Unde a plecat George Restivan după despărțirea de Adriana Bahmuțeanu. Bărbatul și-a luat fiul și au părăsit România

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au pus capăt poveștii lor de iubire la mai puțin de un an și jumătate. Cei doi au decis să divorțeze, iar bărbatul a decis să plece din țară alături de fiul său.
Filip Stan
22 iul. 2024, 09:38
Unde a plecat George Restivan după despărțirea de Adriana Bahmuțeanu. Bărbatul și-a luat fiul și au părăsit România
Unde a plecat George Restivan după despărțirea de Adriana Bahmuțeanu. Bărbatul și-a luat fiul și au părăsit România

După un an și trei luni, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au pus punct poveștii lor de iubire despre care mulți spuneau că avea să țină până la adânci bătrâneți. În timp ce vedeta e preocupată de aparițiile sale în mediul online, el a decis să își schimbe din nou viața, de această dată tot peste hotare.

Citește și: Ce semnificaţie au tatuajele lui George Restivan. Logodnicul Adrianei Bahmuţeanu, dezvăluiri despre pasiunile sale bizare: „Într-o zi, vreau să o duc pe acolo”

Unde a plecat George Restivan după despărțirea de Adriana Bahmuțeanu

George Restivan a plecat din România, alături de fiul său, după despărțirea de Adriana Bahmuțeanu. Acesta se află în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuia înainte să o cunoască pe vedetă. Tot în SUA are și majoritatea afacerilor, astfel că nu îi este deloc greu să se reacomodeze cu viața peste hotare. El a postat recent pe Facebook și câteva imagini în care se relaxează la piscină și la grătar alături de prietenii apropiați.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre despărțirea de George Restivan pe rețelele sociale, spunând că, din păcate, în ciuda intensității relației lor, fiecare poveste are un final mai mult sau mai puțin fericit.

„A fost frumos, autentic, am trăit o adevărată poveste intensă de iubire! Din păcate, distanța ucide dragostea și uneori planurile și valorile comune se mai schimbă!!! Așadar, am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre!Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă. Vă rugăm pe toți cei care ne-ați apreciat relația să ne respectați punctul de vedere și să înțelegeți că nu vom da detalii despre motivele care ne-au condus la această decizie! Vom rămâne în continuare prieteni buni și ne vom susține ori de câte ori va fi nevoie! Viața merge înainte!”, este mesajul Adrianei Bahmuțeanu de pe Facebook.

George Restivan a fost nevoit să plece în America și la începutul acestui an, iar vedeta a explicat atunci de ce era nevoită să stea departe de partenerul ei.

„Este în America, are niște afaceri. E bine, vorbim de 100 de ori pe zi la telefon. E ok. Ar fi vrut și el să prindă frigul ăsta, îi pare rău că a plecat. Se întoarce peste o lună, o lună și jumate. Am mai stat așa”, a precizat în luna ianuarie Adriana Bahmuțeanu, conform Wowbiz.

George Restivan e stabilit în America din anul 1999 și are afaceri în imobiliare. El are un băiat dintr-o relație anterioară, mama copilului său a murit a trei luni după nașterea fiului lor. Cu Adriana Bahmuțeanu s-a cunoscut prin intermediul lui Carmen Harra.

Am decis amândoi să nu lăsăm pe nimeni să intre în relația noastră și să ne trăim viața cu bune și cu rele. Până acum, au fost mai mult bune, asta pentru că și George își dorea enorm o relație de cuplu și o familie frumoasă. Am stabilit de la început ce vrem amândoi de la relație și cum ne dorim să fie, ne­-am făcut planul, am stabilit regulile: o relație monogamă, fără înșelat, să ne spunem deschis ce nu ne place, ce ne deranjează, să nu se bage neamurile, prietenii, să nu ne plângem la alte persoane, ci doar să ne rezolvăm noi problemele, să ne respectăm intimitatea, profesiile, să avem fiecare timp liber separat, să ne ocupăm împreună de copii, să ne respectăm alegerile, chiar dacă nu ne plac neapărat, să facem mici compromisuri, să existe iubire și respect. Am stabilit inclusiv faptul că, dacă nu ne vom mai iubi, să ne spunem și asta deschis în față. Îmi doream o relație de cuplu frumoasă și o familie mare, iar George m-­a convins fiindcă este un tip deschis la minte, respectă partenera de viață, are multe calități și puține vicii: nu bea, nu consumă substanțe, nu joacă la cazino, nu e afemeiat”, spunea vedeta pentru VIVA despre George Restivan înainte de despărțire.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan divorțează. Jurnalista a făcut anunțul: „Din păcate, distanța ucide dragostea”

Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Din ce cauză ar fi murit, de fapt, Andrei Versace. Principala ipoteză a anchetatorilor
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
Playtech.ro
Incendiu la academia lui Năstase și Marica din Pipera! Primele informații ale pompierilor
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Cum arată și câți ani are Sabrina, fiica lui Jean de la Craiova. Tânăra a terminat liceul cu media 9.10 și susține că urăște manelele | FOTO
Spynews
Ce le-a interzis Jennifer Lopez angajaților săi! Regulile controversate impuse de divă persoanelor care lucrează cu ea
Evz.ro
Gabi Bădălău, dezvăluiri despre căsătoria cu Claudia Pătrășcanu: Nu o iubeam
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Câți bani le plătește Gabi Bădălau pensie alimentară copiilor: „Eu îi susțin financiar”
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
substantial.ro
O doctoriță stomatolog din Brăila a fost găsită moartă în cabinetul său
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!