USR se clatină din nou. Încă un membru de la vârf şi-a dat demisia din partidul lui Drulă

George Mîndruță, șeful USR Suceava, și-a anunțat joi seară demisia din partid și, implicit, din funcția pe care o deține, printr-un mesaj publicat pe Facebook. Mîndruță a transmis că sentimentul care îl încearcă este ”o mare dezamăgire”.
Filip Stan
19 aug. 2022, 09:17
USR se clatină din nou. Încă un membru de la vârf şi-a dat demisia din partidul lui Drulă

Fostul şef al USR Suceava a mai scris în mesajul postat pe pagina sa de Facebook că nu îi pare rău că pleacă din partid, ci regretă că lasă în urmă „unii oameni buni care rămân acolo”. George Mîndruţă mai spune că încă de la începutul fuziunii dintre USR şi PLUS au existat dispute şi păreri contradictorii, însă ele au fost canalizate greşit spre conflicte interne, nu spre evoluţie şi transparenţă.

„Astăzi am depus oficial demisia mea din cadrul partidului USR, implicit din funcția de președinte al filialei județene Suceava.

Sentimentul care mă încearcă este o mare dezamăgire.

Nu-mi pare rău că plec din USR, îmi pare rău pentru unii oameni buni care rămân acolo.

Aș putea enumera o listă lungă de motive care m-au făcut să iau aceasta decizie, care nu este una pripită ci îndelung gândită și asumată, așa cum îmi e felul. Mă voi rezuma doar la câteva idei, fiind dator față de sucevenii care m-au ales senator pe lista alianței USRPLUS în 2020, dar și față de membrii de partid care m-au votat să le fiu președinte al filialei județene Suceava, în urmă cu un an de zile.

Citeşte şi: Ministerul Sănătății a confirmat: NU are acces la clauzele din contractele pentru achiziția serurilor COVID, cumpărate din bani publici. Florin Cîțu a fost de acord cu condițiile impuse de Comisia Europeană

Încă de la începutul fuziunii dintre USR și PLUS au existat dispute și păreri contradictorii, însă, ele au fost canalizate greșit spre conflicte interne, nu spre evoluție și transparență, așa cum ar fi fost de dorit. Disputele interne au fost alimentate de diverși presupuși lideri și grupuri dornice de putere, care au pus mai presus interesele personale și de grup decât angajamentele luate în fața românilor. Pentru unii dorința de putere, de a deține cât mai multe ‘titulaturi’ și de a avea influență, a primat.

Am constatat cu regret în ultimele luni lipsa de reacție a conducerii USR prin acțiuni concrete la problemele sesizate din filiala pe care o reprezint și nu numai. Poleiala cuvintelor mari folosite de unii lideri a început să se risipească.

Doresc să mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături și pot fi siguri că voi rămâne fidel principiilor și valorilor care m-au determinat să intru în politică, iar principala mea preocupare ca membru al Senatului este să promovez idei și proiecte care să servească interesele românilor.”, a scris George Mîndruţă pe Facebook.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă îl liniștește pe Marcel Ciolacu: „Rotația la funcția de premier se va produce pe 25 mai, așa cum am stabilit când s-a coagulat coaliția”

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Vacanța i s-a transformat într-un coșmar. Ce a pățit o româncă într-un hotel din cea mai cunoscută stațiune din Bulgaria. “Se auzeau 2-3 voci. Am așteptat dimineața să pot ieși din cameră”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Mare atenție! Au apărut primele cazuri de West Nile
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Record de conturi șterse. Mulți utilizatori rămân fără Instagram și Facebook
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Amendă de 825 lei dacă nu ai asta în mașină. Legea obligă toți șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Kremlinul îngrijorat de creșterea infracțiunilor violente comise de soldații întorși din Ucraina
MediaFlux
ROMEO de la Insula Iubirii e ÎNDRĂGOSTIT! Bruneta e CELEBRĂ în TOATĂ LUMEA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!