Upgrade Education anunță finalizarea investiției de 200.000 euro în platforma educațională „Agora”, care poate fi acum accesată la nivel internațional

Platforma „Agora” este dezvoltată intern de către Upgrade Education, sumarizând peste 1 an de muncă și peste 200.000 euro investiți.
Alina Costache
05 apr. 2023, 23:46
Upgrade Education anunță finalizarea investiției de 200.000 euro în platforma educațională „Agora”, care poate fi acum accesată la nivel internațional
Constantin Bosinceanu

În prezent, platforma care simplifică accesul la mentorat personalizat este utilizată de peste 500 de elevi și peste 150 mentori.

Aproximativ 15% din încasările companiei în acest an provin din mediul internațional, urmând ca până la finalul anului să depășească 30% din încasări realizate în afara României.

Upgrade Education, unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul mentorat-ului personalizat pentru admiterea la universități din top 150 mondial, anunță finalizarea investiției de 200.000 euro în Agora – noua platformă online de mentorat. Aceasta pune la dispoziție elevilor înscriși în programele Upgrade posibilitatea de a accesa cursuri, planifica sesiunile de mentorat, completa teme și task-uri pentru acasă, dar și verificarea cunoștințelor după finalizarea unui curs prin modele de chestionare dezvoltate pentru a impulsiona progresul elevilor.

Platforma noastră, Agora, răspunde în acest moment la două nevoi cheie pe care le-am identificat în ultimii ani în relatia cu clienții noștri. Prima dintre acestea este axată pe performanța elevului, iar aici am structurat lucrurile astfel încât să evaluăm constant performanța elevului, iar în cazul în care apar sincope în evoluția acesteia, să primim notificări automatizate, astfel încât să putem să interveni punctual și să remediem situația. A doua nevoie se axează pe transparența de care părintele este necesar să beneficieze, iar aici am dezvoltat o serie de mecanisme automatizate, prin care părintele beneficiază de feedback în timp real cu privire la progresul realizat de către elev”, spune Constantin Bosinceanu, fondator Upgrade Education.

Conform unor studii interne, peste 15.000 elevi români pleacă anual pentru a studia la universități din Uniunea Europeană, UK sau SUA. O piața estimată la peste 5 milioane de euro, însă, la nivelul întregii Uniuni Europene este de 100 de ori mai are – aproximativ 503 milioane euro.

Majoritatea elevilor români preferă universități din Uniunea Europeană (aprox. 80%), în timp ce restul de 20% sunt împărțiți între Statele Unite și Marea Britanie. În ultimii ani, ca urmare a Brexit-ului și a înăspririi condițiilor financiare pentru elevii din UE, cei care în mod normal ar fi optat pentru universități din UK se orientează acum către universități din Olanda, Italia sau Spania. La nivel european, există un procent de aproximativ 20% care sunt interesați în mod direct de a studia în SUA.

„Upgrade este astăzi în cel mai performant punct din întreaga noastră istorie. Platforma Agora este live și stabilă, iar în următoarea versiune, care va fi gata până la finalul anului, pregătim integrarea unui modul bazat pe Inteligență Artificială, dar și deschiderea acesteia și valorificarea resurselor printr-un modul de subscripție. De la începutul acestui an lucrăm intens la extinderea internațională, iar în acest trimestru am reușit să generăm aproximativ 15% din încasări de la studenți care nu sunt din România. Modelul nostru de business, se bazează pe mentori care au studiat același subiect și la aceeași universitate la care elevul vrea să aplice, prin urmare, până la finalul anului, ne propunem ca minim 30% din încasări să vină din zona internațională și, de asemenea, pe lângă România, deschiderea unui birou local într-o altă țară din Europa”, a continuat Constantin Bosinceanu.

În 2022, dintre elevii români, care au apelat la serviciile Upgrade Education, cei mai mulți au fost interesați de Business&Management (30%), Computer Science (27%), Drept (11%). În topul preferințelor mai sunt Medicina, Științe Economice, Psihologie/Știinte Sociale/Științe Politice și Inginerie. Elevii care apelează la serviciile Upgrade, beneficiază de pregătire personalizată cu mentori care au absolvit același subiect, la aceeași Universitate pe care elevul o vizează.

