EXCLUSIV USR-iștii, umiliți de către George Simion (AUR): „Au stăpâni la Bruxelles. Noi credem că familia e formată dintr-un bărbat și o femeie, nu ‘părinte 1’ și ‘părinte 2′”

George Simion atenționează USR-ul: AUR nu se va alia vreodată cu partidul lui Cătălin Drulă, chiar dacă „progresiștii" vor încerca să apeleze la o soluție disperată pentru a face 5%, procent necesar pentru ca formațiunea creată de către Nicușor Dan să mai intre o dată în Parlament. 
Filip Stan
29 aug. 2022, 23:38
EXCLUSIV USR-iștii, umiliți de către George Simion (AUR): „Au stăpâni la Bruxelles. Noi credem că familia e formată dintr-un bărbat și o femeie, nu 'părinte 1' și 'părinte 2'

George Simion respinge o fuziune sau o alianță de guvernare cu USR. Potrivit președintelui AUR, diferențele ideologice dintre cele două partide sunt majore.

În schimb, președintele AUR este dechis să colaboreze punctual pe diverse proiecte cu USR, în special pentru demiterea Guvernului Nicolae Ciucă.

„Tot în luna septembrie vom prezenta guvernul AUR, suntem singurii care fac opoziție. Cerem celorlalte partide să ni se alăture, să facem un bloc comun împotriva unei coaliții care duce România de râpă.

Nu ne vom alia niciodată cu USR, pentru că suntem adversari ideologici. Putem discuta despre anumite proiect, de exemplu dacă va fi o moțiune de cenzură împotriva acestui guvern. 

Noi nu avem stăpâni, Dumnezeu e stăpânul nostru, USR are stăpâni la Bruxelles, se conformează de acolo, susține că trebuie minimizat creștinismul, că nu trebuie să mai avem mamă și tată, ci părinte 1 și părinte 2, că problema sunt vacile în cazul încălzirii globale. Noi credem că familia e formată dintr-un bărbat și o femeie”, a declarat Simion, luni seara, pentru România TV.

George Simion a solicitat mobilizarea USR și pentru demiterea lui Klaus Iohannis, dar partidul lui Dan Barna și Cătălin Drulă a refuzat să strângă semnături în acest sens.

 

Ce părere are George Simion pentru vânzarea Termocentralei Mintia

 

De asemenea, liderul AUR a vorbit și despre vânzarea Termocentralei Mintia. George Simion așteaptă demisii din guvern.

„E un subiect pe care sunt foarte bine documentat. Am cerut PSD-ului să oprească această vanzare sau să iasă din coaliția de guvernământ. Am făcut deja o postare pe Facebook care a ajuns deja la 1,5 milioane de oameni. 

O să le dea românii răspunsul dacă nu vor reacționa în vreun fel și nu va bloca vânzarea Mintia. E un obiectiv de importanță strategică. Am cerut lui Virgil Popescu să o deschidă și să facă din sistemul energetic național o problemă de securitate națională. Din păcate nu avem premier, nici ministru. Am văzut cuplul aceasta de păpuși Iohannis – Ciucă (…)”, a mai declarat Simion.

Mintia a fost vândută de Guvernul Ciucă pentru 91 de milioane de euro, asta după ce executivul a investit în anii precedenți 150 de milioane de euro în punctul strategic.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...