URUGUAY- COSTA RICA 1-3 (Final): LIVE VIDEO de la meciul pe care pariază Pele. UPDATE

URUGUAY- COSTA RICA: Uruguayul este mare favorită în fața Costa Ricăi, în meciul care va avea loc sâmbătă, la Fortaleza, în Grupa D a Cupei Mondiale de fotbal (22,00, ora României).
Daniel Spătaru
14 iun. 2014, 17:14
URUGUAY- COSTA RICA 1-3 (Final): LIVE VIDEO de la meciul pe care pariază Pele. UPDATE

 

Min. 90+5 Finalul meciului, Uruguay – Costa Rica 1-3.

Min. 90+3 Uruguayanul Maximiliano Perreira este eliminat pentru lovirea adversarului.

Min. 83 GOOOOL Costa Rica! La doar un minut după ce a intrat pe teren, Marcos Urena, jucătorul lui Kuban Krasnodar, le dă uruguayenilor lovitura de graţie! 3-1 pentru Costa Rica!

Min. 56 GOOOOL Costa Rica! Lovitură de teatru la Fortaleza, Oscar Duarte marchează cu o lovitură de cap, câştigând duelul cu fundaşul Godin şi primiţând pe lângă portarul Muslera. Faza a fost identică cu cea din minutul 49, când Muslera a respins lovitura de cap a lui Duarte. Uruguay – Costa Rica 1-2!

Min. 54 GOOOL Costa Rica! După o serie de ocazii uriaşe, costaricanii reuşesc să înscrie! Joel Campbell, jucătorul lui Arsenal, un fotbalist de doar 21 de ani, a trimis în poartă, din centrul careului, cupă ce a primit o minge de pe dreapta! Uruguay – Costa Rica 1-1!

Min. 49 O nouă ocazie uriaşă Costa Rica! Duarte nu-l poate învinge pe Muslera, din câţiva metri. Lovitura sa de cap este respinsă de portarul uruguayan, apoi Duarte a reluat paralel cu poarta.

Min. 46 A început repriza secundă.

În istoria participărilor sale la Cupa Mondială, Uruguayul a condus de 11 ori la pauză şi niciodată nu a terminat partida învinsă. Mai mult, a câştigat 10 întâlniri şi doar una a încheiat-o la egalitate, cu Germania, la CM 1986, din Mexic.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 23 GOOOOL Uruguay, Cavani a transformat lovitura de la 11 metri! Uruguay – Costa Rica 1-0! Este al 22-lea gol marcat de Cavani în 63 de apariţii în tricoul naţionalei.

Min. 22 Penalty pentru Uruguay, Lugano a fost ţinut în careu!

URUGUAY- COSTA RICA: Echipele de start pentru meciul dintre Uruguay şi Columbia, care are loc sâmbătă, pe stadionul ”Castelao” din Fortaleza, în Grupa D a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iunie – 13 iulie):

Uruguay: 1. Fernando Muslera – 16. Maximiliano Pereira, 2. Diego Lugano (căpitan), 3. Diego Godin, 22. Martin Caceres – 17. Egidio Arevalo Rios, 5. Walter Gargano, 11. Christian Stuani, 7. Cristian Rodriguez – 10. Diego Forlan, 21. Edinson Cavani. Selecţioner: Oscar Washington Tabarez.

Rezerve: 12. Rodrigo Munoz, 23. Martin Silva – 4. Jorge Fucile, 6. Alvaro Pereira, 8. Abel Hernandez, 9. Luis Suarez, 13. Jose Maria Gimenez, 14. Nicolas Lodeiro, 15. Diego Perez, 18. Gaston Ramirez, 19. Sebastian Coates, 20. Alvaro Gonzalez.

Costa Rica: 1. Keylor Navas – 16. Cristian Gamboa, 3. Giancarlo Gonzalez, 4. Michael Umana, 7. Christian Bolanos – 6. Oscar Duarte, 17. Yeltsin Tejeda, 15. Junior Diaz – 5. Celso Borges, 10. Bryan Ruiz (căpitan) – 9. Joel Campbell. Selecţioner: Jorge Luis Pinto.

Rezerve: 18. Patrick Pemberton, 23. Daniel Cambronero – 2. Johnny Acosta, 8. Dave Myrie, 11. Michael Barrantes, 12. Waylon Francis, 13. Oscar Esteban Granados, 14. Randall Brenes, 19. Roy Miller, 20. Diego Calvo, 21. Marco Urena, 22. Jose Miguel Cubero.