Despre Upgrade Education:

Upgrade Education este un start-up din zona EdTech care oferă pregătire personalizată pentru admitere, consiliere în carieră, pregătire SAT, Creative Writing sau orice alt examen specific practicat de Universități din top 150 mondial, din Europa, UK și US. Lansată în 2017, Upgrade a atras o primă rundă de investiții la finalul lui 2021 (aprox. 350.000 Euro), având ca obiectiv digitalizarea pregătirii personalizate prin intermediul unei platforme care să confirme la nivel internațional.

Upgrade Education a ajutat peste 1.000 de elevi români să intre la universitatea mult-visată, obținând o rată de reușită de peste 80%.

DailyBusiness
Guvernul a salvat firmele mari de la taxe suplimentare. Cum au beneficiat aceste companii de „iertarea” statului
Spynews
Fulgi de ovăz și mere! Rețeta pe care o mănânci zilnic și slăbești
Bzi.ro
Daniela Crudu, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate acum: „E bolnavă?”
Fanatik.ro
Județul din România, influențat de diverse culturi și civilizații, cu multe obiective turistice și peisaje naturale frumoase. Are un palat în stil secesionist și o cetate superbă
Capital.ro
Verdictul care îl îngroapă pe Călin Georgescu. Anunțul făcut chiar azi, 23 februarie: „Blocare imediată”
Playtech.ro
Dovada că NATO se pregăteşte de război cu Rusia! Ce se construieşte în estul Europei pentru lupta finală
DailyBusiness
Se scumpesc biletele de tren! Cu cât se vor majora tarifele în funcţie de tipul trenului
Adevarul
Lecțiile istoriei: ce au pățit rușii, acum 85 de ani, când au invadat Finlanda. Istoric: „Exact același lucru se întâmplă și în Ucraina”
wowbiz.ro
Cum a apărut Sabrina, fosta soție a lui Andrei Perneș, la înmormântarea lui?! Imaginile DURERII
Spynews
Primele declarații ale familiei lui Andrei Perneș, după înmormântare! Clipe sfâșietoare pentru sora lui: ”Încă aștept să te mai văd” | FOTO
Spynews
Prognoza meteo în perioada 24 februarie – 28 februarie. Valul de ger aduce temperaturi extreme. Când se încălzește vremea
Evz.ro
Angajații care vor da teste scrise. Își pot pierde posturile
Ego.ro
Cum arăta Laura Vicol, acum 10 ani. Imaginile au rămas pe internet, deși ea e acum ”alt om”
Prosport.ro
FOTO. Serena Williams, în costum de baie. Neverosimil: cât a putut slăbi!
kanald.ro
Sabrina, fosta soție a lui Andrei Perneș, de nerecunoscut la înmormântare! În ce ipostază neașteptată a fost surprinsă
Cancan.ro
Sora lui Andrei Perneș trăiește o reală DRAMĂ! Ce a făcut la câteva ore de la înmormântarea fratelui său
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum poate să arate Sandra Izbașa la 11 ani după ce s-a retras din gimnastică. Imaginile au scăpat pe net
Capital.ro
Călin Georgescu a primit verdictul final. Anunțul așteptat de România: CCR va pronunța...
StirileBZI
Câți bani pot să scoată românii de la bancomat în 2025. Băncile au impus noi limite!
Prosport.ro
FOTO. „Eşti chiar tu în ambele poze?”. Transformarea uluitoare a vedetei
stirilekanald.ro
Nicușor Dan, mesaj pentru Donald Trump și JD Vance. Ce le-ar spune dacă ar fi președintele României: „Trebuie să ne întărim statul”
Papa Francisc îndeamnă credincioșii să se roage pentru el în timp ce continuă tratamentul pentru pneumonie
MediaFlux
PPC, DECIZIE importantă pentru toți clienți! ESTE OBLIGATORIU! Se poate TĂIA CURENTUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cine este agentul KGB Krasnov? O ipoteză uluitoare!