US Open 2020: Primul Mare Şlem după pandemie – Care sunt favoriţii

Primul turneu de Mare Șlem care va avea loc după declanșarea pandemiei nu va fi unul așa cum eram obișnuiți, asta pentru că mai mulți sportivi de top nu vor participa la ediția US Open din acest an, care va începe în data de 31 august și se va încheia două săptămâni mai târziu.
Romania TV
31 aug. 2020, 10:29
US Open 2020: Primul Mare Şlem după pandemie - Care sunt favoriţii

Novak Djokovic este singurul câștigător de Grand Slam care va fi prezent pe tabloul ATP, situație care îl face favorit cert pentru câștigarea turneului. Fără nici un fel de competiție din partea lui Rafael Nadal sau a lui Roger Federer, sârbul pare să-și merite statutul de favorit cert – având o cotă de doar 2.00 pentru câștigarea turneului la mai multe case de pariuri online.

Nici pe tabloul feminin lucrurile nu stau deloc diferit. Liderul clasamentului WTA, Ashleigh Barty, va lipsi, la fel ca și Simona Halep (poziția 2 în topul WTA), precum și campioana en-titre, Bianca Andreescu. 

Djokovic are 17 titluri de Mare Șlem în palmares și chiar dacă nu mai este la prima tinerețe (33 ani), triplul câștigător al US Open pare că va avea o misiune ușoară la ediția din acest an, cel puțin pe teren, pentru că în camera în care va fi cazat, condițiile nu vor fi dintre cele mai bune:

Sunt recunoscător pentru locuința mea, pentru că am văzut hotelul în care stau majoritatea jucătorilor. Nu vreau să sune arogant ceea ce spun și știu că Asociata Americană de Tenis a făcut tot ce a putut pentru a le pune la dispoziție cazare, dar e dificil pentru majoritatea jucătorilor faptul că nu își pot deschide ferestrele și sunt forțați să stea în camere mici de hotel,” a declarat Novak Djokovic pentru The New York Times.

Singurul semn de întrebare pe care și-l pun specialiștii este dacă Djokovic a suferit o accidentare – numărul unu mondial acuzând dureri în zona gâtului – sau a decis să se retragă din competiția de dublu de la Cincinnati dintr-un alt motiv.

Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas și Dominic Thiem sunt următorii favoriți la câștigarea US Open 2020, însă lipsa de trofee majore nu îi ajută să intre în aceeași „ligă” cu Nole. 

În mod surprinzător pentru mulți, principala favorită în ochii caselor de pariuri este Naomi Osaka – câștigătoarea din 2018 a turneului. Japoneza care era considerată ca fiind succesoarea Serenei Williams în tenisul mare a dezamăgit în ultimul an. Cu toate că nu a dat dovadă de constanță, situația creată de pandemie ar putea reprezenta un plus pentru Osaka, întrucât acest program strict ar putea să o ajute să țină departe episoadele de depresie cu care s-a tot confruntat.

Serena Williams, deși va împlini 39 de ani la două săptămâni după încheierea US Open 2020, este a doua favorită a tabloului WTA după părerea agențiilor de pariuri.

Karolina Plișkova și Sofia Kenin sunt cele mai bine clasate sportive din clasamentul WTA care vor participa la Openul American, însă după ce ambele au fost eliminate în primul tur de la Cincinnati, specialiștii pun la îndoială statutul lor.

Românii o vor putea susține pe Mihaela Buzărnescu la US Open 2020. Sportiva va reveni pe teren după o pauză de un an, perioadă în care nu a putut evolua din cauza accidentărilor.

Spynews
Mireasa - Capriciile iubirii. Situația Ramonei, motiv de discuție în casa băieților. A recunoscut că are un copil. Ce părere are Ionuț despre ea
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Noul film Netflix care va cuceri toate topurile. Este o producție pe care o vor adora și cei mari și cei mici
Capital.ro
Devine interzis în România. S-a dat ordin în toate țările UE de la 1 ianuarie 2025
Playtech.ro
Mirela Vaida, apariție de INFARCT! S-a pozat DEZBRĂCATĂ, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
Ministrul Agriculturii, ANUNȚ: „Este posibil să fie extinsă lista cu alimentele plafonate”
Adevarul
Bombardiere nucleare rusești și chineze ar fi încercuit coasta americană din Alaska. SUA și Canada au mobilizat mai multe avioane de vânătoare
Spynews
Sărbătoare mare în familia unui fost cuplu de la Insula Iubirii! Fetița lor, Emma a împlinit doi ani
Spynews
Arestări masive într-o grupare acuzată de legături cu frații Tate! Cum au ajuns mafioții italieni să invadeze țara noastră cu camioane pline de droguri
Evz.ro
Noi reguli pentru șoferi. Ministrul Sănătății a anunțat marea schimbare
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
A plecat cu 20.000 € de la Bordea! Cum s-a negociat divorțul dintre comendiant și soția sa, Livia
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
Interzis de joi, 1 august. Se dau amenzi de până la 2.500 de lei. Autoritățile au luat decizia
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Un fost membru al trupelor speciale americane, arestat pentru implicare într-o lovitură de stat eșuată în Venezuela
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?