautiful”, a lui James Blunt. Andrei Mureșanu a ales o altă piesă a lui Blunt, ”Goodbye My Lover”, ”test” trecut de asemenea.

Apoi, Horia Brenciu a cerut și el o ”dedicație”, latino, precizând că, inițial, el nu a vrut să întoarcă scaunul, însă s-a lăsat convins văzând că Andrei Mureșan i-a ”furat inima acestei frumoase fete, Theodora”.

Premieră la Vocea României

Bătălia antrenorilor pentru concurent a atins cote maxime atunci când Irina Rimes a apăsat butonul Super-block pentru echipa de antrenori Brenciu-Theo! Butonul Superblock, introdus în show în premieră sezonul acesta, permite unui antrenor să-l blocheze pe altul, pentru a nu mai putea fi ales de concurent.

Gestul Irinei Rimes l-a făcut pe Smiley să exclame: ”N-am văzut atâta sânge rece în viața mea!”.

Tudor Chirilă, în schimb, nu s-a arătat surprins de apăsarea butonului Superblock, mai ales că EL fusese cel care i-a sugerat Irinei Rimes să facă asta. ”Eu i-am amintit Irinei că ar putea fi o idee bună să-i blocheze pe ei doi”, a recunoscut el.

În cele din urmă, taximetristul l-a ales antrenor pe Smiley.

Citește și Cum îți poți restabili echilibrul în timpul echinocțiului de toamnă. Schimbările care au loc la nivel energetic

Andrei Mureșan a locuit în Spania, împreună cu familia, de la șapte până la 14 ani, potrivit ProTV.

S-a apucat de muzică încă de la șapte ani, vârstă la care a învățat să cânte în biserică, la acordeon. A pus mâna apoi și pe mandolină, și pe vioară, și pe trompetă, la ultimul instrument fiind însă obligat să renunțe, din cauza aparatului dentar.

Acum cinci ani, a devenit backing vocals într-o trupă.

La capitolul studii, și-ar fi dorit să fie absolvent de Conservator, dar… n-a fost să fie, decoamdată. Odată întors în România, a făcut Facultatea de Construcții, a lucrat un an în domeniu, după care și-a dat demisia și s-a apucat să cânte pe stradă. Și… să facă taximetrie, pentru a-și completa veniturile.

Show-ul Vocea României este difuzat de ProTV vineri seara, de la 20:30.

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Sore a slăbit renunțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Fanatik.ro
Acestea sunt ouăle care au rupt supermarketurile din România. Sunt aduse din Ucraina și au un preț ireal de mic
Capital.ro
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Planeta Maimuțelor devine realitate: Un cimpanzeu celebru a măcelărit un bebeluș după ce l-a smuls din brațele mamei
wowbiz.ro
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
„Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur
Cancan.ro
Vlad Gherman rupe tăcerea, la 3 luni după nuntă! De ce nu se înțelege cu Oana Moșneagu: 'Nu poate să stea locului!' 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
Elena Udrea e în culmea fericirii! Anunț minunat despre ieșirea din închisoare
StirileBZI
Pungile de plastic vor fi interzise! De când se va aplica decizia
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Melania Trump susține că democrații și presa au alimentat tentativele de asasinat asupra soțului ei
MediaFlux
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore