Un veteran de război și-a sărbătorit aniversarea de 100 de ani la McDonald’s! Bătrânelul a mâncat timp de 36 de ani la acest fast food

Un veteran de război și-a sărbătorit un veac de existență la McDonald's. Bătrânelul care a servit patria în Al Doilea Război Mondial a mâncat la acest fast food timp de 36 de ani și a vrut să își marcheze aniversarea cu numărul 100 în locul în care se întâlnește adesea cu prietenii săi.
Filip Stan
07 feb. 2024, 12:48
Un veteran de război și-a sărbătorit aniversarea de 100 de ani la McDonald's! Bătrânelul a mâncat timp de 36 de ani la acest fast food
Un veteran de război și-a sărbătorit aniversarea de 100 de ani la McDonald's!

Un veteran de război și-a sărbătorit aniversarea de 100 de ani la McDonald’s! Bărbatul se numește Zan White și este din Virginia de Vest, SUA, iar în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost reparator de radare în armata americană.

Citește și Dezvăluire peste ani. Cea mai bătrână mamă din lume, Adriana Iliescu, trebuia să aibă gemeni

Un veteran de război și-a sărbătorit aniversarea de 100 de ani la McDonald’s!

Timp de aproape 36 de ani el a luat micul dejun la un McDonald’s din Elkins, unde a înființat Clubul ROMEO, o abreviere pentru „Retrated Old Men Eating Out”, din care fac parte 10 persoane care acum sunt extrem de buni prieteni.

Locația a devenit locul lor de suflet și de aceea White a decis să își aniverseze cei 100 de ani de existență acolo.

Ideea inedită și în același timp năstrușnică a făcut înconjurul lumii și a atras atenția jurnaliștilor cărora Zan White le-a spus că nu este sigur de ce a trăit atât de mult, dar că nu intenționează să-și schimbe obiceiurile pe măsură ce va înainta și mai mult în vârstă.

„Vin aici de 36 de ani – nu mă pot opri acum”, a declarat Zan White.

Angajații McDonald’s din Elkins s-au obișnuit cu bătrânul Zan care a devenit deja de-al casei și spun că se bucură când îl văd în fiecare dimineață că le trece pragul.

„L-am văzut pe Zan în fiecare dimineață destul de mult în cei 24 de ani în care am lucrat. Este o bucurie să-l văd în fiecare dimineață, este unul dintre momentele cele mai importante ale zilei mele”, a declarat Mark Godwin, angajat McDonald’s, pentru WDTV.

O emblemă a Armatei Române a murit

Generalul de Brigadă în Retragere, profesorul Constantin I Năstase, cel mai longeviv veteran de război din România s-a stins din viaţă la Mioveni pe data de 30 octombrie 2023.

Constantin I Năstase a luptat în cel de Al Doilea Război Mondial, participând la campania din Est de la început, din iunie 1941, și până la întoarcerea în țară, în anul 1944.

Născut pe data de 3 iunie 1915 în Mioveni, Constantin Nicolae este absolvent al Școlii Normale „Carol I” din Câmpulung Muscel. El a luptat în calitate de ofițer al Armatei Române în bătălia pentru Odessa și în confruntarea de la Cotul Donului.

Totodată, a fost profesor de matematică și fizică, dar și cel care a înființat Muzeul Cula Racovița, un loc care îi poartă numele.

Vestea morții generalului de Brigadă în Retragere pentru care fostul premier al României avea o foarte mare admirație a fost făcută de reprezentanții primăriei Mioveni pe pagina de Facebook a instituției.

„O pagină impresionantă de istorie s-a închis odată cu trecerea la cele veșnice a Generalului de Brigadă în Retragere, profesorul Constantin I. Năstase, un simbol al timpurilor și al rezistenței umane în fața celor mai mari provocări ale secolului XX. La vârsta de 108 ani, Generalul Constantin I. Năstase a părăsit această lume cu o poveste de viață de-a dreptul uluitoare.

Generalul Năstase a fost un adevărat erou al celui de-Al Doilea Război Mondial, luptând în teatrul de război estic în perioada 1941-1944. A fost martor și participant la evenimente istorice de o importanță covârșitoare, inclusiv bătălia pentru Odesa și încercuirea de la Cotul Donului. Supraviețuirea sa în condiții extreme în timpul marelui război este o mărturie a forței sale interioare și a determinării de neclintit de a lupta.

Anul acesta a fost avansat la gradul de General-Maior (cu două stele), devenind astfel cel mai vârstnic general al Armatei Române și din lume. Această onoare i-a fost acordată în cadrul unei ceremonii speciale desfășurate în orașul Mioveni.

După încheierea războiului, Generalul Năstase și-a dedicat viața educației. A absolvit Facultatea de Matematică și Fizică a Universității din București și a devenit profesor de matematică și fizică. A lăsat o amprentă puternică asupra generațiilor de elevi pe care le-a format, împărtășindu-și cunoștințele și experiența sa de viață.

Printre realizările sale notabile se numără și înființarea Muzeului Cula Racovița. A adus o contribuție semnificativă în promovarea culturii și istoriei locale.

Dumnezeu să-l ierte!”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a administraţiei locale din Mioveni.

Citește și Dezvăluire peste ani. Cea mai bătrână mamă din lume, Adriana Iliescu, trebuia să aibă gemeni

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Animalul foarte cunoscut care a început să dispară treptat din Europa. Toți românii l-au văzut măcar o dată în viață
Capital.ro
Devine obligatoriu în România. Sancțiunile se aplică de la 1 septembrie 2024
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Oferta momentului de la Digi! Află cum poți primi un telefon gratis!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Decăderea totală a Bucureștiului. Un mare regizor taie cu bisturiul
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Telefonul banal care i-a adus moartea lui Gheorghe Băicuș, militarul care și-a pierdut viața în accidentul din Suceava 😢
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
România se pregătește să scrie istorie în fața naționalei Țărilor de Jos. La ce oră se dispută partida „Generației de Suflet” din optimile EURO 2024
Capital.ro
Interzis peste tot în România. Este caz penal și te condamnă la închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Patronul unui muncitor agricol indian decedat în urma unui accident de muncă, arestat în Italia
MediaFlux
COPIL MUȘCAT de o FEMEIE! Incident ȘOCANT la MARE VIDEO
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?