Un Volvo XC 90 a fost lovit în plin de un TIR pe autostrada A1 şi a fost făcut praf! Totuşi niciun pasager nu a murit! „Legenda” care spune că în maşina asta nu a murit nimeni niciodată este cât se poate de reală! Imagini incredibile de la accidentul crunt!

O mașină Volvo XC 90 oprită pe autostrada A1, după ce unui pasager i s-a făcut rău, a fost izbită de un TIR, duminică, trei persoane fiind rănite, dintre care una a fost preluată de elicopterul SMURD, dar în mod aproape miraculos nu s-a înregistrat nicio victimă.
Filip Stan
30 ian. 2022, 21:01
Un Volvo XC 90 a fost lovit în plin de un TIR pe autostrada A1 şi a fost făcut praf! Totuşi niciun pasager nu a murit!

Accidentul s-a produs pe autostrada A1, duminică după-amiază, la limita județelor Arad cu Timiș. O mașină marca Volvo, model XC 90, oprită pe banda de urgență, după ce unei persoane i s-a făcut rău din cauza unor probleme cardiace, a fost lovită violent de un TIR.

Din primele evaluări, în urma accidentului sunt trei persoane rănite, potrivit IPJ Arad. Un bărbat a rămas încarcerat, dar a fost scos din autoturism conștient.

„În după-amiaza zilei de duminică, pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la km 523, calea 1, sens de mers Arad-Timișoara, a avut loc un accident rutier. Un TIR condus de un cetățean turc de 45 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism în care se găseau doi bărbați, de 48 de ani (Timișoara) și 77 de ani (Teleorman) și o femeie de 45 de ani (Timișoara)”, transmite IPJ Arad.

De remarcat este că, în ciuda impactului extrem de violent şi de gabaritul TIR-ului, nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa în urma accidentului, confirmând încă o dată o „legendă” care spune că niciodată nu a murit vreun om în accidentele în care a fost implicat un Volvo XC 90, model lansat în 2002.

De altfel, marca Volvo este cunoscută pentru siguranţa pe care o oferă atât şoferilor, cât şi pasagerilor, fiind lider de piaţă pe acest segment.

Volvo XC 90

Citeşte şi: Accident șocant! Șoferul a murit la volan și a accidentat o fetiță de șase ani

Primul model Volvo XC90 a fost lansat în 2002, iar datele statistice sunt colectate între anii 2004 și 2017. Cu toate acestea, cifrele arată că nicio persoană, pasager sau șofer, nu a decedat în urma unui accident în care să fi fost implicată mașina.

SUV-ul Volvo a obținut cinci stele la testele Euro NCAP și se numără de mai mulți ani în topul celor mai sigure mașini din lume. „De multe ori, când vine vorba de mașinile noi nu vezi accidente cu morți pentru că este nevoie de timp pentru ca un număr mare de autoturisme să fie cumpărat și să ajungă pe șosele. Dar aici vorbim despre o mașină produsă pentru prima dată în urmă cu 14 ani, care are un istoric, iar atunci cifrele ies în evidență”, a declarat Matthew Avery, directorul echipei de cercetare, potrivit Digi24.

Acesta susține că siguranța mașinii este dată de mai mulți factori. „Rezistența ei nu stă doar în modul în care se ține pe șosea, ci și în sistemele pasive, precum centurile de siguranță, airbagurile și structura ei fundamentală”.

Citeşte şi: Prinși de polițiști în timp ce furau dintr-un supermarket! Au luat zeci de șampoane pe care și le-au îndesat prin buzunare -VIDEO

DailyBusiness
Intervenție DE ULTIMĂ ORĂ de la Guvern! Mii de români pot cere suspendarea ratelor
Spynews
Larisa Uță ar fi fost lovită de Alin Oprea! Fosta lui soție, declarații în lacrimi despre unul dintre cele mai dificile momente: ”Era foarte beat”
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Ce a putut să găsească un bărbat într-o cameră ascunsă din podul casei. ”Erau acolo din anii ’60”
Capital.ro
A explodat bomba despre Băsescu. Acum s-a aflat totul: EL ESTE autorul
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Se dau 100 de euro în plus la al 13-lea salariu. Iată cine sunt norocoșii
Adevarul
Polițist local filmat când lovea un tânăr încătușat. Victima, cu lanterna pusă în ochi, a fost călcată în picioare
Spynews
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
Evz.ro
Revenire spectaculoasă la Pro TV! Vedeta a petrecut 27 de ani la pupitrul știrilor
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Părinții gemenilor dispăruți din Târgu Jiu, în șoc. Ce au găsit în telefonul fraților, înainte de dispariție?!
Cancan.ro
Anunțul matrimonial devenit viral al unui pensionar rămas văduv: 'Caut parteneră, maxim 50 de ani. Sunt...'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Ce cadou a primit o badantă româncă din Italia, din partea bătrânei pe care a îngrijit-o! Nepoților femeii nu le-a venit să creadă: „M-am simțit abandonată de voi toți”
Capital.ro
Rusia a fost atacată. Victorie totală pentru Zelenski. Explozie urmată de un seism (VIDEO)
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare! Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere
substantial.ro
Inundațiile din Galați au afectat mii de locuințe și blocat drumuri
MediaFlux
DOLIU IMENS! Toată lumea îl CUNOAȘTE pe ”Salvatore della patria”
Shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!