Arbitru: Felix Brych; arbitri asistenţi: Mark Borsch, Stefan Lupp (toţi din Germania); arbitru de rezervă: Victor Carrillo (Peru)


URUGUAY- COSTA RICA: Uruguay – Costa Rica este primul meci din Grupa D, LIVE VIDEO de la ora 22.00, în care le mai au alături pe Anglia și Italia. Naționala statului Uruguay nu se poate împiedica de modesta reprezentativă din Costa Rica, LIVE VIDEO de la ora 22.00. Sud-americanii nu au pierdut niciunul din cele opt meciuri cu Costa Rica (opt victorii, două egaluri). Uruguay a învins Costa Rica (2-1 la general) în barajul mondial pentru CM 2010, în cea mai recentă confruntare.

Pele, fostul golgheter al naționalei Braziliei, a declarat că și-ar dori foarte mult o finală de Cupă Mondială între Brazilia și Uruguay. Pele speră ca astfel brzilienii să-și ia revanșa în fața uruguy-enilor pentru finala pierdută, chiar pe propriul teren, la turneul din 1950.

Pentru Uruguay va fi primul meci de Cupă Mondială pe teren brazilian, după faimoasa victorie cu 2-1 la ediția din 1950, pe Maracana, când cucerea titlul suprem în fața țării gazdă.

Echipa lui Oscar Tabarez nu îl va avea, aproape sigur, pe golgheterul Luis Suarez, nerefăcut după o operație, astfel că atacul va fi format din Edinson Cavani și Diego Forlan.

De partea cealaltă, ”Ticos” au avut cea mai bună apărare din zona CONCACAF, cu o medie de mai puțin de un gol primit pe meci. Unul dintre artizanii calificării a fost portarul Keylor Navas, care a avut și un rol important la Levante în clasarea pe un loc la mijlocul clasamentului campionatului Spaniei.

Vizionați meciul Uruguay – Costa Rica, LIVE VIDEO de la ora 22.00, aici, aici și aici.

Și costaricanii au o serie de absențe notabile la CM 2014, fundașul stânga Bryan Oviedo (Everton), golgheterul Alvaro Saborio sau fundașul dreapta Heiner Mora, care a declarat forfait, după ce ajunsese în Brazilia. 

Uruguay și Costa Rica se vor întâlni de la ora 22:00, în primul meci al grupei D, din care mai fac parte Anglia și Italia, reprezentative care în mod normal nu au cum să rateze calificarea în faza optimilor de finală.

Pentru a păstra cu adevărat șanse să treacă de faza grupelor, Uruguay este obligată să o bată pe Costa Rica, una dintre cele mai modeste formații prezente la Campionatul Mondial din Brazilia.

Cu o serie de vedete în lot, precum Muslera, Godin, Forlan și Cavani, Uruguay are în mod clar prima șansă la câștigarea celor trei puncte, în partida din această seară.

Sud-americanii nu au pierdut niciunul dintre cele opt meciuri cu Costa Rica (opt victorii, două egaluri). Uruguay a învins Costa Rica (2-1 la general) în barajul mondial pentru CM 2010, în cea mai recentă confruntare.

Pentru Uruguay va fi primul meci de Cupă Mondială pe teren brazilian, după victoria cu 2-1, la ediţia din 1950, de pe Maracana, când cucerea titlul suprem în faţa ţării gazdă.

Partida dintre Uruguay şi Costa Rica se va desfăşura pe stadionul Castelao (capacitate de 60.348 locuri) şi va fi arbitrată de germanul Felix Brych.

ECHIPELE PROBABILE:

Uruguay: Fernando Muslera – Maximiliano Pereira, Diego Lugano, Diego Godin, Martin Caceres – Egidio Arevalo Rios, Walter Gargano, Christian Stuani, Cristian Rodriguez – Diego Forlan, Edinson Cavani

Selecţioner: Oscar Washington Tabarez

Costa Rica: Keylor Navas – Cristian Gamboa, Giancarlo Gonzalez, Michael Umana, Oscar Duarte, Junior Diaz – Jose Miguel Cubero, Celso Borges, Bryan Ruiz, Marco Urena – Joel Campbell

Selecţioner: Jorge Luis Pinto

 

 

 

 

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!