Vacanţă de coşmar în Dubai pentru două familii de medici din România. Accident grav, unul dintre doctori este în comă, altul în sala de operaţii

Vacanță cu deznodământ tragic pentru două familii de medici români, în Dubai. Aceștia au fost grav răniți, unul dintre ei a ajuns la spital în comă, după ce autocarul în care se aflau a fost izbit în plin de un camion.
Filip Stan
23 feb. 2024, 23:15
Vacanţă de coşmar în Dubai pentru două familii de medici din România. Accident grav, unul dintre doctori este în comă, altul în sala de operaţii

Vacanță de coșmar pentru mai mulți medici români în Dubai. Este vorba despre două familii de medici, una din Vaslui și una din Buzău. Cele două familii au plecat, alături de copii, într-o excursie în Dubai. Turiștii au fost implicați într-un cumplit accident rutier. Se aflau într-un autocar și urmau să meargă către un obiectiv turistic în momentul în care au fost izbiți în plin de un autocamion. Impactul a fost devastator, autocarul s-a rostogolit în afara șoselei, iar turiștii au fost grav răniți.

Adriana Banu, administratorul blocului care a ars în Valencia, dă vina pe constructor: „Este un peisaj dezolant. Este greu de digerat”

O doctoriță foarte apreciată în Vaslui a fost grav rănită și a ajuns în stare critică la spital. Medicii au băgat-o direct în sala de operație, acolo unde i-au scos splina, dar a pierdut și foarte mult sânge și a suferit un traumatism cranio-cerebral sever. Și familia de medici din Buzău a fost rănită, unul dintre ei se află în comă în acest moment. Copiii celor două familii au scăpat nevătămați ca prin minune.

Simona Dascălu se afla în concediu, împreună soțul și fetița. Cei trei făceau parte dintr-un grup mai mare, care se deplasa cu un autocar spre un obiectiv turistic. La un moment dat, dr. Dascălu s-a ridicat de pe scaun pentru a-i da ceva fetiței, chiar atunci autocarul a fost lovit de un camion. Impactul a fost atât de puternic încât autocarul s-a răsturnat în afara carosabilului și mai multe persoane au fost grav rănite, printre care și doctorița din Vaslui. Aceasta a ajuns în stare gravă la spital, a suferit multiple traumatisme, iar medicii au fost nevoiți să-i înlăture splina. În continuare starea medicului este gravă, dar stabilă.

Doctorii Cosmin și Andreea Ursăchescu din Buzău, grav răniţi

Momente de cumpănă în familia doctorilor Cosmin și Andreea Ursăchescu. Conform Sansa News autovehiculul în care se aflau cei doi medici buzoieni ar fi fost lovit de un camion.

Cosmin Ursăchescu ar fi în comă în Dubai! Cunoscutul doctor orelist ar fi fost operat din cauza hemoragiei craniene, dar ar fi în continuare în comă. Și soția sa, Andreea, medic gastroenterolog, ar fi fost operată din cauza traumatismelor suferite. Alături de cei doi medici, în vacanța din Dubai, se afla și fiica acestora, care a scăpat nevătămată. Rudele apropiate ale celor doi medici au plecat de urgență în Dubai.

Fiul unui om de afaceri din Brăila, prins drogat la volan. În mașină avea 400.000 euro și 4 kg de aur 

Cod roşu de intervenţie şi după un accident la Constanţa

Autorităţile din Constanţa au activat Planul Roşu de Intervenţie vineri seara, după un accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz, fiind implicate 16 persoane. Toate persoanele au fost evaluate, neexistând persoane grav rănite. Unii dintre călători au suferit atac de panică.

Un tânăr de 27 de ani din judeţul Sibiu a fost rănit, vineri seară, duă ce a căzut cu AVT-ul într-o râpă (foto). ”Poliţiştii rutieri intervin la un autoaccident produs pe un drum comunal, între Şelimbăr şi Mohu. În timp ce conducea un ATV, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Şelimbăr, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat într-o râpă”, a transmis, vineri seară, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că şoferul a suferit vătămări corporale şi a fost transportat la spital conştient.  Echipajul Serviciiului de Ambulanţă prezent la faţa loculuin a transmis că tânărul a suferit o fractură de femur şi fracturi de membre superioare.

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Cu ce medicamente nu trebuie să pleci în vacanță în 2024. Sunt interzise în aceste țări
Capital.ro
Decizie pentru cei care stau LA BLOC. Schimbarea pe care românii o cer de ani de zile
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Permisul auto, tot mai greu de obținut. Intră în vigoare reguli draconice
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Statul vrea BANII românilor. Nouă obligație de plată. Vor plăti scump din 2025
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
SUA SUSPENDĂ MANEVRELE MILITARE CU GEORGIA DIN CAUZA APROPIERII DE RUSIA
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!