Urmeaza 6 iunie. Se deschide portalul 6.6, care aduce energia iubirii neconditionate, a responsabilitatii, a dreptatii, a frumusetii

Este o zi in care trebuie sa-ti revizuiesti modul in care privesti dragoste? Este durere sau este tot ceea ce ai nevoie?
Alina Costache
05 iun. 2024, 10:08
Urmeaza 6 iunie. Se deschide portalul 6.6, care aduce energia iubirii neconditionate, a responsabilitatii, a dreptatii, a frumusetii

Joi, 6 iunie 2024, este o zi speciala din punct de vedere numerologic. Este a 6-a zi, din a 6-a luna a anului, iar 6.6 deschide un portal de energie concentrat pe dragoste, relatii. In numerologie, 6 este numarul dragostei, al grijii fata de cei dragi. El aduce energia iubirii neconditionate, a responsabilitatii, a dreptatii, a frumusetii.

Reversul medaliei cand vine vorba despre 6 este perfectionismul nesanatos, controlul exagerat, rigoarea excesiva.

Deci, cum putem maximiza acest portal de energie dinamica 6.6?
Este o zi in care trebuie sa-ti revizuiesti modul in care privesti dragoste? Este durere sau este tot ceea ce ai nevoie?

Gratie energiei 6.6 vezi mai clar care este responsabilitatea ta. Este un moment in care trebuie sa renunti la „trebuie”: „trebuia sa fiu casatorit pana acum”, „el trebuia sa faca asa”, „trebuia sa stiu mai bine” etc.

3 zodii ce primesc ajutor divin până pe 20 iunie! O clarvăzătoare din Spania prevede zile senine pentru acești nativi

Orice „trebuie” cand vine vorba de dragoste trebuie regandit, recalibrat, revizuit. De asemenea, n-ar fi rau nici sa renunti la ochelarii roz si sa incerci sa vezi realitatea asa cum este e.

Numarul 6 este despre a iubi si a fi iubit. Dar ce sta in calea acestei nevoi simple? Judecata, idealismul nerealist, incapacitatea de a ierta.

Energia lui 6.6 aduce o zi activa, energica, in care ar fi bine sa renunti putin la griji si fii mai iubitor, mai iertator. Daca ai o relatie care nu s-a terminat in cei mai buni termeni, iarta-ti fostul partener. Scrie-i o scrisoare de iertare catre ele si/sau catre tine, apoi arde-o. Elibereaza-te de acele sentimente care te tineau pe loc. Energia lui 6.6 actioneaza ca o platforma de autoevaluare, in care sa-ti deschizi inima, sa iti accepti ranile, sa iti asumi responsabilitatea pentru ce a fost.

6.6 si sufletul pereche
In numerologie, 6 este considerat un numar perfect. El simbolizeaza, gratie formei sale, echilibrul, armonia. 6 este jumatatea lui yin si yang – partenerul perfect. Mai mult, iunie este luna Gemenilor, simbolul sufletului pereche, dar si al sociabilitatii si al flirtului.

In tarot, 6 este reprezentat de cartea “Indragostitii”, alt simbol al sufletului pereche. Tocmai de aceea, luna iunie este considerata luna perfecta pentru a-ti atrage jumatatea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Ritualul pentru Luna nouă în Gemeni, 6 iunie 2024. Ce să faci ca să lasi iubirea să intre în viața ta
Luna Nouă în Gemeni din 6 iunie 2024 ne îndeamnă să echilibrăm inima și mintea. Unde trebuie să ne apropiem mai mult de inimă și să lucrăm dintr-un loc al sentimentelor? Unde trebuie să ne folosim mai mult mintea și să lucrăm dintr-un loc al logicii raționale?

Previziuni astrale pentru vara 2024. Valeriu Pănoiu, despre provocările care ne așteaptă: „Pot apărea despărțiri, decizii radicale”

Energiile Lunii Noi ne vor ghida, în special în ceea ce privește chestiunile inimii.

Acest ritual este conceput să funcționeze în armonie cu energiile Lunii Noi. Invită compasiunea, permițându-vă să rămâneți deschiși, curioși și într-un loc de cunoaștere profundă.

Ritualul pentru Luna Nouă în Gemeni 2024

Veți avea nevoie de:

  • Meditația Ghidată Cosmică a Compasiunii Lotus
    Bucată de hârtie și un pix
    Bandă adezivă
    Un instrument de curățare a aurei la alegere
    Un borcan umplut cu apă potabilă
    2 cristale sau flori la alegere

Instrucțiuni:
1. Aveți toate ingredientele ritualului în fața voastră.

2. Folosindu-vă de instrumentul de curățare a aurei, curățați-vă aura și apoi toate ingredientele ritualului. În timp ce vă curățați aura, recitați următorul text: „Tot ce nu mai servește binelui meu suprem se topește acum. Mă simt curățat și reînnoit. Inima mea se umple de ușurință, mintea mea se umple de ușurință, sufletul meu se umple de ușurință. Simt cum mintea, corpul și sufletul meu lucrează împreună ca unul singur. Sunt în armonie. Sunt restaurat. Sunt aliniat.”

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Detaliu scandalos în legea contra drogurilor la volan. Ce vor fi obligați să facă șoferii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Meteorologii anunță o răcire semnificativă a vremii în a doua parte a săptămânii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!